FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adžem ostavio isti kiks par poslije Borca na stoperskim pozicijama. Sve mijenjao ali to nije i eto ti prvi poraz.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Koju posluku porati
Jasta, bas nam je stoperski par problem. Sredine nemamo vec druga utakmica, Lagumdzija poceo sam za sebe igrati. Daje se sansa igracima koji su pokazali da ne mogu igrati nikako, a pojedini da ne mogu poceti utakmicu. Mogu ja voljeti Vinija ko brata rodjenog, al nije za prvih 11. O Obradovu da ne pricamo, nije kvalitet za Zelje nikako i samo imamo srece sto nismo primili jos dva u prvom.grbavicka1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:51Adžem ostavio isti kiks par poslije Borca na stoperskim pozicijama. Sve mijenjao ali to nije i eto ti prvi poraz.
Najbitnije da nasi navijaci skandiraju Madzidu, a provlace nam se razni hadalji godinama po klubu i redovno dobijaju aplauze
Zadnja izmjena: MrkiMedo, dana/u 21 sep 2025, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje ni Messi nebi pobijedio. Ovaj hdzsnsd savez tačno na svakom planu hoće da ubiju bilo kakvu volju za životom. Pretpostavljam da hoće škutoriji da nabace bodove da mogu svinjskom i četaljima iz bl puštati utakmice.
Samo Željo!
- BiHSportman
- Kontakt:
- Lokomotifa
- Kontakt:
Slažem se da ne trebamo upasti u pitarluk, njima je sudija kriv za svaki poraz ikad na svijetu, ali ja ću reći samo ovo. Danas su FKŽ poništena tri pogotka. Dva su poništena u skladu sa pravilima fudbalske igre. Jedan pogodak nije bio poništen u skladu sa pravilima fudbalske igre. Do kluba je kako dalje reagovati. Što se tiče igre nije to danas bilo toliko loše, nije mala stvar dati tri gola na Pecari, nekakve akcije su morale dovesti do toga. Lagumdžija i Obradov tanki, pretanki. Milošević, Šošić, Odinaka i Karamarko dobri bili. Idemo dalje, VTŽ.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Obradov ne bi meni na terminu igrao... Čovjek talent da konobariše u Argeliniju
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- TheTruth34
- Kontakt:
Jako loše odigrana utakmica..Za 90 minuta jedan šut u okvir gola smo imali.. Nadam se da će Adžem porazgovarati sa igračima i adekvatno ih pripremiti za malene.. Jer ovako loša igra se ne smije ponoviti u derbiju.. Samo da ne skrenemo u pitarluk i krivimo sve druge.. Šta je trebao, priznati neregularne golove iz ofsajda?
Volim te Željo
Volim te Željo
-
- Kontakt:
Nemoj se drogiratTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:01Jako loše odigrana utakmica..Za 90 minuta jedan šut u okvir gola smo imali.. Nadam se da će Adžem porazgovarati sa igračima i adekvatno ih pripremiti za malene.. Jer ovako loša igra se ne smije ponoviti u derbiju.. Samo da ne skrenemo u pitarluk i krivimo sve druge.. Šta je trebao, priznati neregularne golove iz ofsajda?
Volim te Željo
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ti legendo ne znas pravila sporta kojeg gledasTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:01Jako loše odigrana utakmica..Za 90 minuta jedan šut u okvir gola smo imali.. Nadam se da će Adžem porazgovarati sa igračima i adekvatno ih pripremiti za malene.. Jer ovako loša igra se ne smije ponoviti u derbiju.. Samo da ne skrenemo u pitarluk i krivimo sve druge.. Šta je trebao, priznati neregularne golove iz ofsajda?
Volim te Željo
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svaka cast igracima, glavu gore ovdje je najbitnije bilo oststi miran sto su uspjeli. Borili su se i hvala im, idemo dalje jace nego prije!
-
- Kontakt:
Losa utakmica, opravdano ponisteni golovi
- Hrammm1921
- Kontakt:
TheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:01Jako loše odigrana utakmica..Za 90 minuta jedan šut u okvir gola smo imali.. Nadam se da će Adžem porazgovarati sa igračima i adekvatno ih pripremiti za malene.. Jer ovako loša igra se ne smije ponoviti u derbiju.. Samo da ne skrenemo u pitarluk i krivimo sve druge.. Šta je trebao, priznati neregularne golove iz ofsajda?
Volim te Željo
Ne se.ri bgt , jednostavno srece nije bilo, milimetri odlucili da nam poniste 3 gola, s tim da je drugi lakrdija , bukvalno milimetri nam 3 poniste, nije bilo srece sekunde
Ovdje nije bilo moguće bod uzeti, a kamoli pobijediti.
cist drugi gol **** vas vico
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bravo Adžeme!
Sve si reko.
Postali smo prijetnja i to je to.
A vi ovdje pišite da smo igrali loše i da je do igrača.
Sve si reko.
Postali smo prijetnja i to je to.
A vi ovdje pišite da smo igrali loše i da je do igrača.
- Austinpowers
- Kontakt:
Apsolutno si u pravu sve sto si rekao, samo bih dodao da je suvisno ocekivati da klub ikako reaguje. Saopstenje za javnost nece nista promijeniti, a za dalje korake mi jednostavno nismo spremni, banjalucko-mostarska hobotnica u savezu je prejakaLokomotifa je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:58Slažem se da ne trebamo upasti u pitarluk, njima je sudija kriv za svaki poraz ikad na svijetu, ali ja ću reći samo ovo. Danas su FKŽ poništena tri pogotka. Dva su poništena u skladu sa pravilima fudbalske igre. Jedan pogodak nije bio poništen u skladu sa pravilima fudbalske igre. Do kluba je kako dalje reagovati. Što se tiče igre nije to danas bilo toliko loše, nije mala stvar dati tri gola na Pecari, nekakve akcije su morale dovesti do toga. Lagumdžija i Obradov tanki, pretanki. Milošević, Šošić, Odinaka i Karamarko dobri bili. Idemo dalje, VTŽ.
Ponisten go nam je kazna za preokret u proslom kolu i to je to. Nadam se da su se strucni stab i igraci vec sad okrenuli derbiju.
sarajevo ko te j volim Zeljo samo tebe!
VTZ
Onaj koji veze s fudbalom nema može reći da je drugi gol poništen opravdano
Na klubu je da reaguje, mada ovo se moglo očekivati s obzirom da ne smijemo parirati velikom bojcu
Na klubu je da reaguje, mada ovo se moglo očekivati s obzirom da ne smijemo parirati velikom bojcu
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 21 sep 2025, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Odlično odrađeno od sudijske ekipe, pametno poništeni golovi da se, skloni Željo od Borca jer smo se pokazali ko pretnja i da bi možda mogli napravit pometnju na vrhu tabele. Nakon ovog ide raskol u navijačima opet i unošenje negativne energije od botova i derbi ako tu bude kiks ide haos i samim tim Željo otpada iz svih priča za vrh
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.