English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Wolverhampton svih 5 poraza,ova ekipa ce tesko izbjeci ispadanje,nije im ni raspored naklonjen u narednim utakmicama.
West Ham isto ima tezak raspored,Burnley svi ocekujemo za ispadanje,ali do sad sto su odigrali to uopste nije bilo lose.
Sunderland I Leeds ocekivano van zone ispadanja iako je tek pocetak ali mislim da ce oba tima ostati u ligi.
Bit ce velika borba I za ispadanje,mozda bude medju njima I neocekivanih klubova
West Ham isto ima tezak raspored,Burnley svi ocekujemo za ispadanje,ali do sad sto su odigrali to uopste nije bilo lose.
Sunderland I Leeds ocekivano van zone ispadanja iako je tek pocetak ali mislim da ce oba tima ostati u ligi.
Bit ce velika borba I za ispadanje,mozda bude medju njima I neocekivanih klubova
Brentford, Wolverhampton I West Ham za sada najgori.
West Ham se kvalitetom može i izvući uz dobrog trenera, kao i Brentford, mada malo teže.
Wolverhampton najgori, još neki dan treneru dali novi ugovor
West Ham se kvalitetom može i izvući uz dobrog trenera, kao i Brentford, mada malo teže.
Wolverhampton najgori, još neki dan treneru dali novi ugovor

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Brentford jeste prilicno los,sinoc sam ih gledao protiv Fulhama jer sam navijac Cottagersa,osim kardinalne greske Fulhamove odbrane kod gola,Bretford nije nista pokazao.
West Ham ima kvalitet kao I Aston Villa ali ne prate to rezultati.
Nije ni Nottinghem dobro poceo,ali ocekivao se njihov pad nakon prosle sezone,tesko je ocekivati da ponove proslogodisnju sezonu uz odlaske igraca,u jednoj ovakvoj ligi
Ako je vjerovat statistikama , Arsenal nije primio udarac iz svog peterca ove sezone?
Malo mi je nevjerovatan podatak poslije 4 utakmice. Nisam gledao ni jednu ,ima li ko da potvrdi
Malo mi je nevjerovatan podatak poslije 4 utakmice. Nisam gledao ni jednu ,ima li ko da potvrdi
S' obzirom kakvu odbranu ima londonski gigant, to nije ništa čudno. 

Znaci, danas City nema sanse, nece uputit sut iz 16erca a kamoli 5erca, pa onda i nema gola za njih.
Arsenal ce iskoristiti 3 kornera penal akciju za 1 gol i pobjedu!
Al, realno Arsenal je favorit da ovo dobije i vise razlike, al vjv ce Arteta ici na siguricu i samo 1-0. Danasnji mec ce pokazati kako City nije vise ni blizu ekipe kakva je nekad bio.
Arsenal ce iskoristiti 3 kornera penal akciju za 1 gol i pobjedu!
Al, realno Arsenal je favorit da ovo dobije i vise razlike, al vjv ce Arteta ici na siguricu i samo 1-0. Danasnji mec ce pokazati kako City nije vise ni blizu ekipe kakva je nekad bio.
CPOJ
Pročitao sam negdje da Martineliju trebaju tri gola u ligi prvaka da stigne Hazarda, šteta što je takav igrač najbolje godine ostavio u Tereku gdje se igralo na gol manje u svojoj mreži, brojke su mu porazne.
City će ih otresti večeras.
Haaland masterclass incoming.
Haaland masterclass incoming.
5 mu trebaju.
Nadajmo se da ce makar martinelli otic u klub koji ne igra na gol manje u svojoj mrezi
Obzirom da je na klupi ostavio i Ezea,Martinelija i Saku da Odegarda nema onda mozes misliti kakva je postava i vezni red

Mislio sam da ce uh lagano rasuti 3:0,ovako ipak Arsenal dobija samo s jednim golom prednosti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
prevarant Eze klupiran
Bas je ckapi lik. Tesko ce se sa njim nesto bitno osvojiti.

-
- Kontakt:
Iraola sa Bournemouthom zaista dobro radi,Sunderland treba da izdrzi sa igracem manje protiv Aston Ville
Pazi reakciju broja 4 i 29
Boljih stopera imas na bosanskim pasnjacima

Boljih stopera imas na bosanskim pasnjacima

Joj Artete i sastava, mora ovo bolje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bye bye emery
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako ova Villa propade odjednom, a prošle sezone bili odlični u Ligi Prvaka. Ispuhala ekipa.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čuj Mosquera mu na klupi. Lik je dva puta bolji igrač od Salibe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.