FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedina ekipa B komponente koja ima fer i korektno sudjenje je Zeljeznicar, isplatilo im se ulizivanje i saradnja sa savezom.
Bolje i da te unište svako kolo nego sa takvim saradjivati
A sta klubovi rade po pitanju da bude bolje apolutno NIŠTA kod nas je suti i trpi zato i jeste ovakvo stanje i ne zaslužujemo bolje , kad su nas krali ovi su nam se smijali i sad kada se njima to desava placu nije mi ih zao ni 1% picke raspale.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Svi su klubovi odbili doci na onaj famozni sastanak, istina on vjerovatno ne bi nista promjenio ali eto da se zna da je drugim ekipama to sve bilo prihvatljivo..
Ako uzmemo derbi, tu smo opet, na stazama stare slave u inat dusmanina
- napoleon72
- Kontakt:
Da je normalna drzava mi bismo derbi mogli s iste tribine gledat. Al nije normalna. Mislim pogledaj objektivno, u zadnje 3-4 sezone smo imali ulijetanje u teren sa sjevera, upad na Grbavicu noc pred derbi (i tad je zabranjen dolazak gostima), nebrojeno trganje stolica itd. I logicno da je prvo MUPu lakse da zabrani gostovanje nego da organizuju dolazak gostiju 3 sata ranije, spremaju pravac kortea, zadrzavaju domace poslije utakmice, sprovode sve, i na kraju prave tampon zone i paze da ne dodje do incidenta. Bez Hordi je ovo za njih tek obicna utakmica Zelje, a imaju realno opravdanje sto da zabrane. S druge strane ni upravi Zelje sigurno nije toliko stalo da mi budemo tu. Njima su pune tribine jedan od jacih aduta ove sezone. Tako da dobijes ovu situaciju koju imas. Da se stvarno sjede za sto i dogovori, mogu nas hladno milju pustit, al nikom se ne radi o tom. Ni prvi ni zadnji derbi bez Hordi na Grbavici. Ako se ne varam, ovo ce bit treci u zadnjih 8 godina, ne racunajuci koronu.fks74 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:33Da je normalna država i savez ono bi morali dati 5 % ulaznica od trenutnog kapaciteta. Evo, šta sko budu pravili tribinu 3 godine ?napoleon72 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:16Brate oni su na svom stadionu, logicno da nece nikom ustupke da prave. Hajmo bit realni, trgaju se stolice u 80% derbija, unistava se inventar, sto bi nas primili ikako? Da nas prime ikako na tribinu moraju pravit kakve god tampon zone i samo sebi smanjit posjetu. Rizicno i neisplativo, plus imaju vece sanse za pobjedom ako su sami na stadionu. Zayebi duh derbija, to ne postoji godinama vec.
To je ono sto mene boli, imaju kakav takav stadion i gazde su na svom. Mi igramo na gradskom i nemamo mogucnost manipulacije. Iduce godine ce nas Dino Merlin hladno istjerat da koncert odrzi. Ja bih volio da se krene u izgradnju neceg svog taman kapacitet bio 8 hiljada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
hebem ti se sa majkom i sestrom u isto vrijemerelativizam je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:12Jedina ekipa B komponente koja ima fer i korektno sudjenje je Zeljeznicar, isplatilo im se ulizivanje i saradnja sa savezom.
Mirni budite za vikend vam ide novi porazmartineli je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:45hebem ti se sa majkom i sestrom u isto vrijemerelativizam je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:12Jedina ekipa B komponente koja ima fer i korektno sudjenje je Zeljeznicar, isplatilo im se ulizivanje i saradnja sa savezom.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
GARANTUJEM; da ce navijaci i uprava zeljeznicara sad podpisat da budu 8 na tabeli (da ih sudija totalno pokradu) al da sudije podkradu i FK SARAJEVO i da FK SARAJEVO BUDE BILO KOJE MJESTO OSIM PRVOG..
Ljudi moji fudbal je FIZICKA EMOCIONA PSIHICKA KOLEKTIVNA IGRA KOJA BI TREBALA IMAT 3 komponentu koja bi bila NEUTRALNA .. kad ta treca komponenta nije neutralna tesko ekipa koja trpi diskriminaciju moze pobjedit (desava se AL RIJETKO)
A koliko to utjece na ekipu u momentu odigravanja diskriminacione utakmice ta diskriminacija utjece i na sledece 1-2 nekad 3 utakmice u slucaju da imas jacu ekipu i vratis se nakon 1-2 utakmice u slucaju ponovnog namjere stete rijetko koja ekipa svijeta seponovo moze vratit mozda nekim cudim i rezultatski al igraono tesko..
Poguranci kao sto je juce bilo u BL, sto ce sad reci bilo 5-1 jucesnji poguranac kod 2-0 kad je bio penal CIST za radnik (sudija svirao simuliranje var smatro da je penal) ima kontra efekat jer to daje Elan samopouzdanje..
Pogledajte borcev prvi go juce i 3 ci go borca. Kod prvog
Kontrola lopte vidi se da igrac koji dane go igra sa pouzdanjem a recimo pogledajte juce 2 na 1 keremeh guli prvo kako lose keremeh dodaje pa onda u nastavku kad guli sa 6 metara profuli go 8 m preko gola A GUKIJE JE MNOGO BOLJI IGRAC NEGO SAVIC, znaci nije to bio parmakovski melunovic pa da kazes kvalitet odlucio savicev
To je OGROMNA PREDNOST I PROTIV TOGA SE NEMOZES samo igracki vec kombinovano a to je igracki i zastitom kluba da ima isto sudjenje ko borac i zrinjski
Ljudi moji fudbal je FIZICKA EMOCIONA PSIHICKA KOLEKTIVNA IGRA KOJA BI TREBALA IMAT 3 komponentu koja bi bila NEUTRALNA .. kad ta treca komponenta nije neutralna tesko ekipa koja trpi diskriminaciju moze pobjedit (desava se AL RIJETKO)
A koliko to utjece na ekipu u momentu odigravanja diskriminacione utakmice ta diskriminacija utjece i na sledece 1-2 nekad 3 utakmice u slucaju da imas jacu ekipu i vratis se nakon 1-2 utakmice u slucaju ponovnog namjere stete rijetko koja ekipa svijeta seponovo moze vratit mozda nekim cudim i rezultatski al igraono tesko..
Poguranci kao sto je juce bilo u BL, sto ce sad reci bilo 5-1 jucesnji poguranac kod 2-0 kad je bio penal CIST za radnik (sudija svirao simuliranje var smatro da je penal) ima kontra efekat jer to daje Elan samopouzdanje..
Pogledajte borcev prvi go juce i 3 ci go borca. Kod prvog
Kontrola lopte vidi se da igrac koji dane go igra sa pouzdanjem a recimo pogledajte juce 2 na 1 keremeh guli prvo kako lose keremeh dodaje pa onda u nastavku kad guli sa 6 metara profuli go 8 m preko gola A GUKIJE JE MNOGO BOLJI IGRAC NEGO SAVIC, znaci nije to bio parmakovski melunovic pa da kazes kvalitet odlucio savicev
To je OGROMNA PREDNOST I PROTIV TOGA SE NEMOZES samo igracki vec kombinovano a to je igracki i zastitom kluba da ima isto sudjenje ko borac i zrinjski
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Za iduci vikend i derbi ne bi puno mijenjao, vidi se napredak u igri ekipe a motiva i zelje za pobjedom vjerujem da nece faliti. Trebalo bi poraditi jos malo na fizickoj spremi i u svakom slucaju igrat na ofsajd zamku, mozda i Mamasu dati koju minutu vise koliko bude spreman. 

...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
-
- Kontakt:
Sta je sa Ljajicem?
Covjek stvoren za utakmicu u subotu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- relativizam
- Kontakt:
Tacno nam tema puna fekalija i Vicine nejjacimartineli je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:45hebem ti se sa majkom i sestrom u isto vrijemerelativizam je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:12Jedina ekipa B komponente koja ima fer i korektno sudjenje je Zeljeznicar, isplatilo im se ulizivanje i saradnja sa savezom.
I ja imam osjecaj da zivi za ovakve utakmice, da dokaze ko je i sta je. Nadam se da nije neka povreda, ali poznavajuci nas nece igrati 3 mjeseca i nece se znati sta mu je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:14Sta je sa Ljajicem?
-
- Kontakt:
Ljaljic je nas najbolji igrac i jedan njegov potez moze rijesiti utakmicumaroon46 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:22I ja imam osjecaj da zivi za ovakve utakmice, da dokaze ko je i sta je. Nadam se da nije neka povreda, ali poznavajuci nas nece igrati 3 mjeseca i nece se znati sta mu je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:14Sta je sa Ljajicem?
Pokazao je to u zadnje 4 utakmice ali nazalost dvije gostujuce smo izgubili pa se automatski nama ne pikaju i zaboravljaju njegovi dobri potezi na tim utakmicama
-
- Kontakt:
Ma nema njega mjesec sigurno,nismo minte srece,da je laksa povreda
Koji dobri potezi ? Jel znas kako je docekan, kolika mu je plata i da je ovde predstavljan kao da ce uzeti loptu, predriblati 10 igraca, proci golmana, i sageti se dati glavom gol s linije...Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:37Ljaljic je nas najbolji igrac i jedan njegov potez moze rijesiti utakmicumaroon46 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:22I ja imam osjecaj da zivi za ovakve utakmice, da dokaze ko je i sta je. Nadam se da nije neka povreda, ali poznavajuci nas nece igrati 3 mjeseca i nece se znati sta mu je.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:14Sta je sa Ljajicem?
Pokazao je to u zadnje 4 utakmice ali nazalost dvije gostujuce smo izgubili pa se automatski nama ne pikaju i zaboravljaju njegovi dobri potezi na tim utakmicama
A ti ga pravdas jer je "dodao dobru loptu Kyeremehu"

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Moras igrati bez dodira, davati golove sa distance da bi pobijedio. Sve ostalo je var soba poziv i odluka protiv nas. Isto važi i za startove. Sve sti moze biti crveni bice crveni. Dakle neka to vec jednom nauce i prihvate u svojoj glavi.
Napisao je da je to bila dobra asistencija Kyeremehu, a nismo postigli gol. Sve je moguce kod lika.NazorUso je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:06Koji dobri potezi ? Jel znas kako je docekan, kolika mu je plata i da je ovde predstavljan kao da ce uzeti loptu, predriblati 10 igraca, proci golmana, i sageti se dati glavom gol s linije...Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:37Ljaljic je nas najbolji igrac i jedan njegov potez moze rijesiti utakmicu
A ti ga pravdas jer je "dodao dobru loptu Kyeremehu"![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Vidi, Adem je nanijetio, Aljahami bre brate...r3m1 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:19Napisao je da je to bila dobra asistencija Kyeremehu, a nismo postigli gol. Sve je moguce kod lika.NazorUso je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:06Koji dobri potezi ? Jel znas kako je docekan, kolika mu je plata i da je ovde predstavljan kao da ce uzeti loptu, predriblati 10 igraca, proci golmana, i sageti se dati glavom gol s linije...Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:37
Ljaljic je nas najbolji igrac i jedan njegov potez moze rijesiti utakmicu
A ti ga pravdas jer je "dodao dobru loptu Kyeremehu"![]()
To sto nije gol nije do njega.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Ne kontam sta pokusavate reci, da je los Ljaljic i da bi bilo bolje da ne igra derbiju?!
Musija
Beganovic Ristovski Jovic
Kyeremeh Mamas Cimirot Kupresak
Guliashvili Ljaljic
Mlinaric
Umjesto Mamasa moze i Djordjevic, ako Beganovic nije spreman nek stavi Jovica na stopera, Ristovskog na desnog beka i Kupresak na lijevog sto znaci da bi Krdzaljic isao u vezni red. Ako je Elezi spreman moze isto tako umjesto Mamasa
Meni se ovo cini kao solidna ekipa za derbi, naravno ako ko ima sta da doda ili oduzme bujrum..
Beganovic Ristovski Jovic
Kyeremeh Mamas Cimirot Kupresak
Guliashvili Ljaljic
Mlinaric
Umjesto Mamasa moze i Djordjevic, ako Beganovic nije spreman nek stavi Jovica na stopera, Ristovskog na desnog beka i Kupresak na lijevog sto znaci da bi Krdzaljic isao u vezni red. Ako je Elezi spreman moze isto tako umjesto Mamasa
Meni se ovo cini kao solidna ekipa za derbi, naravno ako ko ima sta da doda ili oduzme bujrum..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, Google Adsense [Bot], juka55, napoleon72 i 37 gostiju.