Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Visi gol u zraku za Ajax.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uzzas. Zbog toga i ne igra. Trenutak iz 61. minute, na 40ak metara presjece ajax loptu upucenu njemu i oni navalise svi na gol psv-a, on mlatara rukama. Nekako se nakon par sekundi odbi lopta do igraca kojega je on morao cuvati, dakle loptu je trebao on uzeti. Srecom, samo korner iz svega.
On jeste igrac poteza, ali sa ovakvim šetanjem po terenu pred ocima trenera nece taj trenutak doci
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Bas se vidi da ga boli k za odbranu, kao da je Vini. Morat ce to popraviti, rijetko koji trener ce trpiti ovakvu indolentnost.
- Beduin
- Kontakt:
Al ima fenomenalne lopte u sesnaesterac i odmah ih precizno distribuira, ali kad PSV nema loptu u nogama Esmir je igrac manje. Pod hitno mora poceti vise raditi za ekipu i braniti napad. Jer prema naprijed je masina.
Bas divlja igra PSV-a u nastavku
Bas divlja igra PSV-a u nastavku
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Predasistencija, sto bi rekli strucnjaci 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Ja ja, predasistencija
to samo kod nas ovdje broje haha
075 ❤
075 ❤
Moze se to popraviti, pisete kao da je visio samo na Ajaxovoj polovici. Svaki napad se vracao, popravice defanzivu vremenom, prije svega postavljanje i citanje igre. Uz malo vise agresivnosti moze biti dobar.
U odbrani ne zna gdje ide, a sto se tice napada solidan.
Strasno neodgovoran u odbrani,morao je preuzeti igraca koji je postigao gol....
Ma treba mu kontinuiteta za to sve sto pisete, ali nadam se da ce u narednim utakmicama dobijati vise prilika za igru jer zasluzuje itekako.
-
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- invincible1921
- Kontakt:
Solidan nastup, fali mu takticke potkovanosti sto je i logicno jer je doso iz USA. Vidim da je i dobio 7 sto je sasvim ok ocjena za poluvrijeme. Namjestio je zicer ali Pepi dns promasio more s broda..
Samo nek nastavi dobijat minute, nije da se radujem nekoj povredu ali mislim da ce dobit sad prostora jer van bomel sigurno ce odustsovat neki period
Jbg nije ni trener fer prema njemu..lik zabije dva a ovaj ga zakuca na klupu. Mislim da mu samo fali malo kontonuiteta u igri i bice sve top. Ne kontam ne moze mu dat 30 minuta kad vode protiv slabije ekipe a sad mu da 60 protiv Ajaxa
Samo nek nastavi dobijat minute, nije da se radujem nekoj povredu ali mislim da ce dobit sad prostora jer van bomel sigurno ce odustsovat neki period
Jbg nije ni trener fer prema njemu..lik zabije dva a ovaj ga zakuca na klupu. Mislim da mu samo fali malo kontonuiteta u igri i bice sve top. Ne kontam ne moze mu dat 30 minuta kad vode protiv slabije ekipe a sad mu da 60 protiv Ajaxa
=\_1921_/=
Ništa posebno jučer, ali izgleda da je van Bommelova povreda baš katastrofalna i da je van terena do kraja sezone. Tako da će minimalno pola sezone a možda i čitavu sezonu Esmir imati lakši posao, da se bori s Manom za minute umjesto s Perišićem (koji će 99% nazad na lijevo krilo). Realno ovo mu je možda make or break momenat za karijeru.
https://www.vi.nl/nieuws/einde-seizoen- ... van-bommel
https://www.vi.nl/nieuws/einde-seizoen- ... van-bommel
-
- Kontakt:
Kakva prilika za Esmira….
Jos treba dodat da se Mann nije nikako proslavio u one 2 tekme sto je igrao.
Jos treba dodat da se Mann nije nikako proslavio u one 2 tekme sto je igrao.
E vala sad ne mozemo govoriti da nece imati priliku. Rekao bi prilika karijere, da se vidi hoce li biti igrac za vece domete ili je ovo samo bljesak. Cak bi rekao da prije na njega racunaju, nego Mana, cim su njega jucer ubacili umjesto ovog.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Prvo skocite pa recite hop.
Do jucer smo bili ubijedjeni da je Man ispred njega i da nece vidjeti terena ili ce to biti poneki minut gotove tekme. Trenutno se okrenulo u njegovu korist sto ne znaci da vec u narednoj utakmici nece Man uskociti ispred njega i da ga posere pa dadne kakav gol ili assist.
Vidimo kako je trener nedosljedan i ne znas sutra sta ce uraditi. Mozemo se samo nadati da ce dobiti priliku i iskoristiti je, jer na njemu je sad sve
Do jucer smo bili ubijedjeni da je Man ispred njega i da nece vidjeti terena ili ce to biti poneki minut gotove tekme. Trenutno se okrenulo u njegovu korist sto ne znaci da vec u narednoj utakmici nece Man uskociti ispred njega i da ga posere pa dadne kakav gol ili assist.
Vidimo kako je trener nedosljedan i ne znas sutra sta ce uraditi. Mozemo se samo nadati da ce dobiti priliku i iskoristiti je, jer na njemu je sad sve
075 ❤
075 ❤
Ne očekuje niko da Esmir sad zasjedne i dobije 100% minuta, ali je neuporediva razlika u odnosu na dosadašnju situaciju kad su Perišić i van Bommel bili zavareni za startne pozicije. Nek starta 6-7 puta od 16 utakmica što imaju do Nove godine, to je dovoljno da pokaže da zaslužuje igrati na ovom nivou, sve je do njega.Beduin je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:17Prvo skocite pa recite hop.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.