Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko god dode u priliku da ugrozi borac bice prizemljen. Samo nezz kako ce to protiv covica zavrsiti.

Tacno se vidi da je sve dogovoreno izmedju ova dva kluba poznata po namjestanju.
A i manjejaci su debelo upleteni u sve to. Ono kofol nije im dozvoljen dolazak kod športskih prijatelja? Ma dajte molim vas

Isto je, bio ofsajd 2 dodavanja do gola ili 10 ako nije doslo do promjene posjeda, a sve se dogadja u jednom napadu 20 metara od gola najvise. E sad da su oni vratili loptu nazad skroz, pa krenuli u novi napad logicno da bi onda gol trebao biti priznat.Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:18Znači da se razumimo, oba offsidea su jasna, nejasno je koliko je drugi primjenjiv ali i to ćemo vidjeti, koliko sam ja vidio Široki nije preuzeo kontrolu.
Mene zanima samo šta bi bilo da je bilo nešto stvarno smrdljivo kako zna bit, ako već sada padaju ustaške majke?
Da je sve idealno, pomocni je trebao odma tad dizati ofsajd, ali jbg blizu je bilo pa nije htio prekidati. Var opravdano ponistio gol.
Kmeka u prazno, bi li nekom drugom priznao, mozda i bi. Ali ako se kmeci nek onda priznaju da bi i oni vrlo rado bili u ulozi klubova kojim bi se ovakvi neregularni golovi priznavali i sve ok.
Nije VAR smece, nego sta se i kome se gledaju neke stvari.. to je glavni priblem, a VAR je najbolja stvar..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bravo balijaneri koljite se,a manijaci.na.kraju ce Adzemu.i svojim.igracima da psuju,na kraju sezone.jer nece ni evropu osigurati,a Borac ima sigurnih 12 bodova protiv Sirokog,Sloge,Radnika,Rudara, to vam je 48 bodova bez borbe,a vi se balijaneri svadjajte
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Šta se tu raspravljate s pitarima, **** vas oni. Čast izuzetcima
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
- egocentrik
- Kontakt:
Koljite se balije izmedju sebe
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Eh sad me zanima koliko ce nadoknade biti zbog odugovlacenja. Jel.kao proslu sa borce 7min ili 3min
-
- Kontakt:
Ma ja ba lupa ko Martin po diviziji. Po tome znači sudija se može pozvati na neki faul ili opsajd od bilo kad i poništiti regularan golJackW je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:19Ti ne znaš VAR pravila pa se trebaš isključiti iz te diskusije.spursman je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:17Kako nije. Da je sviran do gola ne bi došlo. Izveo bi Široki prekid, svi igrači bi preselili u Željinu polovicu igrališta i do gola ne bi došlo. A ovako je cijelo vrijeme bila lopta kod Željinih igračaHrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:05Nejasna situacija fakat, ofsajd nije uticao na gol, jer je pao nakon minute yebote![]()
I manijaci povucite pravu liniju pa cete vidjeti da ni cvetanovski nije bio u nedozovoljenoj poziciji
Samo Sarajevo
KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:30Ma ja ba lupa ko Martin po diviziji. Po tome znači sudija se može pozvati na neki faul ili opsajd od bilo kad i poništiti regularan gol
Da, točno tako, sve dok posjed nije promjenjen, tj. drugi tim nije preuzeo kontrolu, pa tko kako protumači. Vidjeli bi koliko bi vam jasnije pravilo bilo da je vama u korist.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Od 65 do 70 nije se igralo 40 sekundi, vicemo kolko ce produzit
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sarajevu su ponistili gol zbog zaledja, I ako je igrac borca fino mirno vratio do golmana. I kao nisu imali kontrolu nas loptom, pa kako je vrati golmanu.. smijesno i nastimano.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
treba istupiti iz lige i igrati samo ligu federacije
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Jel mi se to cini ili ste poceli nesto o sudjenju komentarisati

...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Poništen gol Sarajeva u BL je pokazao da oni mogu tumačiti pravila kako hoće. Rekli su da je čisto poništen gol iako je Borac došao do posjeda i pogriješili.Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:32KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:30Ma ja ba lupa ko Martin po diviziji. Po tome znači sudija se može pozvati na neki faul ili opsajd od bilo kad i poništiti regularan gol
Da, točno tako, sve dok posjed nije promjenjen, tj. drugi tim nije preuzeo kontrolu, pa tko kako protumači. Vidjeli bi koliko bi vam jasnije pravilo bilo da je vama u korist.
-
- Kontakt:
Ne kontaju to oni, zatucano, šta li.
Gdje vi to tako dobro kontate evo vec 5 godina?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin