FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek je Lagumdzija dobio zuti da odmori i dozove se. Protiv Borca istu stvar radi, dribla bespotrebno i zavrsi kako zavrsi. Danas cistu loptu imas, umjesto da odigras ti je drkas i primimo gol.
Godinama nas problem sto nakon jednog dobrog rezultata slavimo i dizemo igrace u nebesa, a ne sagledamo realno stvari.
Godinama nas problem sto nakon jednog dobrog rezultata slavimo i dizemo igrace u nebesa, a ne sagledamo realno stvari.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prije toga 2-3 manje vise nepotrebna faula je napravioMrkiMedo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:25Nek je Lagumdzija dobio zuti da odmori i dozove se. Protiv Borca istu stvar radi, dribla bespotrebno i zavrsi kako zavrsi. Danas cistu loptu imas, umjesto da odigras ti je drkas i primimo gol.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Lagumdzija i Obradov losi..
Ostali solidni.
Ja im nemam sta zamjeriti za ovo danas.
Ne moze se protiv visih sila jbg.
Ostali solidni.
Ja im nemam sta zamjeriti za ovo danas.
Ne moze se protiv visih sila jbg.
Ovaj Obradov je golema kar.ina od igraca. Alic je Carlos za njega.
Tesko se moze ovdje i do boda, jednostavno ti nije dozvoljeno da zabijes gol.
Tesko se moze ovdje i do boda, jednostavno ti nije dozvoljeno da zabijes gol.
Moze li iko u klubu da sastavi makar status za fb-a i kraci video lakrdija, posalje na clanove da svi isti podijelimo i tagujemo fife, uefe, madije, koga god vec treba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
75min, gubimo, a uraðena je jedna izmjena, i to kretenska…
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Gledaj ti Boljevica..on vise nije ni za sta .
Svaki put primi loptu, stane, ne zna sta ce sa njom i vrati je nazad..
Sta se desilo sa tim likom fakat mi nije jasno.
- TheTruth34
- Kontakt:
A šta braco da bude na tom klipu?? Da nismo poštene prilike imali? Da smo u prvom mogli primiti dva tri gola? Ne razumijem.. Koji vam je qrc više.. Nažalost oba gola su po fudbalskim pravilima čisto poništena.. Njihov gol regularan i to je to... Osim golova mi prilike nismo imali, oni jesu. De malo objektivnosti... Dosta k.itarskog sindroma.. Svi nas mrze, svi nam krivi...
Nema mu krpica pa nema s kim mahati rukama. Lik uredno tu da zaradi para sto je ostalo. Nije pusten da ide u Rijeku (ako je bilo uopste ponude) i lik vise nema zelju da igra za nas ocigledno jeavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:39Gledaj ti Boljevica..on vise nije ni za sta .
- Lokomotifa
- Kontakt:
Podržavam ovu inicijativu.
I još bih predložio da se kod nas VAR trajno ukine, ali ne zezam se. Kod nas je VAR postao izvor dvostruke krađe i lopovluka, i koristi se preselektivno, što još više uništava povjerenje u VAR. Prije je bilo isto lopovluka, ali te krao jedan sudija, ovdje te kradu petorica.
Volim Željezničar, ali iz dna duše mrzim WWIN ligu. Zgadili su mi fudbal svega mi.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
Bilbija je kriv sto nismo sansu stvorili u drugomTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:41A šta braco da bude na tom klipu?? Da nismo poštene prilike imali? Da smo u prvom mogli primiti dva tri gola? Ne razumijem.. Koji vam je qrc više.. Nažalost oba gola su po fudbalskim pravilima čisto poništena.. Njihov gol regularan i to je to... Osim golova mi prilike nismo imali, oni jesu. De malo objektivnosti... Dosta k.itarskog sindroma.. Svi nas mrze, svi nam krivi...
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Na stranu suđenje, ali Lagumdžija je toliko katastrofa unazad nekoliko utakmica, ne znam šta radi taj Gojak ako neće dobiti minute evo sad.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Lik boluje od akutne kurcobolje.avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:39Gledaj ti Boljevica..on vise nije ni za sta .
Pogledaj učinak ove trojice, sve će ti se samo reci.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:17Jel realno da ti nakon ovoga trazis mane igracima? Odlicno poluvrijeme su odigrali, ne moze se i protiv sudija.
Ovaj pas Milosevica kad njima pravi kontru, najbolje govori o nasoj igru u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Mi smo se od pocetka drugog poluvremena povukli i uopste sanse nismo stvorili…opet kazem Lagumdzija ima 5kg viska i sto prije ga da skine.
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako tačno? Ljudi bolje izgledaju na terenu i rezultat je dobar kakva nam je igra.. Lagumdžija napravio 5,6 faulova nakon žutog kartona.. Odinakina reakcija nakon faula i unošenje sudiji u faci je žuti... Itd.. Da je htio da nas yebe, mogao je.. Nije bilo potrebe.. Ljudi odigrali bolje.. Mi ćemo početi ko k.ittari kukati, umjesto tražiti greške i razlog ovako loše igre....tiagofaria25 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:41Bilbija je kriv sto nismo sansu stvorili u drugomTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:41A šta braco da bude na tom klipu?? Da nismo poštene prilike imali? Da smo u prvom mogli primiti dva tri gola? Ne razumijem.. Koji vam je qrc više.. Nažalost oba gola su po fudbalskim pravilima čisto poništena.. Njihov gol regularan i to je to... Osim golova mi prilike nismo imali, oni jesu. De malo objektivnosti... Dosta k.itarskog sindroma.. Svi nas mrze, svi nam krivi...
Ali ima još 5 min sad će holanđanin ili Boljević, vakat je
-
- Kontakt:
ma i ovo je ofsajd sad ce oni linije izvuci nece sigurno gol priznat
3cm ofsajd
3cm ofsajd
-
- Kontakt:
Kod nas se ofsajd gleda kad lopta vec krene od noge