Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bilbija mrtve ti ****
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Hrammm1921
- Kontakt:
Haha jel moguce sta svirnu sad? O Boze sacuvaj
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ako ti nisi ustaša što te to vrijeđa? Neko yebe majku ustašku, ako ti nisi ustaša ne yebe tebi.Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:18Znači da se razumimo, oba offsidea su jasna, nejasno je koliko je drugi primjenjiv ali i to ćemo vidjeti, koliko sam ja vidio Široki nije preuzeo kontrolu.
Mene zanima samo šta bi bilo da je bilo nešto stvarno smrdljivo kako zna bit, ako već sada padaju ustaške majke?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ti ne znaš VAR pravila pa se trebaš isključiti iz te diskusije.spursman je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:17Kako nije. Da je sviran do gola ne bi došlo. Izveo bi Široki prekid, svi igrači bi preselili u Željinu polovicu igrališta i do gola ne bi došlo. A ovako je cijelo vrijeme bila lopta kod Željinih igračaHrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:05Nejasna situacija fakat, ofsajd nije uticao na gol, jer je pao nakon minute yebote

Mene su roditelji lijepo vaspitali,ja ne govorim sa navijacima zeljA ali kad si me vec pitao,odgovoricu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:12Jedno pitanje za tebe.
Pošto te naravno ne vole navijači Želje jer ti je najveća radost u životu kada gubimo, ali ne vole te ni navijači Sarajeva. Čitam vašu temu i kada god nešto napišeš svi ti yebu majku i tjeraju te, pa, objasni mi zašto si ti ovdje, kako možeš biti negdje gdje te očigledno niko ne želi, gdje sve smaraš, gdje je svima drago kada nisi tu..imaj malo samopoštovanja.
Nije točno da ne ne vole navijači Sarajeva,sa večinom imam lijepu komunikaciju I odnose. Psuje me par agresivnih ruralaca. No,ignoriram ih.Drzim se one stare ; psi laju,karavane prolaze.
Želim vam jos puno opsajda I golova u Patuljkovoj mreži

Vjwruj da ne kmecim nego mi je smijesno vise
Glaj kako je bilbija pozurio da svira da je lopta izasla u trenutku suta da slucajno ne bi gol pao jer nema var sta ispraviti
Ma cirkus, ne shvatam ozbiljno ovakve tekme i gubitak bodova uopste me ne brine jer momci na terenu daju sve od sebe
- imekorisnicko
- Kontakt:
Manje vise to je to,ta 2 poniste gola su i jedine situacije sto smo napravili prema naprijed.arelinho je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:13Ma nismo bolji danas od njih. Imali su oni bolje šanse na utakmici. Preslikana naša igra od početka sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:11Gdje su strumfovi sto tvrde "Kad si bolji nista ti sudija ne moze"
E nek je samo da vidite kako je.
Ovdje sam ja rekao da je bod ravan pobjedi.
Samo iz razloga hinjavih komentara i konstatacija "vama sudije sve krive" i slično mi je drago da malo osjete tu gorčinu kad te zakolje iako bi trebalo iz kola u kolo pa da se slicno osjećate.
Mada zanimljivo ce biti cuti analizu Kaljanca, novi posjed je kad protivnička ekipa ima potpunu kontrolu lopte bez pritiska protivničkih igraca, sto u ovom slučaju kako sam vidio nije bio slučaj, dakle po tome ofsajd je ispravan.
Mada zanimljivo ce biti cuti analizu Kaljanca, novi posjed je kad protivnička ekipa ima potpunu kontrolu lopte bez pritiska protivničkih igraca, sto u ovom slučaju kako sam vidio nije bio slučaj, dakle po tome ofsajd je ispravan.
Ispade da je najbitnije završiti Var sudiju, što želiš naći - naći ćeš. Dok se ne napravi probosanski blok u svakom smislu: sportskom, kulturnom, patriotskom, političkom... do tada ćemo i trpiti zulum UZP i četoslava
Nisu oni jaki nego smo mi slabi.
Nisu oni jaki nego smo mi slabi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
HAHAHAHAHHAA SAMO CEKAO DA SVIRA FAUL
KOMENTATORU SMIJESNO
KOMENTATORU SMIJESNO
Bilbija je ovdje svirao sta je pomocnik mahnuo, vjerujem da je bio gol da bi se gladlo, meni na ovom sniku se cini da nije izaslaOrvel je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:19Vjwruj da ne kmecim nego mi je smijesno vise
Glaj kako je bilbija pozurio da svira da je lopta izasla u trenutku suta da slucajno ne bi gol pao jer nema var sta ispraviti
Ma cirkus, ne shvatam ozbiljno ovakve tekme i gubitak bodova uopste me ne brine jer momci na terenu daju sve od sebe
- Hrammm1921
- Kontakt:
Komentator se smije, haha koja kradja
Jbt ubice, ko da se sta pitaju samo hinjski kupe kajmak sto im gicko odradi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mene ne čudi ništa. Tu tvrdnju mi je potvrdilo ovo sviranje da ni korner izvest ne možeš.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaooo Obradova
Pa reci usro sam se hocu da izađem
Pa reci usro sam se hocu da izađem
Pq 100% nema nwrviranja. Svaka cast igracima sto ne gube razum na ovakvoj tekmi.grbavicka1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:22Mene ne čudi ništa. Tu tvrdnju mi je potvrdilo ovo sviranje da ni korner izvest ne možeš.
Široki je obezbijediti 12 bodova za Borac. Moraju imati nešto zauzvrat. I u biti, nije problem tu. Čak ni Biblija nije problem vala.
Veći je problem eno onaj linijski koji odmah diže gol aut. Ono NIJE SMIO uraditi dok akcija ne završi. Nažalost, takve stvari niko neće analizirati.
Veći je problem eno onaj linijski koji odmah diže gol aut. Ono NIJE SMIO uraditi dok akcija ne završi. Nažalost, takve stvari niko neće analizirati.
Sarajevo je najjaca i nabolja ekipa u ovoj baruscini od lige, mozete nam se kiite napusiti, hebem gicku ono sto mu srcu najmilije
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Šta se tu raspravljate s pitarima, **** vas oni. Čast izuzetcima
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ik0ik0, jurisicduska, Maverick, Pact1921, Paromlinac i 59 gostiju.