Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje su strumfovi sto tvrde "Kad si bolji nista ti sudija ne moze"
E nek je samo da vidite kako je.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Smijesno kako ovdje nista ne gleda, a tamo po pet minuta provjera ide........................
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma po gi nule ustashke im yebemo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jedno pitanje za tebe.
Pošto te naravno ne vole navijači Želje jer ti je najveća radost u životu kada gubimo, ali ne vole te ni navijači Sarajeva. Čitam vašu temu i kada god nešto napišeš svi ti yebu majku i tjeraju te, pa, objasni mi zašto si ti ovdje, kako možeš biti negdje gdje te očigledno niko ne želi, gdje sve smaraš, gdje je svima drago kada nisi tu..imaj malo samopoštovanja.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Nek sudija stavi na svom satu 90min sad i nek odmah svira kraj da se ne desi slucajno da zabijemo gol do kraja
A sta tacno trebamo da vdimo na ovoj utakmici? Da im priznaju neregularne golove pa da budu zadovoljni?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:11Gdje su strumfovi sto tvrde "Kad si bolji nista ti sudija ne moze"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da je Zeljo dao ovakav gol, cekalo bi se dva-tri minuta prije nastavka utakmice dok se VAR pregleda
I kad se prizna bitno je psihicki izj3bati igrace
Don't believe the hype.
Opet ce sudije presretati po magistralama, paliti im auta, samarati pa ce se pitati sto!!! Nakon ovakvih stvari, mislim da se Real mentalno ne moze vratiti, nazalost.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma nismo bolji danas od njih. Imali su oni bolje šanse na utakmici. Preslikana naša igra od početka sezone.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:11Gdje su strumfovi sto tvrde "Kad si bolji nista ti sudija ne moze"
Ovdje sam ja rekao da je bod ravan pobjedi.
Ovaj bar ne krije da mrzi vise Zelju nego ubice iz listice.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 sep 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Željkan će imati suđenje u svoju korist na derbiju jer iduću Sarajevo igra sa Zrinjskim. Tako nam i treba, samo klimćite glavama i nadajte se da će Sarajevo i Velež biti oštećeni.
Igrac kola VAR sudija
Napravio covjek preokret
Napravio covjek preokret
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 21 sep 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo je to glavni problem. Nek je ponisteno ako jest stvarno bio, al se ovako ne bi desilo da je u pitanju Borac ili neki tim koji odgovara njima za plasman na tabeli.
Eno juce onaj pokusaj ponistenja gola Sarajeva Ljajica. Odmah se vidjelo sa nije ofsajd, kad ga lik svira nakon vara. Sreca neko skonta ovo je stvarno ocito da nije Adem bio u ofsjadu pa nakon druge reakcije priznase gol. Ja sam rekao da su ga ponistili ma odmah se trebalo mec napustiti i to je to.
Fuj, da su sudije imalo postenije sudile zadnjih 4-5 godina ne bi ovoliko titula doslo na stranu Borca, pa i Zrinjskog...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Neko se nasladjuje ovome nikad nisam bio u tom fazonu,ovo sto rade 4 godine je zlocin,zao mi uvijek igraca na terenu,sjetim se kad Lulicu zamalo amputira nogu lik svira Lulicu faul,dno dna je sve ovo,doce bosnji nekad iz du.peta u glavu i da postoje neki visi ciljevi al hajd. Sad nekog Gigovica na derbi da se balije pokolju. Da je srece nebi se ni igrao derbi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 21 sep 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Šta pravoslavni i katolički teroristi rade od države pa i od fudbala, ovo je nevjerovatno. 

Kako nije. Da je sviran do gola ne bi došlo. Izveo bi Široki prekid, svi igrači bi preselili u Željinu polovicu igrališta i do gola ne bi došlo. A ovako je cijelo vrijeme bila lopta kod Željinih igračaHrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:05Nejasna situacija fakat, ofsajd nije uticao na gol, jer je pao nakon minute yebote
audere est facere!
-
- Kontakt:
Hocemo nekakve investitore u ovakvoj ligi hahah pa ovo bi otjeralo i ovog seika iz PSG. Nemojte se obazirsti na ove balege iz BL,gadove i provokatore sano chill
Znači da se razumimo, oba offsidea su jasna, nejasno je koliko je drugi primjenjiv ali i to ćemo vidjeti, koliko sam ja vidio Široki nije preuzeo kontrolu.
Mene zanima samo šta bi bilo da je bilo nešto stvarno smrdljivo kako zna bit, ako već sada padaju ustaške majke?
Mene zanima samo šta bi bilo da je bilo nešto stvarno smrdljivo kako zna bit, ako već sada padaju ustaške majke?
Trenutno korisnika/ca: ik0ik0, kksiroki, Paromlinac, roccosiffredi, ronaldo99, svrakino1921, torbica i 45 gostiju.