Pitaj tog sa slike sta ti misli o klubu i ljudima u klubu, LICNO sam vidio poruke koje im je poslao kad je dao ostavkuplisek je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:03Zar vi ne molite drugog mirvaha da vam sadake ponudi malo? Tisina tamo, prodali ste dusuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:00Mirvah ti je vicin jaran glupsone glupi, yebu vas u duetu al ti to jos ne kontas
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne mogu nas zaustaviti,najjaci smo zajedno
Jedan je Željezničar
Pooo pobjeduuuuuu jos tri da im zabijemo u drugom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A imena govana se pisu malim slovom, snsd, hdz, borac itd itd.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Hrammm1921
- Kontakt:
Nejasna situacija fakat, ofsajd nije uticao na gol, jer je pao nakon minute yebote
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemojte braco izlazit u drugo poluvrijeme
Vracante se kući
Vracante se kući
Mi ne možemo ništa uraditi da se priznaju oba čista gola, ali zato Željo ovim tetkicama može zabiti barem jedan gol koji ne može da se dovede u bilo kakvu sumnju.
Kolika bi kmeka bila da je regularan gol ponisten skretnicarima?
ja vama prodanim dusama ne vjerujem da kazete nebo je plavo, sa cetaljima sjedite na grbavici, dzilda vam se u grobu okreceManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:04Pitaj tog sa slike sta ti misli o klubu i ljudima u klubu, LICNO sam vidio poruke koje im je poslao kad je dao ostavkuplisek je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:03Zar vi ne molite drugog mirvaha da vam sadake ponudi malo? Tisina tamo, prodali ste dusuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:00
Mirvah ti je vicin jaran glupsone glupi, yebu vas u duetu al ti to jos ne kontas
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Nemoj se uvrijediti ali ti si pravi primjer toga, eto opet nama je ovako vama je ovako, je*** vas trpite, i sve tako u krug, mi vama, vi nama, dosta je bolan, ujedinite se, **** vas ponos.Herson je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:03Mi ovo gledamo već treću sezonu, a sa vama su tek počeli. Neće vam više biti toliko zabavno i smiješno kad sudije masakriraju Sarajevo.gegenpress je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:01Sve isto čeka i Sarajevo i Velež.
A i treba, sve "naše" klubove da guze gdje stignu, majmuni umjesto da se ujedine (Željo, Sarajevo, Velež) kao klubovi sa najvećom armijom navijača i sasijeku ovo do korijena oni se jedni drugima naslađuju.
Tu bi čak dodao i Čelik koji ima navijača ko pola Vicine lige.
To je tvoj licni stav i misljenje, nije pravilo, drugim rijecima skrnavis svon jezik koji je osnova postojanja tvog naroda

Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 21 sep 2025, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma dvije ili tri tekme te ovako osakati poslije si mrtav,mozes se samo slikat,igrace vise nece dici Tito, ljudima to smijesno i ismijavali najskuplji tim i slicne nebuloze,sve ti je dzaba to dobro nek zapamte i ulaganja i ekipa,uprave,investitori dok je ovog zla,prekipice voda al samo kao i uvijek kod nas veoma kasno. Od BH klubova su napravili pudlice i igracke za izivljavanje ,vise sad u ligi imas klubova iz RS nego nasih ne zbog kvaliteta vec zbog lakrdija nad Mladosti,Olimpicu,Igmanu i ostalim koje samo mirno gledamo i smijemo se kad neko izgubi ili kad ga osakate.
Naivni ste puno. Uvale vam 3 crvena kartona i slikajte se sa tim udarcem sa 20 i vise metara.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ahahahaha koji sou ovdje jbt,sad i komse nase lijepe po prvi put pocinju pravo osjecati i trpiti karindjanje u mozak.
Pa normalno da je sad teziste na njima jer su trenutno gore,a i remete planove Borcu porazom.
Kad ih fino ubiju u pojam za jos nekoliko kola,i kad ih spuste dole malo ce ih popustiti.
Nas nece ni tako evo dok smo u donjem dijelu tabele,jer znaju ako nas puste na miru eto nas gore opet,bez obzira sto smo trenutno nikakvi.
Pa normalno da je sad teziste na njima jer su trenutno gore,a i remete planove Borcu porazom.
Kad ih fino ubiju u pojam za jos nekoliko kola,i kad ih spuste dole malo ce ih popustiti.
Nas nece ni tako evo dok smo u donjem dijelu tabele,jer znaju ako nas puste na miru eto nas gore opet,bez obzira sto smo trenutno nikakvi.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Mislim da je ovo regularno poništeno, jer igrači Širokog nijednom nisu imali stvarnu kontrolu nad loptom, po meni je ovo sve vrijeme bio jedan napad. Ali je suština problema što ovo vjerovatno Borcu i Zrinjskom ne bi bilo ni gledano, a kamoli poništeno.
Hahahahahahahah hajmoo gurbetii uvaliteee sad, uvalim vam sekama
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jbg momci, desava se 

Opsajd ko kuca !!
Busi,busi
Busi,busi

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 21 sep 2025, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vracaj u prvo poluvrijeme u 39min ofsajd bio
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, bvsic, jurisicduska, Maverick, Paromlinac i 43 gosta.