osim ako nisi hdz prcija
Nisu izmislili penal za lišticu ali su izmislili nešto da ponište go. Oni se nama smiju i naslađuju a kad se njima ovo desi psuju se mrtvi i ženski dio porodice?
Koliko god ako nije promjena posjedaBiHSportman je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:57Može li neko potražit pravilnik koliko se može akcija vratit?
Sve dok ne bude novi posjed...BiHSportman je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:57Može li neko potražit pravilnik koliko se može akcija vratit?
A to je vise zbog ovih vasih smrdljivaca ovdje sto kad igra Sarajevo pa nas kradu svako kolo, pa im drago, cvjetaju. Nadam ss da im majke sad cvjetaju, da vide kako je biti 5 godina pljackan.RaymondRed je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:56Ne razumijem toliku mrznju protiv komsije. De objasni mi molim te
Pa haj ti meni reci kad ce se Zrinjskom, Borcu ili Velezu vratiti snimak 2 min prije da se utvrdi je li gol u neizvjesnom rezultatu. Hoce kad imas orednost 2-3 gola inace nikad.MikiPirs je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:56Imas snimak pa pogledaj… opet po meni ovaj VAR je smece i treba ga ukinuti
Pa bile 2 promjene posjeda + još 2 blok/odbij kontakta igrača ŠB...brig je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:58Koliko god ako nije promjena posjedaBiHSportman je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:57Može li neko potražit pravilnik koliko se može akcija vratit?
I Širokom je protiv Posušja isto bilo. Vratio faul u napadu za Posušje
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Bing [Bot], bvsic, ExBlueone, ik0ik0, jurisicduska, Maverick, Paromlinac i 47 gostiju.