Vidjet cemo poslije
Pustit ćemo te da sam pročitaš šta si napisao pa probaj izvuć neku pouku.KosevoZove je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:16Ovaj siroki je **** ekipe, od koga mi izgubimo boze dragi.
Direktor.MikiPirs je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:13Vlasbik WWIN je Hrvat iz Hercegovine, glupo mi da navodim ime covjeka ali na tvoju nesrecu nije Srbin iz SrbijeZaboljesutra je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:01Kakva je paranoja ako su cinjenice da su vlasnici iz Beograda kladionice Formula i WWIN generlani sponzori ova dva kluba iz Zapadne Hercegovone.Slijepac koji prati premijer ligu vidi na terenu zalaganje ovih ekipa protiv banjalucana i ostalih u ligi.Vjerovatno podanistvo radi opstanka u ligi jer su male sredine i nemaju toliko sponzora za financiranje ekipa.![]()
Ili zeljo dobro stoji ? Sad za sad?KosevoZove je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:16Ovaj siroki je **** ekipe, od koga mi izgubimo boze dragi.
Dobro vi igrate skroz drukcije od nas, sad za sad je ok, ovi pasa ne znaju povezati.Hrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:19Ili zeljo dobro stoji ? Sad za sad?KosevoZove je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:16Ovaj siroki je **** ekipe, od koga mi izgubimo boze dragi.
Nidje vezeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:24A za sta dade zuti lagumdziji lik jel realan, jos ga nema na derbiju, fuj
Vi ko da od juce pratite,sad ste u vrhu sad ce Zeljo da osjeti ono sto mi gledamo svako kolo.NoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:25Nidje vezeManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:24A za sta dade zuti lagumdziji lik jel realan, jos ga nema na derbiju, fuj
Loptu iskontrolisao izmedju tri igraca
Sudare se dva igrača glavama, Kerimu žuti.KosevoZove je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:25Ljudi sudije su kod nas komedija ziva, zapne za liniju sfira faul, kartone dijele kao na traci….
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Balorda, Cwirek, kolezeljovac, ristagrad, successminator, supervizor i 33 gosta.