Pizdo pizdunska

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je kod mene bilo dok sam bio mladji. Kod frizerke cekam termin 3-4 dana i onda opet cekam kod nje. Ako je rekla u 2, dodjem na red u 3 ili pola 4.
I Kanada i Australija su priznale Palestinu danas, ovi prvi me čude jer su zadali Palestincima nemoguće uslove ali su ipak popustili, a i Portugal će danas priznati najvjerovatnije
Ma ja se citav zivot kod jedne zene sisam al jarane ovo u zadnje vrijeme je horor, iako nema naknadnog cekanja, ispostuje kad dodjes u svoj termin.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:19Tako je kod mene bilo dok sam bio mladji. Kod frizerke cekam termin 3-4 dana i onda opet cekam kod nje. Ako je rekla u 2, dodjem na red u 3 ili pola 4.
Sad se sisam kod brice, cim dodjem odmah na stolicu, mahne me za 6 minuta i rahat![]()
Hahahahha e čuj zamalo se niste pobiliArvid je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:02Ma ja se citav zivot kod jedne zene sisam al jarane ovo u zadnje vrijeme je horor, iako nema naknadnog cekanja, ispostuje kad dodjes u svoj termin.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:19Tako je kod mene bilo dok sam bio mladji. Kod frizerke cekam termin 3-4 dana i onda opet cekam kod nje. Ako je rekla u 2, dodjem na red u 3 ili pola 4.
Sad se sisam kod brice, cim dodjem odmah na stolicu, mahne me za 6 minuta i rahat![]()
Ima i kod mene u komsiluku jedan brico kod kojeg nema termina vec sjedi u cekaonicu i cekaj, al je tezak ko tuc, zadnji put smo se zamalo pobili tako da zaobilazim.
120 KM mjesečno , nije malo buraz ...
Jeste puno, slažem se. Kvalitet neosporavam. Jednom sam pokušao promjeniti, otišao sa jaranom u VOG u neki salon, tu se on šiša. Rekoh samo ponovi kuda mi je izraslo, prelaze naravno, kad ona kaže ne valja ti to, šta će ti to, saću ti ja ovako i ošiša po svom.
Derdiyok je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:25Jeste puno, slažem se. Kvalitet neosporavam. Jednom sam pokušao promjeniti, otišao sa jaranom u VOG u neki salon, tu se on šiša. Rekoh samo ponovi kuda mi je izraslo, prelaze naravno, kad ona kaže ne valja ti to, šta će ti to, saću ti ja ovako i ošiša po svom.![]()
Pa sta ćeš mu nakon sto te osisa. Ne dodjes mu vise i to je to. Nema tipku za premotavanje, pa da ti vrati frizuru.VensanKasel je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:30Koliko sam to puta čuo , ali mi je raja još luđa kad ih pitam što su ga pustili , samo slegnu ramenima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.