NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Nevjerovatno glupi Knicksi... 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kakav glup način da se izgubi utakmica.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
sto su glupi ? , pa sta je mogao Melo ? njega udvojili na trici dodao slobodnom igracu i bilo 2 protiv 1 ali 2 glupa Jeferis i Baker protiv Garnetta , neznam kako Jeferis uopce igra u NBA , da NY nefali igra vjerovatno nebi ni igraoTitova-Juga je napisao/la:Nevjerovatno glupi Knicksi...

- Titova-Juga
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:sto su glupi ? , pa sta je mogao Melo ? njega udvojili na trici dodao slobodnom igracu i bilo 2 protiv 1 ali 2 glupa Jeferis i Baker protiv Garnetta , neznam kako Jeferis uopce igra u NBA , da NY nefali igra vjerovatno nebi ni igraoTitova-Juga je napisao/la:Nevjerovatno glupi Knicksi...
Izgubili su oni utakmicu minut i nesto prije kraja zbog nerezonskih trica bas kao i u prvoj utakmici.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije bilo Billupsa, mogu slobodno reci da nije bilo ni Amare'a, tako da nije ni Melo mogao sam!Titova-Juga je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:sto su glupi ? , pa sta je mogao Melo ? njega udvojili na trici dodao slobodnom igracu i bilo 2 protiv 1 ali 2 glupa Jeferis i Baker protiv Garnetta , neznam kako Jeferis uopce igra u NBA , da NY nefali igra vjerovatno nebi ni igraoTitova-Juga je napisao/la:Nevjerovatno glupi Knicksi...
Izgubili su oni utakmicu minut i nesto prije kraja zbog nerezonskih trica bas kao i u prvoj utakmici.
Odigrao je strasnu tekmu, ali sta ce kad pored u petorci konstantno stoje tri ili cetiri kloca.
Allez
-
- Kontakt:
- bear grylls
- Kontakt:
U kolko je miami veceras.
U 2 sata brate.bear grylls je napisao/la:U kolko je miami veceras.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
hhah a a **** mu mater imam ispit sutra neznam sta da radimBIHfan je napisao/la:U 2 sata brate.bear grylls je napisao/la:U kolko je miami veceras.

-
- Kontakt:
Ma ima i drug rok, ali sta cemo mi sto moramo na posao , nema popravnog.bear grylls je napisao/la:hhah a a **** mu mater imam ispit sutra neznam sta da radimBIHfan je napisao/la:U 2 sata brate.bear grylls je napisao/la:U kolko je miami veceras..
- bear grylls
- Kontakt:
Hahah i to sto kazes samo da je naci dobar stream u zadnje vrijeme sve stopa.
hahhahhah a a **** mu mater imam ispit sutra neznam sta da radim.
knjigu u sake, i ovamo otvoris utakmicu i malo ucis, malo pratis utakmicu, tako citavu noc, i da vidis kako ces spremiti ispit

tako sam ja sinoc

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- bear grylls
- Kontakt:
Ma kakvi ja kad pocne utakmica se samo na to skoncentrisem zato cu sad do dva da ucim pa da uzivam pa sta bude sutraPuma je napisao/la:hahhahhah a a **** mu mater imam ispit sutra neznam sta da radim.
knjigu u sake, i ovamo otvoris utakmicu i malo ucis, malo pratis utakmicu, tako citavu noc, i da vidis kako ces spremiti ispit![]()
tako sam ja sinoc

- Giallorossi
- Kontakt:
Hocel biti Lock-out sljedece sezone ? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Giallorossi je napisao/la:Hocel biti Lock-out sljedece sezone ?
Sve su prilike da hoce...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
http://www.stopstream.tv/ch2.html
Boston - New York ko zeli da gleda.
Boston - New York ko zeli da gleda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovo je smijesno sto Knicksi rade, pa uopste neigraju odbranu koliko samo otvorenih suteva za Boston nevjerovatno, treba tu promjeniti trenera i gotovo, D`Antoniu valjda stvarno misli da se to sve moze nadoknaditi dobrom ofanzivom. To mozda funkcionise mozda protiv ovih prosjecnih timova ali protiv velikih oni nikada sanse nece imati ako ovako nastave
- Titova-Juga
- Kontakt:
Balon je napisao/la:Knicksi uopste neigraju odbranu koliko samo otvorenih suteva za Boston nevjerovatno, treba tu promjeniti trenera i gotovo, D`Antoniu valjda stvarno misli da se to sve moze nadoknaditi dobrom ofanzivom. To mozda funkcionise mozda protiv ovih prosjecnih timova ali protiv velikih oni nikada sanse nece imati ako ovako nastave
Hvalim Boga pa doticni nije dosao u Bullse, nisu mu ponudili bas neku lovu i ovaj prihvatio Knickse.
Hvalim te Boze na Tomu, defanzivnom specijalicu !

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma trebo je on doci prije Del Negra , ali na svu srecu nekad se i isplati sto imamo skrtu upravu, pa se nisu zeljeli preplatiti za trenera
...ovako danas imamo trenera koji ce nas voditi 7-8 godina, a mozda naravno i vise....s obzirom da mu je ovo prva godina kao prvi trener, ja ocekujem da on sa Bullsima bude nesto kao sto je Popovic u Spursima, znaci da ostane dugi niz godina

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.