Njega ne diraj NodiNoDi80 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:13Vanja je malo nervozankolezeljovac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:11@Vanja kakve su nam šanse na Pecari danas sudeći po sastavima? Adzem stavio ultra ofanzivan sastav![]()
Strag ga nase pobjede
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja sta promasi mulato
Kazna 2:0
Sjajan gol tatara
Kazna 2:0
Sjajan gol tatara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakav je majstor Benjamin Tatar....

Mulato fulio 3 čiste situacije
Na svu sreću sam ranu mladost proveo 80-tih godina pa imam uspomene. Čime se ti možeš pohvaliti? Wwin ligom u vlasništvo osovine Vico-Beus? Za mene je Velež puno više od kluba, puno više od ranga u kojem se takmiči. Jedan od rijetkih preostalih simbola slobode, ponosa i prkosa... simbol jedinstvenog Mostara i BiH. Znalo je to društvance iz Međugorja pa krenulo u akciju koja i danas traje. Nažalost, tmurna i neizvjesna je i sama država. Šalim se, imamo Ramu tako da nema brige.let3 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:30Ovaj Tuce je poseban slucaj. Lik je zakucan u 80-tim godinama proslog stoljeca i ne mice iz njih.
U međuvremnu se desio protok vremena od 40,50 godina, al on i dalje vadi neke price iz davne proslosti. Sta ce nesrentik, nema se cime drugo pohvaliti kad je sadasnjost veleza tmurna i neizvjesna.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Široki Brijeg: Josipović, Pranjić, Senić, Stanić, Posavac, M. Matić, Rodrigues, Jelavić, Sesar, Tomić, Stanić.
Na klupi su: Topić, Puljić, Marić, Delić, F. Matić, Čalušić, Kpan, Kolarić, Charniak, Bašić, Perko.
FK Željezničar: Muftić, Odinaka, Seedorf, Karamarko, Obradov, Lagumdžija, Vinicius, Milošević, Šošić, Cvetanoski, Jaganjac.
Na klupi su: Abdulahović, Šabić, Šukilović, Troupee, Konings, Gojak, Boljević, Kolić, Pejić, Osmanović, Rakić
Na klupi su: Topić, Puljić, Marić, Delić, F. Matić, Čalušić, Kpan, Kolarić, Charniak, Bašić, Perko.
FK Željezničar: Muftić, Odinaka, Seedorf, Karamarko, Obradov, Lagumdžija, Vinicius, Milošević, Šošić, Cvetanoski, Jaganjac.
Na klupi su: Abdulahović, Šabić, Šukilović, Troupee, Konings, Gojak, Boljević, Kolić, Pejić, Osmanović, Rakić
-
- Kontakt:
U Doboju već vlada strah, pa su tako vojvode odlučile iznjet jednu džepnu krpu ispred sebe
-
- Kontakt:
HŠK Posusje napokon druga liga.Od jedne lijepe sredine postali su Vicina igračka preko srpskih kladionice u vlasnistvu Beograda.Ovoj ligi treba Celik ili Sloboda netko tko nece biti ovisan o srpskom kapitalu da funckcionira.
Ove godine za ligu bi bilo najbolje da jedan klub iz RS lige ispadne i Posusje ili Siroki.
Ove godine za ligu bi bilo najbolje da jedan klub iz RS lige ispadne i Posusje ili Siroki.
Jarane, ti opra na ruke sa Jugoslavijom i tim periodom. Shvati da vecinu forumasa ovdje ne zanima sta se desavalo prije 50 godina.Tuce11 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:31Na svu sreću sam ranu mladost proveo 80-tih godina pa imam uspomene. Čime se ti možeš pohvaliti? Wwin ligom u vlasništvo osovine Vico-Beus? Za mene je Velež puno više od kluba, puno više od ranga u kojem se takmiči. Jedan od rijetkih preostalih simbola slobode, ponosa i prkosa... simbol jedinstvenog Mostara i BiH. Znalo je to društvance iz Međugorja pa krenulo u akciju koja i danas traje. Nažalost, tmurna i neizvjesna je i sama država. Šalim se, imamo Ramu tako da nema brige.let3 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:30Ovaj Tuce je poseban slucaj. Lik je zakucan u 80-tim godinama proslog stoljeca i ne mice iz njih.
U međuvremnu se desio protok vremena od 40,50 godina, al on i dalje vadi neke price iz davne proslosti. Sta ce nesrentik, nema se cime drugo pohvaliti kad je sadasnjost veleza tmurna i neizvjesna.
WWW liga Vice i Beusa jest korupmirana i to niko ne osporava, ali je bila korumpirana i liga bivse Juge gdje se namjestalo sakom i kapom. Onaj makedonac Dzarovski izjavio da su sve titule u toj ligi bile namjestene. Prema tome bezveze velicas to.
Ti si obolio od paranoje zestoke, vjerujem da i kada kisa pada kada tebi ne odgovara optuzujes srbe i vicu. Preporucio bih ti da pozoves ovaj broj i narucis se na pregled: +387 33 561-500Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:43HŠK Posusje napokon druga liga.Od jedne lijepe sredine postali su Vicina igračka preko srpskih kladionice u vlasnistvu Beograda.Ovoj ligi treba Celik ili Sloboda netko tko nece biti ovisan o srpskom kapitalu da funckcionira.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ko je ovaj pomoćni Širokog i kako smije pričati na ekavici

- kolezeljovac
- Kontakt:
Čuda se dešavajuTheTruth34 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:57Ko je ovaj pomoćni Širokog i kako smije pričati na ekavici![]()
![]()

-
- Kontakt:
Kakva je paranoja ako su cinjenice da su vlasnici iz Beograda kladionice Formula i WWIN generlani sponzori ova dva kluba iz Zapadne Hercegovone.Slijepac koji prati premijer ligu vidi na terenu zalaganje ovih ekipa protiv banjalucana i ostalih u ligi.Vjerovatno podanistvo radi opstanka u ligi jer su male sredine i nemaju toliko sponzora za financiranje ekipa.MikiPirs je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:55Ti si obolio od paranoje zestoke, vjerujem da i kada kisa pada kada tebi ne odgovara optuzujes srbe i vicu. Preporucio bih ti da pozoves ovaj broj i narucis se na pregled: +387 33 561-500Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:43HŠK Posusje napokon druga liga.Od jedne lijepe sredine postali su Vicina igračka preko srpskih kladionice u vlasnistvu Beograda.Ovoj ligi treba Celik ili Sloboda netko tko nece biti ovisan o srpskom kapitalu da funckcionira.
Hajdeeee Zeljoooooo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zanimljivo da su u Zelji sve golove postigli razliciti igraci nema nijedan igrac dva gola
Idemo probiti i taj led
Jaganjac cekam te
Idemo probiti i taj led
Jaganjac cekam te
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije offside
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kako da znamo je li offside jedna kamera prati cijelu stranu, nemoguće iz ovog ugla vidjeti je li offside ili ne.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
sudija malo zazmirio hehehe vratio se osim
Vlasbik WWIN je Hrvat iz Hercegovine, glupo mi da navodim ime covjeka ali na tvoju nesrecu nije Srbin iz SrbijeZaboljesutra je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:01Kakva je paranoja ako su cinjenice da su vlasnici iz Beograda kladionice Formula i WWIN generlani sponzori ova dva kluba iz Zapadne Hercegovone.Slijepac koji prati premijer ligu vidi na terenu zalaganje ovih ekipa protiv banjalucana i ostalih u ligi.Vjerovatno podanistvo radi opstanka u ligi jer su male sredine i nemaju toliko sponzora za financiranje ekipa.MikiPirs je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:55Ti si obolio od paranoje zestoke, vjerujem da i kada kisa pada kada tebi ne odgovara optuzujes srbe i vicu. Preporucio bih ti da pozoves ovaj broj i narucis se na pregled: +387 33 561-500Zaboljesutra je napisao/la: ↑21 sep 2025, 14:43HŠK Posusje napokon druga liga.Od jedne lijepe sredine postali su Vicina igračka preko srpskih kladionice u vlasnistvu Beograda.Ovoj ligi treba Celik ili Sloboda netko tko nece biti ovisan o srpskom kapitalu da funckcionira.

Cist gol
Prvi nije bio ofsajd, a kod drugog pasa igrac bio iza lopte
Prvi nije bio ofsajd, a kod drugog pasa igrac bio iza lopte
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vini u ofsajdu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Beli98, bhfanatic14, Combattente87, Cwirek, denimen99, jurisicduska, LondonBlues, Noke995, Samba71, supervizor, Tatamata1946, UtdBiH21 i 55 gostiju.