KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
johntravolta123 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:48Slazem se brate ...
Ali realno pojedinacne su momacki napucane...
Kupio sam i dolazim sa suprugom nas dvoje 76KM ...
Halal olsun hocu da podrzim projekat nesto ovakvo treba gradu !
Svaka čast brate, ispravan nijjet i sigurno dobro uložen novac. Meni nije bilo lako iskeširat 270KM u komadu jer je sve živo skupo pa se čovjek krpi, ali uzeo sam za svoj ćejf i zadovoljstvo makar suha hljeba jeo mjesec dana.
Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
Umjesto da iskoriste euforiju nakon Eurobasketa i napune dvoranu, na svaki dobar potez tacno useru sa nekim losim
Umjesto da iskoriste euforiju nakon Eurobasketa i napune dvoranu, na svaki dobar potez tacno useru sa nekim losim
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Slazem sehamzaTM87 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:45Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
E jbg svi hocete ABA ligu, Eurocup, jake utakmice, klasu od rostera i onda ocekujete karte od 7 i 10 KM. Ne ide to tako. To nije moglo ni 2007e a ne danas kad su cijene svega otisle u nebesa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
10 i 15 su sasvim okej i razumne cijene. Pa hajde i 20 za neka najbolja mjesta, ako takva ikako postoje u Zetri u ovom rasporedu.
Pa Željo i Sarajevo da stave ove cijene ne bi prodali 3000-4000 ulaznica, a ne bilo koji košarkaški klub u srijedu navečer u pretkolu ubjedljivo najlošijeg evropskog takmičenja trenutno.
Povećanje cijene od 100-150% u odnosu na playoff ABA2 je bezobrazluk i ništa drugo, pogotovo kada Zetra ne može ponuditi 30% udobnosti za gledanje kao Skenderija
Pa Željo i Sarajevo da stave ove cijene ne bi prodali 3000-4000 ulaznica, a ne bilo koji košarkaški klub u srijedu navečer u pretkolu ubjedljivo najlošijeg evropskog takmičenja trenutno.
Povećanje cijene od 100-150% u odnosu na playoff ABA2 je bezobrazluk i ništa drugo, pogotovo kada Zetra ne može ponuditi 30% udobnosti za gledanje kao Skenderija
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Da li mislis da sam slucajno ili ne daj Boze zlonamjerno pisao sve ove stvari zadnje vrijeme?hamzaTM87 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:45Nazalost nisu svi tako u mogucnosti. Dati 30 ili 35 maraka da gledas drugu ekipu mocnog BiH prvenstva i trecu ekipu jos mocnijeg belgijskog prvenstva je van svake pameti.
Znao sam da ce biti ove cijene, tako da sam uzeo godisnju od 270.
Kakve su ba ovo cijene, pa ne igramo Euroligu protiv Reala.
Tolike pare od drzave dobio upravo jer su navijaci bili za to, i onda im vrati tako sto ce ih guliti svaku utakmicu. Veliki menadzer drzavnim parama.
Jeste, hocemo da geldamo za cenera jer je dobio od kantona i telekoma 2.5 miliona km. Ne uplacuju marsovci pare u budzet nego ta raja tu u Sarajevu upravo koja i dolazi.
Jeste, hocemo da geldamo za cenera jer je dobio od kantona i telekoma 2.5 miliona km. Ne uplacuju marsovci pare u budzet nego ta raja tu u Sarajevu upravo koja i dolazi.
Idemo po pobjedu aBd
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cijene su kakve trebaju biti.
Pa nek ide onda i ko treba ići, mene Zetra neće vidjeti. Na ovim cijenama će izgubiti sigurno 2000 ljudi što znači da neće ništa više zaraditi, a u atmosferu će se usrati
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Obzirom da pouzdano znam da sve sto se napise ovdje, na facebooku ili instagramu i da Dubravko zakazuje posebne sastanke kako informacije iscure ili dodju do nekoga, mislim da je jasno kakva je reakcija navijaca za karte.
Protiv Zvezde/Buducnosti/Cedevita Olimpije karte su trebale dole biti 20, gore 15, sve ostale utakmice 15 dole, a gore 10. To je sve ostalo previse i nerealno. Ako u srijedu bude vise od 2.000 ljudi bice super.
Nas 6/7 je uzelo sezonske karte, ali lose rjesenje od pocetka i los raspored svega. Bojim se da ce ovo biti kontra efekat pogotovo ako rezultati ne budu pratili.
Protiv Zvezde/Buducnosti/Cedevita Olimpije karte su trebale dole biti 20, gore 15, sve ostale utakmice 15 dole, a gore 10. To je sve ostalo previse i nerealno. Ako u srijedu bude vise od 2.000 ljudi bice super.
Nas 6/7 je uzelo sezonske karte, ali lose rjesenje od pocetka i los raspored svega. Bojim se da ce ovo biti kontra efekat pogotovo ako rezultati ne budu pratili.
I ja sam uzeo ovu sezonsku od 270 al ovo je stvarno previseDirkNowitzki je napisao/la: ↑21 sep 2025, 18:23Obzirom da pouzdano znam da sve sto se napise ovdje, na facebooku ili instagramu i da Dubravko zakazuje posebne sastanke kako informacije iscure ili dodju do nekoga, mislim da je jasno kakva je reakcija navijaca za karte.
Pa ovu cijenu bih ocekivao za utakmicu Dubaija kad budu igrali euroligu u Sarajevu
ma biće nas bar 4k
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cjene u Belgiji su €18 za odrasle a gratis za djecu do 12 god. Jeftinije gledat' uzvratnu a tamo EU standard 

Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
MY TV prenosi tekmu u srijedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.