Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Evo opet se pomalo zakuhava u vrhu za sampionsku titulu 

Au kakav choke vikend
- BosniaBoston
- Kontakt:
Očekivalo se da će RB biti jak i ovdje kao u Monzi, titula je još uvijek daleko čak i u slučaju pobjede. Ako u tehnički zahtjevnom Singapuru odvuku pobjedu, ovi će počet paničit
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Norris pada u poretku, nadao sam se da će na postolje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ovdje ocito tesko da ce iko ikoga preteci, na pravcu su svi rakete.
Super vikend za sad.
Max
Max

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Ja bih ovo DRS pravilo promijenio malo.
U voziću od 3+ automobila DRS bi imao samo onaj ko ima najmanji zaostatak u odnosu na onog ispred.
Npr Tsunoda je 4, Leclerc je +0,8, Norris +0,7, Hamilton 0,9, Hadjar + 0,95, u tom slučaju bi mi DRS imao samo Norris jer ima najmanji zaostatak u tom voziću.
U voziću od 3+ automobila DRS bi imao samo onaj ko ima najmanji zaostatak u odnosu na onog ispred.
Npr Tsunoda je 4, Leclerc je +0,8, Norris +0,7, Hamilton 0,9, Hadjar + 0,95, u tom slučaju bi mi DRS imao samo Norris jer ima najmanji zaostatak u tom voziću.
- Quartararo
- Kontakt:
Tanka strategija za Leclerca. Nisu smjeli dopustiti Norrisu da ima slobodan zrak.
Tacnije, dvojicu. Piastri ispred njega je odustao.
Znaci, vjerovatno na startu nekog i kasnije Hadzara, kojeg su u tom trrnutku pretekli i Lekler i Noris. Tad je Hadjar vjerovatno imao neke probleme. Mimo toga, gotovo da nema preticanja.
Da, Russel je pretekao Tsunodu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 sep 2025, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veliki je problem što je na velikoj većini staza najmekša komponenta postala suvišna u trci, to je prije više godina češće bio slučaj sa hardom
#Punoljetstvo
Ma ne moze proci ovog i Rb -a onda se nema cemu nadat da ga je presao, mogao bi lako i 4 ili 5 zavrsit
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
e jbg nema piastrija da ispravi gresku u boxu
Kakvi debili sa mjenjanjejm guma u Mclarenu. Bas bi napet izlazak bio, da su imali normalno vrijeme zamjene gume.
Sainzova sezona ima vibe Ricciardio 2021 sezone 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.