kolezeljovac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:40E tu sam te čekao. Koliku kaznu je dobila Sloga. I kakvu? Koliko znam samo je MUP kaznio dvojicu huligana.Vorovus je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:38Ne, nego se covjek cudi sto je Sloga dobila samo novcanu kaznu i ja ga pitam kakvu je kaznu dobio Zeljo za incident na Grbavici.let3 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:22
Covjek pita gdje su kazne za one cetnike iz Doboja, za prekid utakmice, za njihovo njihovo upadanje, za napad...ti ovdje lupetas gluposti kako to nema veze, kao da se nista nije desilo. Cuj nebitno sto je 15 ljudi napalo momka, jos poksava opravdati to, tebi to normala, debilu jedan.
Nebitno je da je li 5 ili 15 u smislu tezine tog incidenta, ti si glup da shvatis poentu, žalim te.
Dva navijaca Zelje koji su usli na teren na Grbavici su napravili tezi prekrsaj, tako kaze disciplinski pravilnik i zato ste dobili i vecu kaznu od Sloge.
Sloga Doboj prošla je sa ukupno 7.000 KM kazne zbog propusta u organizaciji i incidenata, među kojima i ulijetanje navijača na teren protiv Željezničara.
E čuj on je mene čekao.

Pitao si me gore da li smatram da je kazna za Slogu ok. Smatram.