Balavac, nabijem i ja tebe na k. tek toliko da izjednacim rezultat.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 00:59Nabijem na k i petokraku i Jugoslaviju i sve što se desilo u njoj. Nikad više.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koliko skripara da ocekujemo danas? 7/10/15?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37Tuce11 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 00:37"Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata" Upravo tako Orvele.. Velež bez zajedništva i petokrake na dresu nije dostojan slavnog imena. Uz puno anomalija u poratnom periodu, ipak su zadržane ideje osnivača kluba.
vidim da si dobar covjek i old school gay, kakav sam i ja

Kakav način da se izađe iz ormara...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Quartararo
- Kontakt:
Vidjelo se odmah da je ljubitelj muških rutavih šupaka.Sky9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 06:29Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37Tuce11 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 00:37"Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata" Upravo tako Orvele.. Velež bez zajedništva i petokrake na dresu nije dostojan slavnog imena. Uz puno anomalija u poratnom periodu, ipak su zadržane ideje osnivača kluba.
vidim da si dobar covjek i old school gay, kakav sam i ja![]()

-
Uz duzno postovanje, pronadji nacin da se oglasavas na forumu koji je prikladan nivou kluba za kojeg navijas, a to je jedan sprat ispod.Sky9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 06:29Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37Tuce11 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 00:37"Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata" Upravo tako Orvele.. Velež bez zajedništva i petokrake na dresu nije dostojan slavnog imena. Uz puno anomalija u poratnom periodu, ipak su zadržane ideje osnivača kluba.
- Quartararo
- Kontakt:
Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 07:17Uz duzno postovanje, pronadji nacin da se oglasavas na forumu koji je prikladan nivou kluba za kojeg navijas, a to je jedan sprat ispod.Sky9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 06:29Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37

-
Kako nam stoji Jedinstvo ? Ako ti treba neki tutor iz engleskog, vjerovatno se moze naci i neki u toj vukojebini u kojoj zivis, pa ti objasni neke stvari. Vidim, uranilo se...
Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 07:17Uz duzno postovanje, pronadji nacin da se oglasavas na forumu koji je prikladan nivou kluba za kojeg navijas, a to je jedan sprat ispod.Sky9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 06:29Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
E,jbg, vise stvarno pocinjete smarati, Zivim u Canadi vec vise od 30 godina i u svakoj korespondenciji se trudim da ne mijesam jezike, ali eto...Jedna te ista rijec se isto pise, drugacije izgovara, vi se uhvatili toga kao da je ovo lingvisticki, a ne sportski forum. Aj, vise ****, mozda je na prvu bilo smijesno, ali stvarno smarate...
Danas igra deveterostruki šampion. Ipak ćemo pomoći furdi iz predgrađa i večeras rutinirati Rudara. 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sada je jasno zasto lupetas gluposti o BiH klubskom fudbaluParomlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 08:39E,jbg, vise stvarno pocinjete smarati, Zivim u Canadi vec vise od 30 godina i u svakoj korespondenciji se trudim da ne mijesam jezike, ali eto...Jedna te ista rijec se isto pise, drugacije izgovara, vi se uhvatili toga kao da je ovo lingvisticki, a ne sportski forum. Aj, vise ****, mozda je na prvu bilo smijesno, ali stvarno smarate...

- Hrammm1921
- Kontakt:
Ovaj Velez je toliko nebitan klub , ne zivi se od stare slave buljasi pijacarski . Postavite i onaj drugi video kad ste Zvezdu pobjedili, iako ste uskoro druga liga , postavite nam da vidimo kako Zelju, Zvezdu, Partizana ubijate
Druga liga filijalooo fks !

Druga liga filijalooo fks !
-
- Kontakt:
U tadasnjem Velezu je uprava bila hrvatsko-srpska zato su ljudi bili uspjesni,poslije rata ga preuzele seljacine sa okolnih brda grada Mostara.Hrvati digli ruke radi petokrake ,srbe potjerali iz grada .Rezultat toga šabanskaHrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 09:48Ovaj Velez je toliko nebitan klub , ne zivi se od stare slave buljasi pijacarski . Postavite i onaj drugi video kad ste Zvezdu pobjedili, iako ste uskoro druga liga , postavite nam da vidimo kako Zelju, Zvezdu, Partizana ubijate![]()
![]()
Druga liga!
politika neuspjeha 35 godina.
"Došli divlji, istjerali pitome" Nisu moje godine za sekiraciju.. malo me ponesu uspomene pa izgubim kontrolu. Fenomenološki pristupam u sagledavanju razmjera propasti društva. Ovdje ima materijala za ozbiljnu studiju. Svako dobro stara gardo!Paromlinac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 04:37Moj @ Tuce. Ako mi vjerujes , bio sam prisutan na ovoj nezaboravnoj utakmici u Beogradu. Navijacki voz je tada krenuo iz Sarajeva, tako se tada putovalo na gostujuce utakmice. Na nasem golu je bio Slavko Njegus i ono njegovo : " Mojaaaa ", dok ga je Vaha slagao. Legenda kaze, ne znam da li je tacno, ali, navodno, poslije te utakmice, u svlacionici, Cipe ( Josip Cilic ) i Rutko ( Hajrudin Saracevic ) su ga bukvalno nasamarali.Tuce11 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 00:37"Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata" Upravo tako Orvele.. Velež bez zajedništva i petokrake na dresu nije dostojan slavnog imena. Uz puno anomalija u poratnom periodu, ipak su zadržane ideje osnivača kluba.
![]()
Eto, to su neke davne uspomene, zato ti se ovako i javno obracam, a nadam se da mi neces zamjeriti, vidim da si dobar covjek i old school gay, stara garda, kakav sam i ja. Ponekad te prenese, bas onako kao i mene ( ovaj iznad je tipican primjerak zloupotrebe javnih medija ), tacno znam kako se osjecas i sta te raspamacuje. S druge strane, moras prihvatiti jednu tuznu istinu, da nista nije kao sto je nekada bilo, pa ni Velez, kojeg, vidim , toliko i istinski volis. Nema vise BMV-a, nema vise onih nezaboravih i legendarnih februarskih turnira ( Velez - Dinamo 9 : 2 ), nema mnogih drugih stvari koje smo toliko voljeli, a sada ih, jednostavno nema...Nema ih i gotovo, ostale su samo uspomene. Tako je i sa Zeljom, da se ne lazemo. Imamo sada ove novopecene navijace, zadojene nerazumljivom mrznjom,imamo sada neke mlade ljude koji ljubav prema svome klubu pokazuju lomnjenjem kostiju protivnickih navijaca i postavljanjem vlastite sramote na drustvenim medijima, ali sta da radis...Pusti, neka ide sve svojim tokom, kako je krenulo, ne mozemo mi tu nista ni popraviti, niti sprijeciti. Budi ti meni ziv i zdrav, pokusaj da se ne sekiras puno, iskuliraj sve supke na forumu. Zivio![]()
ETO TAKO
Dragan Markovina o mitskom klubu: Velež je klub raje, ljubavi, ponosa i prkosa - Tacno.net https://share.google/Pbii2vzPeftxjS2zm
Dragan Markovina o mitskom klubu: Velež je klub raje, ljubavi, ponosa i prkosa - Tacno.net https://share.google/Pbii2vzPeftxjS2zm
Idemo rodjenniii UBI UBI ULTRASAA
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Pravim mostarcima još jednom izvinjenje i nadam se samo sinoć uspjeli bar za malo ispraviti onu katastrofu iz posljednje utakmice u Mostaru i odnose koje je ona osiječka varalica i štovatelj UZP-a pokušao okrenuti na mlin koji škutorima odgovara. Žao mi je što su neki uspjeli popušit tu priču i to što se desilo da više nikad neće.
Vidjeli ste sinoć, bar oni koji su bili na utakmici, na kraju utakmice a i u toku iste šta mislie pravi navijači Sarajeva o svemu.
Neke stvari su iznad fudbala i sporta samog, hvala i sretno.
Vidjeli ste sinoć, bar oni koji su bili na utakmici, na kraju utakmice a i u toku iste šta mislie pravi navijači Sarajeva o svemu.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LavoviGabela
- Kontakt:
D.ebili i kompleksasi i jedni i drugipitar je napisao/la: ↑21 sep 2025, 10:45Pravim mostarcima još jednom izvinjenje i nadam se samo sinoć uspjeli bar za malo ispraviti onu katastrofu iz posljednje utakmice u Mostaru i odnose koje je ona osiječka varalica i štovatelj UZP-a pokušao okrenuti na mlin koji škutorima odgovara. Žao mi je što su neki uspjeli popušit tu priču i to što se desilo da više nikad neće.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Giuseppe1, napapijri1987, Orvel, supervizor, Tempero i 72 gosta.