Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

izzo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 01:19

effe_sa je napisao/la:na stranu sve da je pepe mesar, sirovina i slicno, ali ipak mislim da neki pretjeruju malo...ono sto barcinim navijacima smeta je to sto je pepe u ove dvije utakmice protiv barce posao obavio sjajno i zaustavio njihove napade pa se sad malo pretjeruje sa kritikama na račun pepea....ja sam vec rekao i jedna i druga je ekipa imala ispada koji nisu bili u duhu fair playa u ove dvije utakmice, al opravdanje je opet da se radilo o el claicu, toliko bitnoj utakmici...a fudbal isto tako nije balet, tako da igraci moraju biti spremni na ostriju, musku igru
a inace pepe je puno jaci u defanzivnom dijelu veznog reda nego u odbrani na poziciji stopera, na poziciji stopera je cesto rupa, a kao defanzivni vezni je dosta jak
Kume, fudbal nije balet ali nije ni kick box ili K1...pa pogledaj malo šta divljak radi...nemoj to racionalizirati tim pricama...divljacima nije mjesto na terenu....ovaj manijak je vec nekoliko puta pokazivao nekontrolisane izljeve bijesa i divljaštva iz sebe...pa gledaj šta psihopata radi, pa onda pricaj o nekakvom baletu....štakor Portillo bi volio da ova životinja obogalji Messia i da sve ljubitelje fudbala širom svijeta uskrati da gledamo jednog takvog velemajstora, samo da bi zadovoljio svoju napacenu sujetu.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 23 apr 2011, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2011, 01:19

@effe_sa objasnio. Ne znam sta se javljate.

Stavio je u dzep vas kec u rukavu.
slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 apr 2011, 01:23

kivi je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
kivi je napisao/la: ne bi ni tebi skodila, al da ponovis gramatiku.
A jesi kad cuo za lapsus koji se desava usljed brzog pisanja? Drugo i da istog nije bilo ne pisem ovdje doktorat da se striktno moram drzat gramatike. Trece, nije uopce stvar jezika nego sam ti to napisao da shvatis bit posta onog oko Pepeta (namjerno pisem Pepeta da me ispravis), ali to kao sto je ocito nisi.
nemam namjeru da te ispravljam i smatram da bolje znas pravopis od mene. ne bih te ni ispravio, da nisi ti meni nesto poceo pricati oko skole. pepe jeste seljacina. lik koji pljuje igrace, koji se vise raduje tudjoj nesreci nego svojoj sreci., koji namjerno udara....
dobar je igrac, al treba se smirit'.
Pljuvao igrace Barce nije, i opet ti kazem, ne vjeruj svemu sto procitas na **** (jer oni prosto manipulisu vama). Ti clanci i sva ta averzija prema Pepeu od strane moderatora na toj stranici su stvarno presli svaku mjeru. On sve sto je uradio tokom karijere da bi ga se smatralo "mesarom" jeste da je udario Casquera (ne opravdavam taj potez), a ovo sto je uradio vama u dvije utakmice nije nista drugo nego sto uradi jedan Essien u Chelseau igracima Manchestera ili bubam Gatusso Neroazzurima. Problem je u tome sto je fantasticno neutralizirao vase igrace i Messi&co su kraj njega ispadali smijesni, e sad, sto si ti steko dojam da se on raduje vise tudjoj nesreci nego svojoj sreci to je tvoja stvar, ne samo tvoja nego i svih ostalih Culesa, ali ne i ostatka svijeta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 23 apr 2011, 01:59

13 utakmica kazne

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 02:08

skyisthelimit je napisao/la:koliko je ovaj medjed dobio kazne za ovaj start, ovakvog krkana je trebalo dozivotno kazniti

[youtube][/youtube]

divljak primitivni :roll: ko danas sve igra lopte :roll:
CCC sjebo sam se kada sam ovo vidjeo ...frajer na nekim **** steroidima ..ja nikada nebi igrao protiv ove budale ccc treba da ga prenese i da mi nogu slomi ...
gotivio sam ga kad sam ga gledao protiv barse al sada samo vidim da je to jedan neizivljeni divljak ..ala regoje iz slavije!! nmg da vjerujem jos kada sse sjetim onog starta nad messijem i na pikeom ..ma ovaj frajer je samo previse na steroidima i nsita vise!!!
OVO CUDOVISTE MAJMUNOLIKO TREBA USPAVATI OBAVEZNO!!!!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 23 apr 2011, 10:49

Pepe je za ovo djelo dobio kaznu od 13 utakmica neigranja,imao je ispad to je istina,al ta trazenja dozivotne suspenzija Barceloninih navijaca nabijenih mrznjom su krajnje apsurdne. Uzroke nemoci u ove dvije utakmice pred ovim covjekom i njegovim fenomenalnim zatvaranjem nekad fenomenalnog Messija treba traziti u svojim redovima,a ne o ispadu za koji je izmedu ostalog bio i kaznjen,ispricao se,prihvatio kaznu i poslije toga nista slicno nije ucinio.
Po mom sudu za vecu kaznu su ispadi ovakvog tipa
mma_hz je napisao/la: OVO CUDOVISTE MAJMUNOLIKO TREBA USPAVATI OBAVEZNO!!!!!![/b]
Ne zelim nikoga osudivati,no vecina navijaca Barcelone posjeduje zajednicki mentalni sklop. Jako mali je broj onih pravih,istinskih navijaca koji su uvijek fer i korektni. Vjerovatno je razlog tome u cinjenici da : "Svijet voli pobjednike",a kad ti pobjednici padnu sa prijestolja onda im ta rulja mahom okrece leđa i uzasnim ponasanjem predstavlja taj klub. To je ciklus i proces koji se mora proc,a na kraju se nece ostaviti dojam da je Barcelona " mes que un club." Ona je svo ovo vrijeme bila politicki instrument u sticanju politickih bodova neafirmiranih politicara Katalonije koji kroz cijelu povijest nisu imali muda da nesto znacajnije naprave. Bez uvrede,postujem taj narod,al zacijelo da nesto ima u cinjenici da oni i Cigani nikad kroz povijest nisu imali drzavu. Uzroke tome mogu se traziti i u samom klubu kao instituciji i u kulturi njihovih navijaca koji nikad nisu stisnuli ruku i rekli: "Bili ste bolji" Valjda im je to u genima.
Mislim da ne treba nabrajati,ali dokazi ove moje hipoteze su u : bacanju svinjske glave pred noge Figa i potom opravdanje istog cina,nepodnosenje poraza i paljenje prskalica kako bi se otjerali pobjednici u polufinalu LP protiv Intera,kao i gesta "velikog gospodina" Valdesa i guranja korektnog Josea Mourinha koji je isao pozdraviti SVOJE navijace. Nepotrebno je spomenuti i apsolutno izivljavanje na ulicama Barcelona nakon naslova mislim 2005. godine i plemenite geste Eto'oa i kolega mu na racun Madrižana koji su nazvani svakakvim imenima na javnoj televiziji. Dok su oni predvođeni Raulom rekli da u tome ne vidi nista lose,da shvacaju trenutak slave(koji je bio popracen velikom frustracijom) i da s tim nemaju problema,pokazavsi svoj status i gospodstvo.

Mislim da je uopce besmisleno uspoređivati politicki instrument sa jednom nogometnom velesilom,institucijom,koja je izmedu ostalog poznata kao Kraljevski klub i uvijek se tako odnosila. Barcelona moze biti sto puta bolja od Reala,ali nikad nece biti niti dva puta veca. To su dva svijeta,neusporediva. A i sto se tice tko je bolji na terenu,kolo srece se okrece,vrijeme radi sustavno za Real i nekim stvarima polako dolazi kraj. To je se pokazalo u finalu Kupa kralja,a nastavit ce se i dalje.

Zivio mi Reale!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 10:53

siempreblancos je napisao/la:Pepe je za ovo djelo dobio kaznu od 13 utakmica neigranja,imao je ispad to je istina,al ta trazenja dozivotne suspenzija Barceloninih navijaca nabijenih mrznjom su krajnje apsurdne. Uzroke nemoci u ove dvije utakmice pred ovim covjekom i njegovim fenomenalnim zatvaranjem nekad fenomenalnog Messija treba traziti u svojim redovima,a ne o ispadu za koji je izmedu ostalog bio i kaznjen,ispricao se,prihvatio kaznu i poslije toga nista slicno nije ucinio.
Po mom sudu za vecu kaznu su ispadi ovakvog tipa
mma_hz je napisao/la: OVO CUDOVISTE MAJMUNOLIKO TREBA USPAVATI OBAVEZNO!!!!!![/b]
Ne zelim nikoga osudivati,no vecina navijaca Barcelone posjeduje zajednicki mentalni sklop. Jako mali je broj onih pravih,istinskih navijaca koji su uvijek fer i korektni. Vjerovatno je razlog tome u cinjenici da : "Svijet voli pobjednike",a kad ti pobjednici padnu sa prijestolja onda im ta rulja mahom okrece leđa i uzasnim ponasanjem predstavlja taj klub. To je ciklus i proces koji se mora proc,a na kraju se nece ostaviti dojam da je Barcelona " mes que un club." Ona je svo ovo vrijeme bila politicki instrument u sticanju politickih bodova neafirmiranih politicara Katalonije koji kroz cijelu povijest nisu imali muda da nesto znacajnije naprave. Bez uvrede,postujem taj narod,al zacijelo da nesto ima u cinjenici da oni i Cigani nikad kroz povijest nisu imali drzavu. Uzroke tome mogu se traziti i u samom klubu kao instituciji i u kulturi njihovih navijaca koji nikad nisu stisnuli ruku i rekli: "Bili ste bolji" Valjda im je to u genima.
Mislim da ne treba nabrajati,ali dokazi ove moje hipoteze su u : bacanju svinjske glave pred noge Figa i potom opravdanje istog cina,nepodnosenje poraza i paljenje prskalica kako bi se otjerali pobjednici u polufinalu LP protiv Intera,kao i gesta "velikog gospodina" Valdesa i guranja korektnog Josea Mourinha koji je isao pozdraviti SVOJE navijace. Nepotrebno je spomenuti i apsolutno izivljavanje na ulicama Barcelona nakon naslova mislim 2005. godine i plemenite geste Eto'oa i kolega mu na racun Madrižana koji su nazvani svakakvim imenima na javnoj televiziji. Dok su oni predvođeni Raulom rekli da u tome ne vidi nista lose,da shvacaju trenutak slave(koji je bio popracen velikom frustracijom) i da s tim nemaju problema,pokazavsi svoj status i gospodstvo.

Mislim da je uopce besmisleno uspoređivati politicki instrument sa jednom nogometnom velesilom,institucijom,koja je izmedu ostalog poznata kao Kraljevski klub i uvijek se tako odnosila. Barcelona moze biti sto puta bolja od Reala,ali nikad nece biti niti dva puta veca. To su dva svijeta,neusporediva. A i sto se tice tko je bolji na terenu,kolo srece se okrece,vrijeme radi sustavno za Real i nekim stvarima polako dolazi kraj. To je se pokazalo u finalu Kupa kralja,a nastavit ce se i dalje.

Zivio mi Reale!
samo si jednu stvar krivo shvatio ...hebe se meni i za barsu i za real ..samo sam reagovao na prvu na ono sto sam vidjeo u ovo videu :mrgreen: :mrgreen: i sto gledam u ova zadnja 2 klasika ...frajer nece stati dok nekoga ne onesposobi do kraja zivota!!!
a inace real koje pare trosi i igraci koje konstatno dovodi bi trebao da melje i evropu i spaniju bar u zadnjih deset godina..i naravno da se igra sa barsom ..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 apr 2011, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 apr 2011, 10:55

@izzo bojim se pogledat ti procenat postova,cini mi se da ih najvise ima na temi Real Madrid,haj ohladi malo faco,imas tamo svoju temu i uzivaj(a da ne mozes,jer si bolesnik koji napravi profil,samo kako bi ostale ljude smarao,to je valjda tvoja uzivancija).
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 23 apr 2011, 11:11

@mm_hz
Moj post nije usmjeren na tebe nego sam samo iskoristio dio tvog posta kako bi dokazao kako se stvari krece pri usporedivanju Reala i Barcelone.
Ako je Pepe bio tako grub,zasto nije dobio niti jedan crveni karton? Odigrao je poziciju zadnjeg veznog bolje nego itko unazad par godina i uspio unesposobiti izvanredni stroj (kako ga mediji nazivaju) Barcelone. Nije bio grub,nego superioran,a mediji koji su preocito naklonjeni Barceloni to nazivaju destrukcijom,gruboscu i tako dalje. To je apsolutno smijesno. Ljudi moji dragi,vrijeme je da sami donesete neki zakljucak,a ne da vam ga polupismeni novinari pumpaju u glavu.
A sto se tice Realove politike,uopce nemas pojma kakav o tome imam stav,a izmedu ostalog to nije predmet ove rasprave. U principu bi se sto se toga tice slozio s tobom,ali u svemu bi tome zauzeo jedan drugi pristup koji nema smisla da ti objasnjavam jer si napisao
mma_hz je napisao/la: .hebe se meni i za barsu i za real ..
Stoga ne vidim smisao u svemu tome.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 11:16

siempreblancos je napisao/la:@mm_hz
Moj post nije usmjeren na tebe nego sam samo iskoristio dio tvog posta kako bi dokazao kako se stvari krece pri usporedivanju Reala i Barcelone.
Ako je Pepe bio tako grub,zasto nije dobio niti jedan crveni karton? Odigrao je poziciju zadnjeg veznog bolje nego itko unazad par godina i uspio unesposobiti izvanredni stroj (kako ga mediji nazivaju) Barcelone. Nije bio grub,nego superioran,a mediji koji su preocito naklonjeni Barceloni to nazivaju destrukcijom,gruboscu i tako dalje. To je apsolutno smijesno. Ljudi moji dragi,vrijeme je da sami donesete neki zakljucak,a ne da vam ga polupismeni novinari pumpaju u glavu.
A sto se tice Realove politike,uopce nemas pojma kakav o tome imam stav,a izmedu ostalog to nije predmet ove rasprave. U principu bi se sto se toga tice slozio s tobom,ali u svemu bi tome zauzeo jedan drugi pristup koji nema smisla da ti objasnjavam jer si napisao
mma_hz je napisao/la: .hebe se meni i za barsu i za real ..
Stoga ne vidim smisao u svemu tome.
al valjda mogu dati neko svoje misljenje ...i vidjenje toga brate a to da je pepe zasluzi crveni je i vise nego ocigledno...ide na messija dzonom.pa potom na pikea pa onda ponovo u sesneastercu ide dzonom i rusi igraca (kad je baho na tv 1 rekao pa ohladi pepe ahahah" i za kraj slag ono sa navijacima barse ...pa kume ovo sve je vidzeno tacno i po tome je zasluzio crveni..
i nemoj me pogresno shvatiti ..po meni je real u obje utakmice bio bolji(ne gleda se posjed lopte i br dodavanje nego prilike) al ti govorim za pepea ba koji nije normalan..
FK SARAJEVO.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 23 apr 2011, 11:26

mma_hz je napisao/la: al valjda mogu dati neko svoje misljenje ...i vidjenje toga brate a to da je pepe zasluzi crveni je i vise nego ocigledno...ide na messija dzonom.pa potom na pikea pa onda ponovo u sesneastercu ide dzonom i rusi igraca (kad je baho na tv 1 ko je gledao pa ohladi pepe ahahah" i za kraj slag ono sa navijacima barse ...pa kume ovo sve je sve vidzeno tacno i po tome je zasluzio crveni..
heheh..pa nisam ti zabranio da dajes svoje misljenje. To o cemu pricas su bablji poslovi. Trebao je Messi proslu subotu dobit zuti karton koji bi ga sprijecio da igra finale kupa (mozda bolje za Katalonce jer je kepec spusio loptu kad je Real zabio gol),trebao je Iniesta dobit suspenziju sad za LP,al naravno,to je neukaljana Barcelona kojoj nikakvo lose nikad nije na pameti. Kakva trula koncepcija,to je cudo jedno. Da ne spominjem penale protiv Chelsea koji nisu dosuđeni. Ovo ne govorim da okrenem temu sebi u korist,nego da pokazem da su suci puno naklonjeniji Barceloni nego Realu,a ti startovi o kojima ti pricas su svi na granici zutog kartona sto igraci zadnjeg veznog ( nekoc Viera,Gatusso,Makelele,Essien) sustavno rade i vađenje na taj nacin stavova koja vam pumpa ****.com je notorna glupost. Izgubili ste decki. End of discussion. I sto je najljepse,osjecaj poraza ce vam postajat ucestaliji sto vrijeme bude proticalo. (opcenito govorim,ne striktno tebi)
E da,da se nadovezem na ****.com
ovaj clanak http://www.****.com/copa-del-rey/re ... jedu-barcu
je samo copy/paste clanka --- SPAM --- --- SPAM ---/sport/clanak/pobjeda-pepea-nad-messijem-real-destrukcijom-i-kontrom-zauzdao-blijedu-barcu/548160.aspx
A napisao ga je Zvonko Alač. Ne znam koliko si upucen u zbivanja novinara u Hrvatskoj i koliko pratis njihov rad,ali moram te izvjestiti da je ovaj covjek poznat po svojoj pristranosti i zbog iste je prokockao priliku za kolumnama u znacajnijim casopisima. Razlog clanka je cisto hranjenje svoje suete i trpanje hrpe gluposti kojim bi se odagnale stvari od nekih dubljih problema pretrule Barcelone koji ce s vremenom biti sve ocitiji. Iako sam poprilicno upucen i u stanje u tom klubu,necu se stavljati u ulogu proroka. Zivi bili,pa vidjeli!
EDIT: nece da mi objavi cijeli drugi link,doticni clanak je na index-hr

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 11:32

siempreblancos je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: al valjda mogu dati neko svoje misljenje ...i vidjenje toga brate a to da je pepe zasluzi crveni je i vise nego ocigledno...ide na messija dzonom.pa potom na pikea pa onda ponovo u sesneastercu ide dzonom i rusi igraca (kad je baho na tv 1 ko je gledao pa ohladi pepe ahahah" i za kraj slag ono sa navijacima barse ...pa kume ovo sve je sve vidzeno tacno i po tome je zasluzio crveni..
heheh..pa nisam ti zabranio da dajes svoje misljenje. To o cemu pricas su bablji poslovi. Trebao je Messi proslu subotu dobit zuti karton koji bi ga sprijecio da igra finale kupa (mozda bolje za Katalonce jer je kepec spusio loptu kad je Real zabio gol),trebao je Iniesta dobit suspenziju sad za LP,al naravno,to je neukaljana Barcelona kojoj nikakvo lose nikad nije na pameti. Kakva trula koncepcija,to je cudo jedno. Da ne spominjem penale protiv Chelsea koji nisu dosuđeni. Ovo ne govorim da okrenem temu sebi u korist,nego da pokazem da su suci puno naklonjeniji Barceloni nego Realu,a ti startovi o kojima ti pricas su svi na granici zutog kartona sto igraci zadnjeg veznog ( nekoc Viera,Gatusso,Makelele,Essien) sustavno rade i vađenje na taj nacin stavova koja vam pumpa ****.com je notorna glupost. Izgubili ste decki. End of discussion. I sto je najljepse,osjecaj poraza ce vam postajat ucestaliji sto vrijeme bude proticalo. (opcenito govorim,ne striktno tebi)
E da,da se nadovezem na ****.com
ovaj clanak http://www.****.com/copa-del-rey/re ... jedu-barcu
je samo copy/paste clanka sa --- SPAM --- http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pobjeda-pepea-nad-messijem-real-destrukcijom-i-kontrom-zauzdao-blijedu-barcu/548160.aspx
A napisao ga je Zvonko Alač. Ne znam koliko si upucen u zbivanja novinara u Hrvatskoj i koliko pratis njihov rad,ali moram te izvjestiti da je ovaj covjek poznat po svojoj pristranosti i zbog iste je prokockao priliku za kolumnama u znacajnijim casopisima. Razlog clanka je cisto hranjenje svoje suete i trpanje hrpe gluposti kojim bi se odagnale stvari od nekih dubljih problema pretrule Barcelone koji ce s vremenom biti sve ocitiji. Iako sam poprilicno upucen i u stanje u tom klubu,necu se stavljati u ulogu proroka. Zivi bili,pa vidjeli!
ma to da su naklonjeniji barsi svima je jasnoo...ba real namjerno dobije zute bude kaznjen ..barsa isto a nikome nista za sada hehe ja ne govorim niti o igri reala ,niti barsii ..samo govorim o pepeu ba jer nmg da vjerujem da jedan igrac najveceg kluba na svijteu(naravno nakon sarajeva hehehe) ovako se ponasa ..suta momka na travi, druge stocaaa kasnije ga njegovi suigraci moraju izbacivati sa terene ..a i skace na igrace barse isto lud ba .svaki duel s njim je mogucnost da ti slomi nogu..mislim drugo je start neki drugo je ba sutanje igraca ... igra na tako velikom nivou a tako mali prag tolerancije..
FK SARAJEVO.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2011, 11:45

Kad je on to sutnuo igraca Barce?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 11:49

Nail for Real je napisao/la:Kad je on to sutnuo igraca Barce?
govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
FK SARAJEVO.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2011, 11:52

mma_hz je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Kad je on to sutnuo igraca Barce?
govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
Imao je samo jedan takav momenat, protiv Getafea. Ja se ne mogu sjetiti da je udario jos kojeg igraca.
Pepe je maestralno odigrao protiv Barce. Nema mu se sta zamjerit.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 23 apr 2011, 11:52

Kazem ti,to sto je udario covjeka kazem da je falio. Za to je bio kaznjen,kaznu je primio i odsluzio,iza se takvo sto nikada nije ponovilo. Nikada nije skocio na igrace Barcelone,nego je,ponavljam,bio toliko superiorniji od njih da je zaustavio tu tobožnju "čaroliju". U tome je sve. I opet ponavljam,novinari koji nisu znali kako da pravdaju Pepea izvlace neke situacije od prije godinu dana i u tome traze pokrice kako bi lijecili svoje frustracije i frustracije sebi slicnih ljude ne bivajuci u mogucnosti priznati poraz. To je ono sto je oduvijek krasilo navijce Barce i Barcu kao instituciju,tako da me nista na cudi.

@govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
Imao je samo jedan takav potez,molim te da ne pricas gluposti

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 12:00

siempreblancos je napisao/la:Kazem ti,to sto je udario covjeka kazem da je falio. Za to je bio kaznjen,kaznu je primio i odsluzio,iza se takvo sto nikada nije ponovilo. Nikada nije skocio na igrace Barcelone,nego je,ponavljam,bio toliko superiorniji od njih da je zaustavio tu tobožnju "čaroliju". U tome je sve. I opet ponavljam,novinari koji nisu znali kako da pravdaju Pepea izvlace neke situacije od prije godinu dana i u tome traze pokrice kako bi lijecili svoje frustracije i frustracije sebi slicnih ljude ne bivajuci u mogucnosti priznati poraz. To je ono sto je oduvijek krasilo navijce Barce i Barcu kao instituciju,tako da me nista na cudi.

@govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
Imao je samo jedan takav potez,molim te da ne pricas gluposti
Gdje sam ja napisao da ih je imao deset zivotati ne pricaj gluposti hahaha :D :D i brate ne brkaj superiornost sa ostrom igrom...a brate pricaj ti sta hoces al ona igra barse je bila i ostala carolija ..pa i sam murinjo je priznao da se protiv barse moze samo defanzivno igrati jbg...trenutno su najbolji na svijetu a do kada ce ostat ..to neznam!!!
i ti brate previse mrzis tu barsu ..sta to shvatas tako ozb ...niti si spanac niti katalonac ...a madridzanin o tome da ne pricam!!
FK SARAJEVO.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 apr 2011, 12:05

Pa imao je samo jedan i od tog incidenta nesto slicno mu se nije desavalo. A pogotovo ne protiv Barcelone sto neki iskompleksirani jadovi zele da prikazu.
Superiornost sa ostrom igrom? Sta je Pepe sad trebao da radi? Da pusti Messija da prodje(kao sto ga neki poluklubovi i pustaju)? Znaci, stavio je Messija u dzep, u vecini navrata ga zaustavio kada bi se ovaj "srucio" i po tome je divljak? Smijesno. Ali da, ovi iz zemlje kitalonije su navikli da im se svi sklanjaju sa puta i predaju se prije pocetka meca.
Barcelonina igra u zadnja dva El Clasica se svodila na besomucna dodavanja. Jbo ti tu ljepotu.
A Mourinho je jos izjavio da je Barcelona samo sampion Spanije,a ne Evrope. Dakle, nije ni najbolja. Subjektivna misljenja se ne pikaju.

siempreblancos
Kontakt:

Post Postao/la siempreblancos » 23 apr 2011, 12:12

Ne vidim da sam ja spomenio broj 10?
mma_hz je napisao/la: govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
Rekao si opcenito,to se odnosi na vise slucajeva,zato sam se onako nadovezao ;)
Jel ona igra Barce bila carolija u to necu ulazit,kako god da vi to nazvali ni tracak se nije vidio niti u subotu niti u srijedu. Ne brkam superiornost sa ostrom igrom,ne nikako. Ali mislim da se zaustavljanje te "carolije" treba nazvati superiornoscu,ne vidim bolji izraz od toga.
Hahahahahahhahahahahaha. Na ovo se stvarno moram nasmijati. Ja da mrzim Barcelonu? Ne nikako. Pa molim te oprosti za nijednog igraca Barcelone nisam rekao nista slicno ovome:
mma_hz je napisao/la: OVO CUDOVISTE MAJMUNOLIKO TREBA USPAVATI OBAVEZNO!!!!!!
Ovo moje nema nikakve veze sa mrznjom. Takoder da napomenem da je opce poznato da je Barcelona klub koja je se izgradila kao politicki instrument zasnovan na mrznji prema Spanjolskoj,Castilli i Real Madridu. Real ne pokrece mrznja,nego tradicija i molio bi te da razlikujes te stvari ;)
To sto suvise adekvatno argumentiram stvari ne znaci da mrzim Barcelonu,nego da sam upucen u neke stvari i naravno naklonjen Realu. Niti sam Spanjolac,niti nedaj Bože Katalonac,niti Madrižanin,što bi me to trebalo ograničiti da budem pristran i da volim neki klub? Previse se kreces u svojoj nedosljednosti,pohvataj konce dragi i ne odskaci s teme prebacivanjem loptice na stranu na kojoj nikad nije bila.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 12:24

siempreblancos je napisao/la:Ne vidim da sam ja spomenio broj 10?
mma_hz je napisao/la: govorim opcenito o pepeu..imao je on i takvih momenata..
Rekao si opcenito,to se odnosi na vise slucajeva,zato sam se onako nadovezao ;)
Jel ona igra Barce bila carolija u to necu ulazit,kako god da vi to nazvali ni tracak se nije vidio niti u subotu niti u srijedu. Ne brkam superiornost sa ostrom igrom,ne nikako. Ali mislim da se zaustavljanje te "carolije" treba nazvati superiornoscu,ne vidim bolji izraz od toga.
Hahahahahahhahahahahaha. Na ovo se stvarno moram nasmijati. Ja da mrzim Barcelonu? Ne nikako. Pa molim te oprosti za nijednog igraca Barcelone nisam rekao nista slicno ovome:
mma_hz je napisao/la: OVO CUDOVISTE MAJMUNOLIKO TREBA USPAVATI OBAVEZNO!!!!!!
Ovo moje nema nikakve veze sa mrznjom. Takoder da napomenem da je opce poznato da je Barcelona klub koja je se izgradila kao politicki instrument zasnovan na mrznji prema Spanjolskoj,Castilli i Real Madridu. Real ne pokrece mrznja,nego tradicija i molio bi te da razlikujes te stvari ;)
To sto suvise adekvatno argumentiram stvari ne znaci da mrzim Barcelonu,nego da sam upucen u neke stvari i naravno naklonjen Realu. Niti sam Spanjolac,niti nedaj Bože Katalonac,niti Madrižanin,što bi me to trebalo ograničiti da budem pristran i da volim neki klub? Previse se kreces u svojoj nedosljednosti,pohvataj konce dragi i ne odskaci s teme prebacivanjem loptice na stranu na kojoj nikad nije bila.
e jeste bas zbog reala postoji barsa ..imas ti dosta svojih "konaca"pohvatat i samo real ima tradiciju..razumijo bih te da barsa trosi najvise para,da barsa kupuje najbolje igrace pa hajde ono ala RS samo da nije iz FBIH najbolji..al ovdje obrnuto ovi stvaraju igrace i ne trose tolike pare dok real samo kupuje ...od kada real nije izbacio nekog dobrog igraca...
sta to fali Kataloncima pa pises nedaj Boze...mrznja dragi moj mrznja..jer su dominantiji u zadnjih par godina...
Ljudi stvaraju igrace iz svoje skole i bore se protiv cjele Spanije ukljucujuci i klub kojeg finansira drzava (nisam siguran)... i da je barsa politicki instrument davno bi ona zavrsila svoje il bar nebi bila na ovom nivou..sta treba da nestane barsa pa da onda real dominira ligom jer sreca pa postoji barsa ...ko bi onda djelio 5!!!
FK SARAJEVO.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.