Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuce brukaš se.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kad ste seljaci, naučite se ponašati pa će vas ljudi poštovati.
Objektivno nema većih papaka u ligi, od Veleza. Bas papanijada žestoka, sve ono sto je bio Velež , taj šarm , mangupluk sad u kontru otišlo. Ima među vama navijačima top raje, ali brate ima i ovih bas previše i navijača i u strukturama kluba.
Objektivno nema većih papaka u ligi, od Veleza. Bas papanijada žestoka, sve ono sto je bio Velež , taj šarm , mangupluk sad u kontru otišlo. Ima među vama navijačima top raje, ali brate ima i ovih bas previše i navijača i u strukturama kluba.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 20 sep 2025, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kole buraz, veceg peha od njega da jos sedamnest zivota zivim, necu sresti...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:32Čovjek sagleda kao i svi mi normalni stvari iz svojih očiju, a ne kako raja misli. O njemu imam ogromno poštovanje, da su FKS ljudi kao on, mnogo bolje bi vam bilo.Vanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:29Kole buraz, evo ti Duska, vodi ga kod vas ziv bio, nas je unistio...MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:22
Tu sam i ja burazeru. Ali ovaj pdf baš kontaminira, tako da se bolje držati po strani.![]()

Pa covjece, ja mu nudio da ako pogodi i jednog igraca koji ce doci u klub ima status najpovlascenijeg forumasa, da moze da psuje , da vrijedja, ali buraz svakog nam je ispehirao...
Brate, neka on sagledava situaciju iz svojih ociju kod vas, vodi ga ziv mi bio...

- kolezeljovac
- Kontakt:
Bili ste dragi nekad, navijalo se i pratile one utakmice protiv Jedinstva, pa godinama kasnije protiv Olimpika. Međutim u Vrapčićima zadnjih nekoliko puta, a ovaj zadnji put pogotovo(tunel) je više nego dovoljan razlog da nam postanete dušman broj 1. Da se bar neko od Velezovaca ogradio, ali yok, eto vam sada...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Pogodio sam ElezijaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:39Kole buraz, veceg peha od njega da jos sedamnest zivota zivim, necu sresti...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:32Čovjek sagleda kao i svi mi normalni stvari iz svojih očiju, a ne kako raja misli. O njemu imam ogromno poštovanje, da su FKS ljudi kao on, mnogo bolje bi vam bilo.![]()
![]()
![]()
Pa covjece, ja mu nudio da ako pogodi i jednog igraca koji ce doci u klub ima status najpovlascenijeg forumasa, da moze da psuje , da vrijedja, ali buraz svakog nam je ispehirao...
Brate, neka on sagledava situaciju iz svojih ociju kod vas, vodi ga ziv mi bio...![]()
![]()

A najvažnije pogodio sam Cimirota, znao da će doći dok on nije znao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Naravno da neće biti srpsko.. samo nek se malo zamisle kad koriste termine navijača svinjskog. Da vide kako bole rane. Pretjerao sam, priznajem.MostarReds22 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:33papanski ti je ovo pravo. Nismo mi smradovi prodani kao oni. Nit je srpsko ikad bilo nit ce bit.
Dajte koletu nešto za smirenje da zaspe ko čovjek, naudio mu je forum danas.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:39Kad ste seljaci, naučite se ponašati pa će vas ljudi poštovati.

Al tesko se priprosti pijacari mogu nauciti ponasanju i manirima.
Znaju samo galamiti i ponavljati iste fore po hiljadu puta.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 sep 2025, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
100%jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:39Kad ste seljaci, naučite se ponašati pa će vas ljudi poštovati.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
S boldiranim se slažem. I svaka čast za priznanje greške.Tuce11 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:41Naravno da neće biti srpsko.. samo nek se malo zamisle kad koriste termine navijača svinjskog. Da vide kako bole rane. Pretjerao sam, priznajem.MostarReds22 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:33papanski ti je ovo pravo. Nismo mi smradovi prodani kao oni. Nit je srpsko ikad bilo nit ce bit.

-
- Kontakt:
Ko ih prci i jedne i druge, isti su smradovi to, ali kad se radi o nasoj drzavi ne smije bit ovog ciganisanja. Isto smo prosli i mi i oni samo sa drugim fasistickim i zlocinackim narodima.Tuce11 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:41Naravno da neće biti srpsko.. samo nek se malo zamisle kad koriste termine navijača svinjskog. Da vide kako bole rane. Pretjerao sam, priznajem.MostarReds22 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:33papanski ti je ovo pravo. Nismo mi smradovi prodani kao oni. Nit je srpsko ikad bilo nit ce bit.
- kolezeljovac
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:41Pogodio sam ElezijaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:39Kole buraz, veceg peha od njega da jos sedamnest zivota zivim, necu sresti...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:32
Čovjek sagleda kao i svi mi normalni stvari iz svojih očiju, a ne kako raja misli. O njemu imam ogromno poštovanje, da su FKS ljudi kao on, mnogo bolje bi vam bilo.![]()
![]()
![]()
Brate, neka on sagledava situaciju iz svojih ociju kod vas, vodi ga ziv mi bio...![]()
![]()
dugo je trajalo ali je došao.

U kojem god klubu ima vise vlasnika tu napretka nema... Citirajte me pitari za dvije, tri godine kada opet nista ne osvojite i nikakav iskorak u Evropi ne napravite...
Crni Cerak 🐦⬛
jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:41Pogodio sam ElezijaVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:39Kole buraz, veceg peha od njega da jos sedamnest zivota zivim, necu sresti...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:32
Čovjek sagleda kao i svi mi normalni stvari iz svojih očiju, a ne kako raja misli. O njemu imam ogromno poštovanje, da su FKS ljudi kao on, mnogo bolje bi vam bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
dugo je trajalo ali je došao.

Porazno za nas bi bilo da prihvatimo zločinački narativ u podjebavanju.
Tu praksu ostavljamo bezmozgovićima i beskičmenjacima sa Grbavice.
Tu praksu ostavljamo bezmozgovićima i beskičmenjacima sa Grbavice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- kolezeljovac
- Kontakt:
Molim Var da se uključi @Vanja ko je za Elezija i Cimirota pogodio?
Još jedan revijalni meč izmedju FK Sarajevo i FK Velež je iza nas
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Tuzno, ali je tako iskljjucivo zbog pick.etina koje nose nas dres posljednjih par godina. Jedina tekma gdje u startu znas i ides na tekmu sa spoznajom da neces nista zivo uradit je Velez na Kosevu. i na onu rusevinu od naseg starog stadiona cesce odes sa 3 boda u glavi, a kosevo nikad
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakav je šabanluk ovih ugašenih z predgrađa Mostara, nevjerovatno... Pa makar včs bi trebali biti raspoloženiji, zajedničko skandiranje, vidjeli malo glavnog grada, bili sa toplom braćom... Pa nije da niste navikli u prvoj ligi Federacije boraviti, ništa novo za vas... Opustite se..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.