FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I samo kod nas tribine vode klub šta sad sklonjen njihov čovjek sezona taman počela hajmo sad srati malo
gdje piše da mora biti nečiji čovjek bilo gdje neka sjedi ko god hoće samo neka se radi kako treba
Bit ce opet bojkot, pa za 5 dana objava bojkot prekinut. Izuzetno postujem grupu, taman da ih je 10, ali ni oni ne znaju prethodnih godina sta hoce...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene zanima rezultat, pobjede, evropa, trofeji. Boli me racku neka mu sjede u upravi nova zena i **** od stare sts me libu. Ne rszumijem taj nas mentalitet
Odlicno, rutinska pobjeda....polako pocinju liciti na ekipu....pojacati to, malo utakmica se igra, nema mjesta za kikseve.....
🔴⚫️
Svi bi da se pitaju za nesto sa tudjim parama, trebala bi sad raja sa zapadne tribine da imaju svoje predstavnike u upravi

🔴⚫️
Rutinska pobjeda protiv Travnika sinoc,nije Travnik onakav Travnik od sinoc neko mjerilo,nismo ni mi zapinjali puno,taman kolko treba.Ima tu rada dosta to je jasno,treba gledati samo sebe,poboljsati igru,akcije,uigranost...Rezultat ce doci kad se dobro radi.Naredni protivnik Tomislav,prijeko potrebna 3 boda,a onda dvije zaredom kuci,mogle bi odredit put Slobode ove sezone.Posjeta solidna,mozda bi trebalo korigovati cijenu karata,bez obzira sto je u pitanju pomoc kluba(rezultat su slab odziv sezonskih),realno bi bila petica,stadion bi bio pun sigurno svaku utakmicu...Ipak je ovo nizi rang,ali hajde o tom potom.Fukare bez potrebno prozivaju A.H.,barem ovo sto ih je na tribini,dosta ljudi ovdje pogresno tumaci termin Fukare,svi smo mi nekad bili u kopu navijali dok su bila neka druga vremena,silom prilika zivotom se povukli,da se aktiviraju drugovi sa zapada,i neki kojih nema Tusnju,bili bi sigurno u vrhu navijanja,ali drugacije su okolnosti itd...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ne shvatam samo da protiv Celika ih dodje sigurno 150-200. Mozda cak i vise, ali nebitno. Sve razumijem, derbi itd, ali dodje eto jucer mec, pljuni me ako ih je bilo 30. Pa moze se i na ovim manjim mecevima sigurno nagurati otprilike 100 Fukara.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ono protiv Čelika su neki momci došli zbog Vedrana i da odaju pocast istom, odavno je grupa u raspadu sto zbog rezultata, sto zbog nekih glupih interesa, onda dosta fukara otislo vani i eto, jucer parola je sramotna i bez i kakve potrebe je istaknuta
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nekad davno to je bila tribina strah i trepet,pratio se klub masovno gdje god da igra,godine losih rezultata,ispadanja,muljaza su dovele do ovog,sada rastu neke novi klinci,koliko ce uspjeti vidit cemo...Sloboda nisu samo Fukare,Sloboda smo svi mi (stare Fukare) koji bodrimo klub i pratimo sirom drzave,nebitan je rang takmicenja.Sloboda je DNK ovog grada,kantona,i staro i mlado,svidilo se to kome ili ne.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Odlicno napisanoHPCompaq je napisao/la: ↑21 sep 2025, 20:25Nekad davno to je bila tribina strah i trepet,pratio se klub masovno gdje god da igra,godine losih rezultata,ispadanja,muljaza su dovele do ovog,sada rastu neke novi klinci,koliko ce uspjeti vidit cemo...Sloboda nisu samo Fukare,Sloboda smo svi mi (stare Fukare) koji bodrimo klub i pratimo sirom drzave,nebitan je rang takmicenja.Sloboda je DNK ovog grada,kantona,i staro i mlado,svidilo se to kome ili ne.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
da nas uzme neki milijarder našli bi mu nešo za prigovoriti. pusite ba čovjeka da radi...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ako mogu dodati i puno sire samo sto su je udaljili od ljudi koji su simpatizirali Slobodu sa rezultatima i kriminalom a prvenstveno politikom vodjenja kluba od strane tuzlanskog SDP-a i njihovih poslusnika i stavljanjem kluba u njihovo ralje, oduzimanjem stadiona i manipulisanjem sa istim....ne cineci nista da se stadion dovede do nekog normalnog stanja.....valjda svi dodju pameti i grad i kanton....kako je pocelo svi klubovi sa kantona su u jako losoj situaciji.....ko zna po cijem nalogu su stavili onaj transparent, izgleda nekome se ne svidja sto se Sloboda nije ugasila i sto neko daje svoj novac da se klub izvuce iz teske situacije.
🔴⚫️
Tako je brate,potpisujem.Skver je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:25Ako mogu dodati i puno sire samo sto su je udaljili od ljudi koji su simpatizirali Slobodu sa rezultatima i kriminalom a prvenstveno politikom vodjenja kluba od strane tuzlanskog SDP-a i njihovih poslusnika i stavljanjem kluba u njihovo ralje, oduzimanjem stadiona i manipulisanjem sa istim....ne cineci nista da se stadion dovede do nekog normalnog stanja.....valjda svi dodju pameti i grad i kanton....kako je pocelo svi klubovi sa kantona su u jako losoj situaciji.....ko zna po cijem nalogu su stavili onaj transparent, izgleda nekome se ne svidja sto se Sloboda nije ugasila i sto neko daje svoj novac da se klub izvuce iz teske situacije.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.