Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izaci
kako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje 

- Quartararo
- Kontakt:
Bruca testiraju te. Sigurno je ta prva zamolila drugu da te navuče na tanak led. Stavi ih u grupni chat i zatraži trojku. Ako odbiju, blokiraj obe i nastavi dalje.Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()

-
- Kontakt:
Ne vjerujem jer ova prva nije bila zagrijana previse a ova druga jesteQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:57Bruca testiraju te. Sigurno je ta prva zamolila drugu da te navuče na tanak led. Stavi ih u grupni chat i zatraži trojku. Ako odbiju, blokiraj obe i nastavi dalje.Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Moguće onda da ta nezagrijana izgleda bolje, pa je ova lošija malo zavidna i želi te upecati. Otresi nju onda, a sa ove bolje šta bude. Ako dobro izgledaš, imaš čupri i keš, nemaš problema.Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:58Ne vjerujem jer ova prva nije bila zagrijana previse a ova druga jesteQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:57Bruca testiraju te. Sigurno je ta prva zamolila drugu da te navuče na tanak led. Stavi ih u grupni chat i zatraži trojku. Ako odbiju, blokiraj obe i nastavi dalje.Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ma nisam ja vrijedan truda.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Druže najiskrenije izaberi jednu i tjt, sa drugom sasjeći i to ti je jedina šansa. Naravno gledaj onu koja ti se đasvi i samo tako možeš imati win win situaciju...Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:08Ma nisam ja vrijedan truda.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
realno ova prva je definitivno van moje lige a ova druga je taman
mada cini mi se da je nju bivši prevario pa moglo bi se zakomplikovati ako sazna da sam probao kod njene drugarice
-
- Kontakt:
To cu i uraditikolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:10Druže najiskrenije izaberi jednu i tjt, sa drugom sasjeći i to ti je jedina šansa. Naravno gledaj onu koja ti se đasvi i samo tako možeš imati win win situaciju...Homelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:08Ma nisam ja vrijedan truda.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02
Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgrealno ova prva je definitivno van moje lige a ova druga je taman
mada cini mi se da je nju bivši prevario pa moglo bi se zakomplikovati ako sazna da sam probao kod njene drugarice

Ovo ti je moj savjetHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
E moj kolekolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()

Ti ko francuska sobarica

- kolezeljovac
- Kontakt:
Jednom sam popusio slicnu foru, ima desetak godina i u tom nekom društvu imao titulu(onaj sto se svakoj javlja)MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:24E moj kolekolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybgHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
![]()
Ti ko francuska sobarica![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma kažem da slabo posjecujes ovaj pdf i savjetujes ovog trola.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:27Jednom sam popusio slicnu foru, ima desetak godina i u tom nekom društvu imao titulu(onaj sto se svakoj javlja)MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:24E moj kolekolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02
Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybg![]()
![]()

Pametan ovaj cica.JackW je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:16Ovo ti je moj savjetHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
![]()

Ovog malog demoni kidaju. Nije jos svjestan sta ce ga zadesiti.Masqareda je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:30Pametan ovaj cica.JackW je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:16Ovo ti je moj savjetHomelander je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:54Pozvao sam jednu curu na pice, rekla mi je da je tek prekinula da je emocionalno potrosena ali možemo na prijateljsku kafu. I dok sam ja njoj ostavljao komentare na Instagramu jedna njena poznanica procita i doda me na Instagramu. Pocnemo se dopisivati i ona pristane izacikako da ovo pametno uradim a da ne ostanem na kraju bez obje
![]()
![]()
![]()

Neces vjerovati ali sad vas ne trolamMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:28Ma kažem da slabo posjecujes ovaj pdf i savjetujes ovog trola.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:27Jednom sam popusio slicnu foru, ima desetak godina i u tom nekom društvu imao titulu(onaj sto se svakoj javlja)![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ja vec imam takvu reputacijukolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:27Jednom sam popusio slicnu foru, ima desetak godina i u tom nekom društvu imao titulu(onaj sto se svakoj javlja)MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:24E moj kolekolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02
Ako su iskrene drugarice imalo onda te testiraju... ybg![]()
![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Bruca tražio sam te večeras po SA, da vidim koje sad trebice loviš i gotiviš čitavu noć. Valjao si mi ono jednom kad si im sve plaćao i napijao ih a ja ih sa jaranom kući odveo. Hvala još jednom.Hightower je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:53Neces vjerovati ali sad vas ne trolamMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:28Ma kažem da slabo posjecujes ovaj pdf i savjetujes ovog trola.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:27
Jednom sam popusio slicnu foru, ima desetak godina i u tom nekom društvu imao titulu(onaj sto se svakoj javlja)![]()
![]()
nemam pojma ko je ovaj lik. Maksuz sam dosao da vas pozdravim vecer i pozelim vam ugodnu noć

Jesam, Utah.
Ti ljudi iz B&S sto sa mesom rade, to su poznanici od prijatelja mojih roditelja. Ja ih ne znam, al znam da su razvili posao zesce. Nekad sudzuku uzmem njihovu, suho meso imamo svoje. Oko sudzuke ima previse posla

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Lakse postalo termin za CT dobiti nego za sisanje, tacno cu sam sebe poceti sisati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.