Taman nekog pobjede i ponadaju se, vec naredno kolo ih odmah zapisaju i opet gurnu u grcevitu borbu za opstanak. A onda oni jadnici ne znaju sta bi od muke pa krenu pjeniti ovdje o nekim skretnicarima, sta ce drugo

Iduće sedmice s ozbiljnim pristupom kod njih! Nemojte nas razočarati Športski
Udružimo snage za bolji svijetkolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:26Iduće sedmice s ozbiljnim pristupom kod njih! Nemojte nas razočarati Športski![]()
Šta misliš sutra na Pecari?
Imaju dobru ekipu, ali ih sudije guraju i dok ih guraju ne necu cijeniti njihove usojeheQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:06Brajko ja sam navijač Želje ali cenim nogomet kakav igra veliki Borac. Treba biti objektivan. Osvajaju ligu lakše nego ikad. Za sve ostale su Real Madrid, nama se posrećilo na Grbavici.NoDi80 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:03Sloga, Radnik, Rudar im se sklanjajuQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:38Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.![]()
Sarajevu ponisten cist gol za 2:2![]()
Ja za Zelju zivim, ostalo me ne zanima. I uzivam prcati ove levate kad izgube jer se svi sjecamo sto su pricali prije pocetka sezone, velez top 4 (al SAZAD).kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:55Znači u 13:00 navijamo za Posušje, a od 15:00 za nas @Orvel? Je li tako?
Može i X, samo da ne zijanimo sutra...
Odakle tipkaš bosanski ate? Reintegrisana seljadijo okanite se Veleža i Mostara. Mujo, Suljo i u njega brat.. a sikter u rupu glupsone.TheTruth34 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 18:34Ovi sa kobilje glave najavljivali 10 hiljada protiv tople braće iz predgrađa Mostara![]()
Joj da ih nema, trebalo bi ih izmisliti... Navijamo za podjelu bodova, bratski.
Gdje si @Kole brate...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:55Znači u 13:00 navijamo za Posušje, a od 15:00 za nas @Orvel? Je li tako?
Navijač rezultata kakav sam uvijek i bio zar ne hahahVanja8 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:06Gdje si @Kole brate...kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:55Znači u 13:00 navijamo za Posušje, a od 15:00 za nas @Orvel? Je li tako?
Cim Zeljo zasjede na prvo mjesto ti se pojavi na forumu...![]()
Eto s tim giga, giga.. si sve navedene činjenice oborio. I da, nauči pisati. Šta jeli, ko je jeo.. Navijaš za klub iz metropole, druge zoveš seljacima, a ne znaš osnovne stvari iz gramatike. Je li tako?Pact1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:33Jeli bila i borba protiv korupcije giga giga , ako mu ne das crveni .
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, torbica i 66 gostiju.