Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.
Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominje
Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.
Volim kad ljudi kao ovaj riquelme imaju izrazen iq.
Ti brate ne pripadas ovom forumu samo ces sebi nastetit vjeruj mi..
Ne pokusavaj ljudima bez mozga objasnit ista
Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.
Sloga, Radnik, Rudar im se sklanjaju
Sarajevu ponisten cist gol za 2:2
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.
Brajko ja sam navijač Želje ali cenim nogomet kakav igra veliki Borac. Treba biti objektivan. Osvajaju ligu lakše nego ikad. Za sve ostale su Real Madrid, nama se posrećilo na Grbavici.
Kladionica vrhunski odradjena u leglu cetnika vise golova, 5+,oba daju, penali,.. bravo bravo sportisti kriminalci, ljudski sljamovi. By the way sta je sa stadionom doboja ? Nije suspendovan nakon cetnickog orgijanja sa borcem i utrcavanja u teren domacih navijaca protiv zelju?? Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ovaj savez" pun olosa i presudjenih kriminalaca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominje
Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.
Volim kad ljudi kao ovaj riquelme imaju izrazen iq.
Ti brate ne pripadas ovom forumu samo ces sebi nastetit vjeruj mi..
Ne pokusavaj ljudima bez mozga objasnit ista
Nije dobro bit ni normalan. Odmah jedan Željin navijač ovdje piše da sam navijač Sarajeva i da su me otkrili..onda mu ja uslikam člansku kluba i udruženja sa svojim imenom i tako...valjda bi mi vjerovao da sam navijač Želje ako sada nekom vašem mrtve opsujem hahah
Brajko ja sam navijač Želje ali cenim nogomet kakav igra veliki Borac. Treba biti objektivan. Osvajaju ligu lakše nego ikad. Za sve ostale su Real Madrid, nama se posrećilo na Grbavici.
Jel moguće da ekipe iz rs, ovako ofirno moraju puštati, oni uopšte i ne igraju. Kako je se i pisalo, Borac ima sigurnih 36 bodova, j.beš ovu ligu i sport.
Jos si zaboravio Sarajevo i vec nabrojani Posusje i Siroki.Sarajevo je sigurnije od Radnika to i ptice na grani znaju...