FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako Sarajevo ima dovoljno sirok i kvalitetan kadar onda nije bitno ko nedostaje. Ne mogu ni ove nesretne sudije sve igrace kartonirati. Realno od ovih stopera nijedan nije kvalitet. Jovic se mozda i nekako moze slepati, ali ko dovede Peskaleva, Turdu i Bralica? Ko dovede Butica?
Ovo u sredini je pravi pokazatelj kako Sarajevo treba izgledati: Jatta, Cimirot, Krdzalic, Djordjevic, Mamas, Ljajic. Skoro pa je svejedno koja trojica ce igrati. Dakle po 2 igraca problizne kvalitete na svakoj poziciji i miran si. Pa to imaju svi ozbiljni klubovi na visokom nivou.
Dovoljno je pogledati sta je uradio Kyeremeh u cistoj kontri 2 na 1....tu nije sudija kriv.
Ovo u sredini je pravi pokazatelj kako Sarajevo treba izgledati: Jatta, Cimirot, Krdzalic, Djordjevic, Mamas, Ljajic. Skoro pa je svejedno koja trojica ce igrati. Dakle po 2 igraca problizne kvalitete na svakoj poziciji i miran si. Pa to imaju svi ozbiljni klubovi na visokom nivou.
Dovoljno je pogledati sta je uradio Kyeremeh u cistoj kontri 2 na 1....tu nije sudija kriv.
-
- Kontakt:
Hvala sto si se otkrio,dusa nasa dragaRaymondRed je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:46Pratim forum vec neko vrijeme na tvoju informaciju. A sta si ti njegov advokat? Na forumu lige ljude iz svog grada naziva cetnicima... 74. godiste a to pise...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:25Pojma nemam ni ko si ti jer si ovdje vjerovatno 2 dana,tako da nema potrebe da se tebi neko pravda i da ti zakljucujes ko pise gluposti,odakle samo izlazite.
Vidi se napredak u igri ali je evidentno da nemamo snage za cijelu utakmicu. One kontre se moraju rješavati i u odbrani ne komplikovati. Danas su nam svaki kontakt svirali prekršaj, nije moguće da domaćinu sviraju onolike prekršaje.
-
- Kontakt:
Cestitke ekipi na pobjedi, drago mi je i zbog Husrefa.
Od zadnjih par utakmica ova je najbolje odigrana, iako smo imali ponovo losih momenata, ali napredak je vidljiv.
O derbiju u derbiju se nema sta puno govoriti, osim da trebamo zapeti pokazati koliko nam je stalo i ici na pobjedu. Sretno.
Od zadnjih par utakmica ova je najbolje odigrana, iako smo imali ponovo losih momenata, ali napredak je vidljiv.
O derbiju u derbiju se nema sta puno govoriti, osim da trebamo zapeti pokazati koliko nam je stalo i ici na pobjedu. Sretno.
Upravo tako, da mogu lakse krojit suspenzije i spremati terwn za Svinjski i Genocidasebhfanatic14 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:48Ovo je jedina liga na svijetu gdje si suspendovan nakon 3 zuta. Svugdje je 5 zutih normalno svugdje se hoce fudbal igrat i sport..znaci sve je podredjeno kriminalu znaci ti ljudi ne sjede za stolom da izrade plan za bolje sutra za bolju ligu nego kako ce nekog sjebat, unakazit i kako doc do cilja kriminalom. Ali i mi smo krivi i drugi lopovski klubovi koji se ne bune i ne zele da igraju ciste igre. Halo 36 kola a suspenzija nakon 3 zutapa to je da umres od smijeha.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako gledamo samo teren, i ostavimo sa strane sve turbulencije, ovo je taman dovoljno dobro. Husrefovski.
Sigurna pobjeda sa dva razlike bez primljenog gola. Kontrolisana utakmica taman onoliko koliko možemo u ovom trenutku.
Prva utakmica poslije finala kupa, izuzev utakmice protiv Prijedora, da nismo primili gol.
Od Husrefa se ovo i očekuje, napad dok ne zabijemo, i onda kontrolisana utakmica sa niskim tempom.
Ekipa kada uđe u formu, kada pojedinci od kojih se najviše očekuje proigraju, ovo bi moglo biti odlično.
Da se razumijemo, nije mi bio logičan odabir Husrefa za trenera, o Mirviću već odavno imam negativno mišljenje, ali što se tiče prikazanog na terenu, poslije ove utakmice, zadovoljan.
Sigurna pobjeda sa dva razlike bez primljenog gola. Kontrolisana utakmica taman onoliko koliko možemo u ovom trenutku.
Prva utakmica poslije finala kupa, izuzev utakmice protiv Prijedora, da nismo primili gol.
Od Husrefa se ovo i očekuje, napad dok ne zabijemo, i onda kontrolisana utakmica sa niskim tempom.
Ekipa kada uđe u formu, kada pojedinci od kojih se najviše očekuje proigraju, ovo bi moglo biti odlično.
Da se razumijemo, nije mi bio logičan odabir Husrefa za trenera, o Mirviću već odavno imam negativno mišljenje, ali što se tiče prikazanog na terenu, poslije ove utakmice, zadovoljan.
Zaboravio si Elezijamercurial je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:56Ako Sarajevo ima dovoljno sirok i kvalitetan kadar onda nije bitno ko nedostaje. Ne mogu ni ove nesretne sudije sve igrace kartonirati. Realno od ovih stopera nijedan nije kvalitet. Jovic se mozda i nekako moze slepati, ali ko dovede Peskaleva, Turdu i Bralica? Ko dovede Butica?
- f0rest1946
- Kontakt:
Trebalo 5 - 0 biti za nas al 3 boda su 3 boda
Horde sve manje i manje ih
Btw bježite od tapkarosa mene prije utakmice opljačkali majq im yebem usta
-
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kada bi Mamas mogao igrati od starta na derbiju, ali to će biti utakmica sa previše inteziteta tako da on nije za tog posla možda tek nakon 70 minute.
Mi njima najviše problema nanosimo kada stavimo brze igrače naprijed što njihovi stoperi ne mogu stizati i mislim da baš sad moramo tako i odigrati kada nemamo neku Bog zna kakvu igru i samopouzdanje.
To znači da bi trebali igrati sa tri nazad, ali pošto je Husref trener piši propalo. Kyeremeh i Guliashvili protiv njih vazda u dosta šansi uđu. Ako Kyeremeh bude igrao beka mi smo ****.
Mi njima najviše problema nanosimo kada stavimo brze igrače naprijed što njihovi stoperi ne mogu stizati i mislim da baš sad moramo tako i odigrati kada nemamo neku Bog zna kakvu igru i samopouzdanje.
To znači da bi trebali igrati sa tri nazad, ali pošto je Husref trener piši propalo. Kyeremeh i Guliashvili protiv njih vazda u dosta šansi uđu. Ako Kyeremeh bude igrao beka mi smo ****.
Igra pod pritiskom, igraci jos u grcu, osjeti se i strah od greske, strah od rezultata...
Sa trojicom pozadi , obavezno, mada su pokusaji sa 4-2-3-1, ostavili dosta nesigurnosti u igri...
Za nadati je da ovo unosi dozu samopouzdanja pred derbi, gdje bi pobjeda itekako promijenila karakter ove ekipe...
Sa trojicom pozadi , obavezno, mada su pokusaji sa 4-2-3-1, ostavili dosta nesigurnosti u igri...
Za nadati je da ovo unosi dozu samopouzdanja pred derbi, gdje bi pobjeda itekako promijenila karakter ove ekipe...
Cimirot Elezi Ljajic - vezni red za derbi.
- MokraKifla
- Kontakt:
Jel onaj dedo sto prica da je ostalo malo istokaf0rest1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:15Trebalo 5 - 0 biti za nas al 3 boda su 3 boda
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Da smo igrali to sto ti nabroja, sta mislis koliki bi rezultat bio?GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:55Ne znam sta je vama dobro ovo je ocajno. Nepovezano, vracanje lopte u svakoj akciji, ne znamo rijesiti kontre, igraci nespremni itd.
Hvala Bogu na tri boda ali ovo je za sjesti i plakati.. Imamo tri-cetiri kontre i kao zadnji amateri se ponasamo. Kontru Kyeremeha i onaj pas da ne pominjem. Na hajr na dobro
Da borcu treba gol razlika od 21 gol sad bi bilo 14-0
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- f0rest1946
- Kontakt:
Nije dedo, nekih 40 god otprilike krezav ćelav sestru mu ybmMokraKifla je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:25Jel onaj dedo sto prica da je ostalo malo istokaf0rest1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:15Trebalo 5 - 0 biti za nas al 3 boda su 3 boda
Pogrešno se izrazih za kartone. U pravu si.
Samo mi krivo da ni Jatta nema mozga da promisli malo svoje radnje. Imaš žuti i ideš ko teretni voz na lika.
Ima on dosta na psihi da radi, ali mlad je još, nadam se da će nadoći.
Lijepo da su se bodovi upisali pred derbi, ali iskreno nisam neki optimista, pogotovo ako ni Ljajic ne bude u kombinaciji. Guli opet daje znakove života i danas sam prezadovoljan napadom, i zadnjom linijom baš. Mušija ima za hajlajta onu situaciju

Edit: Cimi je mašina.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 20 sep 2025, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ne znam da je ikad losija utakmica bila na Kosevu.
Pobjedi se ne gleda u zube. Al ovakav pristup je los.
Pobjedi se ne gleda u zube. Al ovakav pristup je los.
Nisam gledao, moze li neko samo u par recenica napisati, u kojoj smo formaciji igrali, ko se onako istakao igrom i kakav je bio Mamas u tih 20-tak minuta ?