Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lafo se sve gleda kad Borac vodi 4-0, ne postoji veći cirkus na svijetu nego ovdje kod nas
- Shategabri
- Kontakt:
Ne govorim za tebe, al znaš i sam kako to ide.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:32Nismo dorasli iskreno...Shategabri je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:31Bogme dobijete li naredne dvije (pa i 4 boda), ide bar stidljiva priča o titulikolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:27
Nama je borba za 3. mjesto realnost, nadam se da su svi navijači Želje svjesni toga...![]()
Koševo Zapad
Ovo se zove dvije muhe jednim udarcem.
Skines gace 4 0 do 25. Minute, poslije ide 6 penala za radnik da se moze rec na kraju godine protiv borca su svirani penali i bilo je vise od 10 zutih na 36 utakmica, lagaNiNi borac je novi real madrid.
Skines gace 4 0 do 25. Minute, poslije ide 6 penala za radnik da se moze rec na kraju godine protiv borca su svirani penali i bilo je vise od 10 zutih na 36 utakmica, lagaNiNi borac je novi real madrid.
- feniksptica
- Kontakt:
Oba daju oba poluvremena
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi se sprdaju sa ligom i državom i mi to samo gledamo.
Vidis da se sviraju i penali protiv borca
.

Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 20 sep 2025, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
dijasporac peri guzove po njemackoj i ne zamaraj se puno aktuelnostima u jedinoj nam domovini.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mi da bi i bili kandidati za titulu ne smijemo gubiti bodove protiv ekipa koje moraš pobijediti. Ovaj Radnik nam je uzeo dva boda na Grbavici, Rudar možda i izgubio dva boda protiv nas... S takvim rezultatima ne možeš titulu uzeti. Kad bi bili u par bodova sa prvoplasiranim na zimskoj pauzi morali bi dovesti još dva-tri kapitalca i da kažeš onda da smo kandidati. Ovako Evropa vrh...
Edit:
I to naravno da nas ne budu sudije pljačkale, a krenut će i to možda već od sutra
Edit:
I to naravno da nas ne budu sudije pljačkale, a krenut će i to možda već od sutra
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 20 sep 2025, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kolektivna paranoja

- Quartararo
- Kontakt:
Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu. 

Nije ni četvrtina sezone prošla. Duga je sezona.
Željo je imao dobar raspored jer su Zrinjski i Borac dolazili na Grbavicu, a i Sarajevo će. Navijači su bili ogromna podrška. Protiv Posušja i Veleža je bilo više sreće nego znanja. U Doboju se mudro odigralo na nulu.
Kiksevi u u utakmicama na Grbavici sa Radnikom i Rudarom.
Realno više od boda Željo tada nije ni zaslužio.
Tek ćemo sutra vidjeti da li je Željo za nešta više.
Evropa je cilj.
Željo je imao dobar raspored jer su Zrinjski i Borac dolazili na Grbavicu, a i Sarajevo će. Navijači su bili ogromna podrška. Protiv Posušja i Veleža je bilo više sreće nego znanja. U Doboju se mudro odigralo na nulu.
Kiksevi u u utakmicama na Grbavici sa Radnikom i Rudarom.
Realno više od boda Željo tada nije ni zaslužio.
Tek ćemo sutra vidjeti da li je Željo za nešta više.
Evropa je cilj.
Da gledo sam uh kako tamburaju prosli vikendQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:38Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Reko bi covjek vidi dva penala protiv njih svira hahha kakav je ovo cirkus liga malo je reci.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Realno da ne bi Al Jabera Borac bi bio prvak....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ko ie gdje spominjao Teheran, ko je ikada rekao da je Borac najveci klub na svijetu? Pa pa paranoja
- Riquelme1921
- Kontakt:
Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Borac je na Grbavici bio bolji 70min, ljudi nas ubili kontrama, onakvu utakmicu nece nikada vise ponoviti, ne umanjujem pobjedu Zelje, zasluzenu, kaznili nas cao zdravo, samo nece se stvoriti slika da je Borac bio los na GrbaviciAmco46 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:42Ma vidjeli smo sve protiv andoraca, pa protiv vas na grbavici.
Gdje sudija ne moze upetljat prste ili gdje se protivinik nece direktno naguzit tu su oni Real Madrid.