Neki mlađahni dečko iz B tima hahah
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kriminalac poslan po nalogu daje nam sve zute, jer posle derbija igramo sa svinjskim. Tako da ce nas i u derbiju kartonirat samo tako.Nevjerovatno sta sebi dopustamo ovo je liga kriminala sve unaprijed izrezirano. Ovo krme je dokazan sudija svinjskog.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ova liga je postala borba sudijske organizacije ko ce bolje navuci svojim politickim miljenicima. ocito je da ovfe vlada srpsko/hrvatski lobi i svi imaju svoje sudije, delegate.
Kakav god investitor dosao tesko ce se izboriti sa ovim kriminalom.
Kakav god investitor dosao tesko ce se izboriti sa ovim kriminalom.
bit cemo stabilni onog trenutka kad/ako savez bude sportski motivisan, kad/ako se odstrane kriminalne grupe iz sudojslih organizacija i ako klubovi preuzmu ligu i rade za svoje dobro (npr poljski sistem)
do tad nema nama stabilizacije i ko god bio trener ili igrac bit ce nestabilno
Mnogo bolje drugo poluvrijeme, evo pohvale Husrefu za rotacije i izmjene.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Musija odlican veceras zasluzuje pohvale iskreno.
Toliko smo dobri da je najbolji igrac veceras bio Mušija
-
- Kontakt:
Odlicno drugo poluvrijeme mozemo reci da je puno bolje gledati za oci utakmicu.
Bravo musija sine, imali smo par sansi za treci pogodak, ali kera prejako salje loptu….
Sad idemo konama sugavim, dobijte ih sve vam je unazad oprosteno!
**** te Zeljo!!!

Bravo musija sine, imali smo par sansi za treci pogodak, ali kera prejako salje loptu….

Sad idemo konama sugavim, dobijte ih sve vam je unazad oprosteno!

**** te Zeljo!!!

Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 20 sep 2025, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ekipi lezi ovaj sistem, u skladu sa osobinama igraca. Jako lijepo i obecavajuce. Pojedinci pokazuju potencijal. Sudjenje ne bih komentarisao, ja sam za djelovanje a ne da se nesto ustanovljava konstantno. Idemo uhvatiti dobru formu.
Kako sudija planski priprena teren za svinjski, jadna nam majka protiv kona.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije idealno, ali vazni su bodovi sada a igra ce doci sigurno vremenom.
Skupiti muda sada sa ovim izostancima i svime; i ici na pobjedu na sugavici. Pobjedom bi se vratili i bodovno i psiholoski.
Skupiti muda sada sa ovim izostancima i svime; i ici na pobjedu na sugavici. Pobjedom bi se vratili i bodovno i psiholoski.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ristovski do sad najbolja tekma.
Mi da smo poslije radnika i sloge ostali na 3 5 2 ja mogu se kladit da bi imali vise bodova, ova ekipa je jednostavno pravljena za taj sistem.Nije ni ovo veceras bilo odlicno al dosta bolje i vidjet cete u drugom dijelu kad budemo igrali kuci ove derbije kako ce to izgledat.
Zamislite da npr. Joelinton igra za Sarajevo haha... covjek bi mogao odigrati Maks 10 utakmica radi suspenzija
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koliko moras biti tvrdoglav da mjenjas sistem a kompletna ti ekipa bila podređena na 3-5-2? Ja sam ubjedjen da se samo nastavilo igrati u istoj formaciji imali bi bar 4 ili 6 bodova više. Konačno da vidiš neku čvrstinu nazad.
Da se razumijemo može ovo puno puno bolje ali se vidila razlika. Pobjeda na Grbavici bi nas vratila iz ponora (da se borimo za 3 mjesto)
Da se razumijemo može ovo puno puno bolje ali se vidila razlika. Pobjeda na Grbavici bi nas vratila iz ponora (da se borimo za 3 mjesto)
+1nokee je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:39Koliko moras biti tvrdoglav da mjenjas sistem a kompletna ti ekipa bila podređena na 3-5-2? Ja sam ubjedjen da se samo nastavilo igrati u istoj formaciji imali bi bar 4 ili 6 bodova više. Konačno da vidiš neku čvrstinu nazad.
-
- Kontakt:
Pratim forum vec neko vrijeme na tvoju informaciju. A sta si ti njegov advokat? Na forumu lige ljude iz svog grada naziva cetnicima... 74. godiste a to pise...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:25Pojma nemam ni ko si ti jer si ovdje vjerovatno 2 dana,tako da nema potrebe da se tebi neko pravda i da ti zakljucujes ko pise gluposti,odakle samo izlazite.RaymondRed je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:03Stariji toliko a stalno gluposti pisemosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54
Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
-
- Kontakt:
Ovo je jedina liga na svijetu gdje si suspendovan nakon 3 zuta. Svugdje je 5 zutih normalno svugdje se hoce fudbal igrat i sport..znaci sve je podredjeno kriminalu znaci ti ljudi ne sjede za stolom da izrade plan za bolje sutra za bolju ligu nego kako ce nekog sjebat, unakazit i kako doc do cilja kriminalom. Ali i mi smo krivi i drugi lopovski klubovi koji se ne bune i ne zele da igraju ciste igre. Halo 36 kola a suspenzija nakon 3 zuta
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Gojko Cimirot radi sve u veznom redu, bravo majstore.
Adem doktor, nadam se da će biti spreman za derbi.
Utakmicu obilježio žuti karton Kyeremehu zbog sudara glavama
HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU.
Adem doktor, nadam se da će biti spreman za derbi.
Utakmicu obilježio žuti karton Kyeremehu zbog sudara glavama

HOĆEMO POBJEDU, POBJEDU NA DERBIJU.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ne znam sta je vama dobro ovo je ocajno. Nepovezano, vracanje lopte u svakoj akciji, ne znamo rijesiti kontre, igraci nespremni itd.
Hvala Bogu na tri boda ali ovo je za sjesti i plakati.. Imamo tri-cetiri kontre i kao zadnji amateri se ponasamo. Kontru Kyeremeha i onaj pas da ne pominjem. Na hajr na dobro
Hvala Bogu na tri boda ali ovo je za sjesti i plakati.. Imamo tri-cetiri kontre i kao zadnji amateri se ponasamo. Kontru Kyeremeha i onaj pas da ne pominjem. Na hajr na dobro
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.