Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Serie A
Katastrofa prvo kolo, samo Inter sačuvao obraz Kalča
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kako je moguce da je Juric dobio posao u Atalanti 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakva sirovina je Gatti, jos se kao nesto buni za zuti. Trebao si pocrveniti ljudino 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
Je li bio ofsajd? Ili u Italiji ništa novo kada su Torinski lopovi u pitanju?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bio je ofsajd i pridjevi na ski se pišu malim slovom, torinski, sarajevski... itd.,TheTruth34 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Je li bio ofsajd? Ili u Italiji ništa novo kada su Torinski lopovi u pitanju?
Jeste da navijaš za Inter s tim i ne očekujem mnogo od tebe, ali barem osnove neke savladajte
MANIJACI JUG 1987
Da, sex pruža dobar osjećaj ali ni približno dobar kao kad u nedostatku argumenata vidiš da je suparnik napravio neku gramatičku grešku pa se imaš za šta uhvatitBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:13Bio je ofsajd i pridjevi na ski se pišu malim slovom, torinski, sarajevski... itd.,TheTruth34 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Je li bio ofsajd? Ili u Italiji ništa novo kada su Torinski lopovi u pitanju?
Jeste da navijaš za Inter s tim i ne očekujem mnogo od tebe, ali barem osnove neke savladajte

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakvom nedostaku argumenata? Pa bio je ofsajd, VAR potvrdioBiscione je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:43Da, sex pruža dobar osjećaj ali ni približno dobar kao kad u nedostatku argumenata vidiš da je suparnik napravio neku gramatičku grešku pa se imaš za šta uhvatitBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:13Bio je ofsajd i pridjevi na ski se pišu malim slovom, torinski, sarajevski... itd.,TheTruth34 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Je li bio ofsajd? Ili u Italiji ništa novo kada su Torinski lopovi u pitanju?
Jeste da navijaš za Inter s tim i ne očekujem mnogo od tebe, ali barem osnove neke savladajte. Al fakat na sportskom forumu obraćati pažnju na gramatiku i nekoga ispravljati, još malo će počet zabranjivat navijačima da psuju na stadionu, neće više pošten čovjek imat gdje da se ispuše
![]()
To mi jednostavno para oči, gluposti koje naučiš u trećem osnovne ili kada neko napiše "neznam"
MANIJACI JUG 1987
Tacka na kraju recenice. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- TheTruth34
- Kontakt:
Raduje kiks lopova iz Torina, koliko god ih ne volio, imaju strašan napadački potencijal... Lijepo je znati da sami sebe potkopavaju i da u ovako lošoj konkurenciji će proći još jedna sezona bez scudetta.
?
Muhamed Hevaija Uskufija si to tiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:13Bio je ofsajd i pridjevi na ski se pišu malim slovom, torinski, sarajevski... itd.,TheTruth34 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Je li bio ofsajd? Ili u Italiji ništa novo kada su Torinski lopovi u pitanju?

U korespondencijama sa raznim komercijalistima i direktorima velikih firmi sam se toliko načitao takvih stvari da odavno više ne obraćam pažnju, a šta tek onda očekivati na jednom fudbalskom forumu, prosječan fudbaler i natprosječan navijač nisu baš poznati po pismenostiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 20:46To mi jednostavno para oči, gluposti koje naučiš u trećem osnovne ili kada neko napiše "neznam"

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Auu dosli smo do gramaticke rasprave, a Juventus zestoko ostecen za primanje lakta u glavu bez crvenog kartona.ali dezurni dusebriznici
Sad kad se mi zaukcemo, dobro se drzite 

- Quartararo
- Kontakt:
Evo ih opet se digli. Biti će opet bolno spuštanje.