Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ovo je degutantno..Jorgensen imao vremena sevdalinku otpjevati,skočiti i izbiti loptu,ekipa u rasulu i to je direktno do Maresce,pogubo je čini mi se sav kredibilitet u svlačionici,kod glavnih igrača,kod navijača i treba da se skloni....izmjene loše ,rezultati loši...kupivina igrača neravnomjerna i mogu reći izuzetno loša..vremenom umjesto da izvlači i polako diže ekipu mi tonemo dublje...u odbrani nema napretka..
I mnogo vece glave su padale sto ne bi i ova umisljena celava,e koje gluposti on prica njegov otac ribar idi sa tatom pa pecaj jebote on.
Pojacao si odbranu i sredinu,povadio sav napad i opet ti ljudi bjeze kako stignu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Volim Enza ali ako sljedecu pocne....
Ja i dalje ne kontam kako ti se povrijedi najbolji stoper ti ne dovedes zamjenu.
Gledas Sancheza kako ti svako malo bodove uzme neces par milki da das na Maignana...
Ja i dalje ne kontam kako ti se povrijedi najbolji stoper ti ne dovedes zamjenu.
Gledas Sancheza kako ti svako malo bodove uzme neces par milki da das na Maignana...
- wadethegreat
- Kontakt:
I ovo izvodjenje Neta, Estevaoa i Palmera.
To mi je gore od svega znaci.
AKo je Palmer vec imao povredu rizican je pa prvo njega izbaci ostavi Neta ili Malog.
Nek im se sve ovo desava jao kako ce da trce ko kokoske u januaru...
Fuj jedostavno fuj iskreno od uprave do nekih odluka Maresce.
Jos jedna sezona patnje.
To mi je gore od svega znaci.
AKo je Palmer vec imao povredu rizican je pa prvo njega izbaci ostavi Neta ili Malog.
Nek im se sve ovo desava jao kako ce da trce ko kokoske u januaru...
Fuj jedostavno fuj iskreno od uprave do nekih odluka Maresce.
Jos jedna sezona patnje.
Predas se protiv ocajnog Junajteda i izvadis igrace koji nesto mogu napraviti, Palmer obnovi ozljedu, koji šupak
- wadethegreat
- Kontakt:
Steta sto su tek sad ravnopravne stvari.
Ocekujem u drugom jos dva gola u mrezi...
-
- Kontakt:
i kazu sto tjerate marescu **** 3 ofanzivca izvadilo i sta sad?wadethegreat je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:21Steta sto su tek sad ravnopravne stvari.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ja, trebao je forsirati ozljedjenog Palmera, to bi nam pomoglostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:22i kazu sto tjerate marescu **** 3 ofanzivca izvadilo i sta sad?wadethegreat je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:21Steta sto su tek sad ravnopravne stvari.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja sam ga prvi branio i ima kredita jer mu nisu doveli sta je trazio.
U ovom klubu trener je ocito samo trener.
Sa druge strane Acheamponga nigdje a igraju mu ova dvojica.
Enzo mu konstantno igra a covjek ocito nije u formi.
Sjedi mu Santos za kojeg smo 3 4 ponude dobili...
Nece nista da pokusa da Pedra pomjeri Guiua proba ili Palmera Neta devetka nesto jer Pedro u ovakvim tekmama ti ne moze biti sam gore.
Ima i on gresaka.
Najveca mu je sto je izbacio danas krila meni je iskreno to prelilo casu.
Razumijem jedan ali covjece promijeni formaciju nesto skontaj da ti makar 2 kreativna igraca budu na terenu...
U ovom klubu trener je ocito samo trener.
Sa druge strane Acheamponga nigdje a igraju mu ova dvojica.
Enzo mu konstantno igra a covjek ocito nije u formi.
Sjedi mu Santos za kojeg smo 3 4 ponude dobili...
Nece nista da pokusa da Pedra pomjeri Guiua proba ili Palmera Neta devetka nesto jer Pedro u ovakvim tekmama ti ne moze biti sam gore.
Ima i on gresaka.
Najveca mu je sto je izbacio danas krila meni je iskreno to prelilo casu.
Razumijem jedan ali covjece promijeni formaciju nesto skontaj da ti makar 2 kreativna igraca budu na terenu...
- superFrankie
- Kontakt:
Bit ce ovdje jos svacega, ali nisam najoptimisticniji. Da su nam bili cist penal mozda bi nesto i bilo od nas, ali ovako, vidjet cemo
Ma ocaj od trenera,i da su mu doveli golmana njemu bi opet branio sancez ne vredi,tvrdoglav je to idiot.
- superFrankie
- Kontakt:
Ovo je za otkaza, yebe mi se, znas da moras igrati na brza krila, sta uradis izbacis oba takva krila u 5 min, ubacis stopera zasto da se branis 85 min da bi izjednacio njihovu formaciju? Otkaz dok nije kasno, Fabregasa vratiti.
Da je Neto ostao pa da se nadam golu..
Sas ce nama Enco opet igrat desetku
Sas ce nama Enco opet igrat desetku

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Koje si ti pseto bezobrazno,izvadio 2 ofanzivna igraca nakon crvenog u 5 minuti degenerice,predao utakmicu nakon 5 minuta,pa onda nakon primljenog gola i tog preostalog ofanzivca zamjenio veznjakom u 15m utakmice,bolesnik celavisuperFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:25Ma ja, trebao je forsirati ozljedjenog Palmera, to bi nam pomoglostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:22i kazu sto tjerate marescu **** 3 ofanzivca izvadilo i sta sad?wadethegreat je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:21Steta sto su tek sad ravnopravne stvari.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma nije trebao ni jednog ofanzivca mijenjati, najbolje bi bilo da smo bez golmana nastavili, mozda bi i imali neke sansestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:30Koje si ti pseto bezobrazno,izvadio 2 ofanzivna igraca nakon crvenog u 5 minuti degenerice,predao utakmicu nakon 5 minuta,pa onda nakon primljenog gola i tog preostalog ofanzivca zamjenio veznjakom u 15m utakmice,bolesnik celavisuperFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:25Ma ja, trebao je forsirati ozljedjenog Palmera, to bi nam pomoglostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:22
i kazu sto tjerate marescu **** 3 ofanzivca izvadilo i sta sad?
Pa dobro..hajd Palmer ozlijeđen ,čuva ga...ali i da je ostalo igrač manje valjda u zavisnosti od formacije izvlačiš nekoga koga smatraš da možeš najlakše nadomjestiti.. npr,jednog napadača ako imaš dva ,jednog veznjaka..i igraš npr.4-4-1..kažem sve je do formacije...on povadi sve ofanzivno,nemaš bokova,nemaš nekog ofanzivno orijentiranog veznjaka,odbrans opet curi..ok igrač manje ..moraš defanzivu pojačati ali ne bolan bukvalno svu ofanzivu izbaciti...i šta sad..vraćaj Neta,Estevaoa..kuda sad,
Iskreno bez golmana ili sa Sanchezom isto jesuperFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Ma nije trebao ni jednog ofanzivca mijenjati, najbolje bi bilo da smo bez golmana nastavili, mozda bi i imali neke sansestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:30Koje si ti pseto bezobrazno,izvadio 2 ofanzivna igraca nakon crvenog u 5 minuti degenerice,predao utakmicu nakon 5 minuta,pa onda nakon primljenog gola i tog preostalog ofanzivca zamjenio veznjakom u 15m utakmice,bolesnik celavisuperFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:25
Ma ja, trebao je forsirati ozljedjenog Palmera, to bi nam pomoglo
- superFrankie
- Kontakt:
O tome ti i pricamIQ200 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:33Iskreno bez golmana ili sa Sanchezom isto jesuperFrankie je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:32Ma nije trebao ni jednog ofanzivca mijenjati, najbolje bi bilo da smo bez golmana nastavili, mozda bi i imali neke sansestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑20 sep 2025, 19:30
Koje si ti pseto bezobrazno,izvadio 2 ofanzivna igraca nakon crvenog u 5 minuti degenerice,predao utakmicu nakon 5 minuta,pa onda nakon primljenog gola i tog preostalog ofanzivca zamjenio veznjakom u 15m utakmice,bolesnik celavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.