NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 15 jun 2009, 23:54

da upravo tako..kad ogledate i Callelo i Anderson, Guela svi su na youtube imali poteze a nista od njih..tako i ovaj..ako se prialgodi i bude igrao pravo nikakv mu youtube ne treba kao dokaz..a imam osjećaj da će to Barabaric posloziti i da ce igra biti drama..čovjek je radnik, samo neka mu se ne petlja Maka i ostali u posao...

pogledao sam malo..izgleda brz igrac i sto je najvaznije snalazljiv...pogađa odasvud..nadam se da je pravi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2009, 18:29

Novosti iz kluba

Danas je u klupskim prostorijama opet bilo dosta živo. Sa dva dosadašnja igrača, Markom Zelenikom i Tomislavom Božićem, je napravljen sporazumni raskid ugovora i oni su sada slobodni igrači, a vijest da je produljen ugovor sa Santos Lago Wagnerom su svi sa nestrpljenjem očekivali. Spomenuti je telefonskim putem dogovorio produljenje ugovora za još jednu godinu. Sa obitelji je na povratku iz Rusije i uskoro se priključuje treninzima.

nk-sirokibrijeg.com

Odlicno.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jun 2009, 18:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Novosti iz kluba

Danas je u klupskim prostorijama opet bilo dosta živo. Sa dva dosadašnja igrača, Markom Zelenikom i Tomislavom Božićem, je napravljen sporazumni raskid ugovora i oni su sada slobodni igrači, a vijest da je produljen ugovor sa Santos Lago Wagnerom su svi sa nestrpljenjem očekivali. Spomenuti je telefonskim putem dogovorio produljenje ugovora za još jednu godinu. Sa obitelji je na povratku iz Rusije i uskoro se priključuje treninzima.

nk-sirokibrijeg.com

Odlicno.
i vise nego odlicno..jos Bazina i jedan doabr stoper umjesto Topića..i ekstra..naravno ako argentinci i brazilac zadovolje..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jun 2009, 18:48

Steta doduse sto ne racunaju na Bubala vise, mislim da je to ipak greka. Da se razumijemo, ne greska na nacin da je neophodan u napadu ili da se oko njega treba graditi momcad, naprotiv, nego na nacin da bi bio dobra zamjena i utjecaj na mladje i potentnije napadace. Ali, pretpostavljam da u tome i jest problem, on se ne bi zadovoljio sa minornom ulogom i ulaske sa klupe, ali eto logicno bi blo bar da ima neku funkciju u klubu. U svakom slucaju, hvala mu za sve sto je napravio za ovaj klub i ovaj grad.
...Život za Široki...

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 17 jun 2009, 21:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:Steta doduse sto ne racunaju na Bubala vise, mislim da je to ipak greka. Da se razumijemo, ne greska na nacin da je neophodan u napadu ili da se oko njega treba graditi momcad, naprotiv, nego na nacin da bi bio dobra zamjena i utjecaj na mladje i potentnije napadace. Ali, pretpostavljam da u tome i jest problem, on se ne bi zadovoljio sa minornom ulogom i ulaske sa klupe, ali eto logicno bi blo bar da ima neku funkciju u klubu. U svakom slucaju, hvala mu za sve sto je napravio za ovaj klub i ovaj grad.
sto se tice napadaca siroki nije imao odavno dobrog i kvalitetnog napadaca koji svojim potezom moze rijesiti utakmicu po meni trebaju dovesti jednog dobrog dobrog napadaca... a i trebaju se rijesiti onih menadžerskih igraca kao sto je prosle godine bio juric, to je prvo i najbitnije!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 jun 2009, 23:04

Juric ce vjerojatno otici, iako je bitno da Široki iza Wagnera, Silica i Bazine ima potentnog, klasnog defanzivca koji ce morati za njih raditi i pokrivati otvoreni prostor. To Juric naravno nije, medjutim nesto ce se morati rijesiti. A napadac je vec dugogodisnja zelja, al nije to toliko veliko trziste, tesko je naci kvalitetnog igraca koji bi htio igrati premier ligu, ali bi Varea mogao biti dobar, no stoji da bi trebao jedan pravi provjereni napadac.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:09

ŠB_Fidelis je napisao/la:Juric ce vjerojatno otici, iako je bitno da Široki iza Wagnera, Silica i Bazine ima potentnog, klasnog defanzivca koji ce morati za njih raditi i pokrivati otvoreni prostor. To Juric naravno nije, medjutim nesto ce se morati rijesiti. A napadac je vec dugogodisnja zelja, al nije to toliko veliko trziste, tesko je naci kvalitetnog igraca koji bi htio igrati premier ligu, ali bi Varea mogao biti dobar, no stoji da bi trebao jedan pravi provjereni napadac.
pa et odoveoden je ovaj Martinez na zadnjeg veznog..pa cemo vidjeti kakav je..a vidi se koliko nam fali Dane..

neg pusti sad to..sutra svi na kadetsku tekmu, protiv Želje, prva u Sarajevu 0:0, sad imaj usansu na Pecari osvojiti prvenstvo..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:18

Pa znam da je doveden, ali ja ga nisam vidio, ne mogu nista reci u kakvom je stanju i koji su mu kapaciteti. Tu je i Renato A. na toj poziciji, ali nije u tome poanta. Inace tu jos ima igraca, po meni, o kojima bi trebali razmisliti, a slobodni su ili se mogu dovesti eventualno, pa pokusati bar, no necemo naravno javno jer su to moje osobne zelje, a ne neke mete ili sto vec.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa znam da je doveden, ali ja ga nisam vidio, ne mogu nista reci u kakvom je stanju i koji su mu kapaciteti. Tu je i Renato A. na toj poziciji, ali nije u tome poanta. Inace tu jos ima igraca, po meni, o kojima bi trebali razmisliti, a slobodni su ili se mogu dovesti eventualno, pa pokusati bar, no necemo naravno javno jer su to moje osobne zelje, a ne neke mete ili sto vec.
a dobro..znam da ti znas da je ovaj doveden,nego hti osam reči eto ko dovden je sad ovaj pa da ga vidimo..nrtko mi od igrača reče da ovaj MArtinez jede očima..da je zaheban..šta je znam..opet kažem, niti ću ikog osuđivat niti unapijeđivat(osim Bazine :lol: )..svi će svoje kvalitete na terenu pokazat...

nego znas li oce li biti tekma ijedna prije Kupresa i Zagreba?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:27

Kadeti Širokog Brijega sutra na Pecari igraju drugi finalni susret protiv kadeta Željezničara. Prva utakmica igrana je u Sarajevu, u nedjelju, a završila je bez pobjednika 0:0. S ovim rezultatom ekipa kadeta Širokog ima veliku priliku osvojiti prvenstvo, dovoljna je i minimalna pobjeda za slavlje.

Nakon odrađene kazne zbog tri žuta kartona ekipa će biti kompletna, neće se moći računati na dva igrača koja već odavno nisu na raspolaganju ekipi, Ivana Kvesića i Mateja Karačića. Oni su zbog igranja sa tri žuta kartona kažnjeni sa čak 6 utakmica zabrane nastupanja (a ekipa kažnjena sa -3 boda), iako navodno u klub nije stigao dopis iz saveza da ne smiju nastupati te da je treći žuti naknadno upisan.
Rekli bismo ipak malo previsoka kazna za kadetski rang natjecanja ako uzmemo u obzir što se sve događa u Premier ligi, pa opet nitko nije kažnjen sa ovakvom drastičnom kaznom. Za primjer se može uzeti slučaj „Jackson“ kad je dokazano da je bilo, po službenom određenju komisije, ''neispravnosti u postupku registracije'', te je Jackson samim time neregularno nastupio za Čelik protiv Širokog, a niti je kaznjen Jackson niti su Čeliku (osim određene proceduralne novčane kazne) oduzeta 3 boda, ili jedan opceniti slučaj „Taylor“ koji je zgrozio nogometnu javnost.

Ali, unatoč tome kadeti Širokog su uspjeli završiti 1. na kraju prvenstva, pobjediti Borca u dvije utakmice u polufinalu i ostvariti povoljan rezultat u finalnoj seriji u Sarajevu.
Sad je sve na njima,nadamo se da će priliku iskoristiti.

Momci sretno!

Četvrtak, 18.6.2009., stadion Pecara 18:00h, druga finalna utakmica prvenstva za kadete:

NK Široki Brijeg – FK Željezničar
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:33

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa znam da je doveden, ali ja ga nisam vidio, ne mogu nista reci u kakvom je stanju i koji su mu kapaciteti. Tu je i Renato A. na toj poziciji, ali nije u tome poanta. Inace tu jos ima igraca, po meni, o kojima bi trebali razmisliti, a slobodni su ili se mogu dovesti eventualno, pa pokusati bar, no necemo naravno javno jer su to moje osobne zelje, a ne neke mete ili sto vec.
a dobro..znam da ti znas da je ovaj doveden,nego hti osam reči eto ko dovden je sad ovaj pa da ga vidimo..nrtko mi od igrača reče da ovaj MArtinez jede očima..da je zaheban..šta je znam..opet kažem, niti ću ikog osuđivat niti unapijeđivat(osim Bazine :lol: )..svi će svoje kvalitete na terenu pokazat...

nego znas li oce li biti tekma ijedna prije Kupresa i Zagreba?
Pa, ne osudjujem ja njega unaprijed, samo kazem ne znam za njegove kvalitete i mogucnosti, samo kazem sta nam je nuzno potrebno zbog onakvog veznog reda. Pretpostavljam da je Varea bolji od ove dvojice, ipak je momak igrao u prvoj argentinskoj ligi sa jakim igracima, nije sjedio na klupi, ali daj boze da se i jedan i drugi pokazu kao prava pojacanja i potentni igraci, nitko sretniji od mene.

A ne znam zaista ima li ijedna utakmica prije Kupresa. Ukoliko ne dogovore nesto sa nekim lokalnim klubom ovdje, eventualno Posusje ili GOSK, mislim da ne. Vaznije je da udju u trenazni proces, prodju bazne pripreme, naviknu se jedni na druge, pa onda krenu i u natjecateljsku formu. Brzo dolazi prvi europski ispit, jako brzo, prebrzo.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:49

evo sad se priča da nam dolazi Serdarušić :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 00:54

Otprije je ta prica vec. U biti cim je on rekao da ne pregovara sa Širokim odmah mi je sumnjiv bio. Evo Ronaldo i Kaka ne pregovaraju vec dva mjeseca sa Realom pa ce igrati za isti. Mada ja nisam ljubitelj tih ''informacija'' i sl., niti me narocito zanimaju, ali tehnicki gledano nije se pojavio na prozivci Zrinjskog, po meni bi to dobra akvizicija bila, bio bih onda zadovoljan sa DM pozicijom.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 00:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Otprije je ta prica vec. U biti cim je on rekao da ne pregovara sa Širokim odmah mi je sumnjiv bio. Evo Ronaldo i Kaka ne pregovaraju vec dva mjeseca sa Realom pa ce igrati za isti. Mada ja nisam ljubitelj tih ''informacija'' i sl., niti me narocito zanimaju, ali tehnicki gledano nije se pojavio na prozivci Zrinjskog, po meni bi to dobra akvizicija bila, bio bih onda zadovoljan sa DM pozicijom.
i te kako dobra akvizicija..razara na poziciji koju igra..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 01:21

Ma mora tu biti jedan igrac koji bi povezao redove naprijed i nazad, a istodobno pruzao cvrstinu i kupio sve nicije lopte. Naravno, u nasoj ligi i za nase uvjete je takvih malo, ali se ne smije odustati od toga, uz nas vezni red to je pod moranje pozicija, a opet cu reci da bi bio potreban i jedan pravi stoper i volio bih jos jednog provjerenog napadaca koji bi garantirao pogotke.
...Život za Široki...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 10:26

jeli gladeao iko trening siorok jesu li dobri ovi argentinci
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2009, 12:17

FK Sarajevo je napisao/la:jeli gladeao iko trening siorok jesu li dobri ovi argentinci
pa dasta su...nisu ih bezze dovodili 8-)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jun 2009, 16:34

Kevin je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:jeli gladeao iko trening siorok jesu li dobri ovi argentinci
i sam znas da su stranci najveci promasaji u Bosni siroki svake godine otjera najmanje 5 brazilaca dosada se samo mogu marciano i wagner pohvaliti da su dobro igrali ostalo nule
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2009, 17:03

FK Sarajevo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
i sam znas da su stranci najveci promasaji u Bosni siroki svake godine otjera najmanje 5 brazilaca dosada se samo mogu marciano i wagner pohvaliti da su dobro igrali ostalo nule
Baiano takodjer ,reprezentativac :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2009, 17:09

Baiano je najbolji stranac koji je igrao u ovoj ligi.
Wagner je pak vec odavno dokazao da je jedan od tri najbolja igraca u ligi sigurno, jako vazna karika.
Marciano je bio bolji u Sarajevu, skoro pa glavni igrac, u nas je bio nesto losiji, iako ni u jednom momentu nisam imao primjedbu na pristup igri i borbenost, ali jednostavno je imao i sposobnije igrace pored sebe, tocnije ispred sebe, pa se nije toliko isticao.
Od onih koji su trenutacno tu u kadru, imam dojam da bi mali Dos Anjis mogao nesto postici, ima smisla za igru.
Dvojica Argentinaca dolaze pod dobrim preporukama od strane argentinskog menadzera hrvatskih korijena koji je obecao za klub pronaci adekvatna pojacanja, medjutim to je menadzerstvo, a ima jedan dobar clanak o tome u dnevnom listu, kopiram eventualno kasnije.
Varea bi trebao biti dovoljno dobar, igrao je za Velez Sarsfield, sa Zarateom, Castromanom, a isto tako i u par ostalih klubova prve argentinske lige, nije bio na klupi.
Martinez je pak opskurniji, ali igra na poziciji koja nam je neophodno potrebna, pa sad, valjda je dovoljno dobar, jos uvijek nisam prisustovao treningu. No, svi se moraju dokazivati na terenu, tako i doticna dvojica.

U svakom slucaju, sve to stoji uglavnom, medjutim tesko je pogoditi sa tim akvizicijama, svaki iole talentiraniji igrac iz tih krajeva je pod prismotrom jacih i financijski puno potentnijih klubova od nasih premierligasa, tako da je problem se natjecati s takvima ili placati ogromne iznose, pa se sve svodi na menadzerstvo i scouting, ali se svako malo moze naci kvalitetan igrac, ili bar dovoljno kvalitetan, jer stvar je ogranicenosti trzista za BH premier ligu, tako da je ovakvo sto nuznost, a ne neka eventualna preferencija.
U biti dovoljno je vidjeti za koje iznose dolaze ti igraci, pa sad, ukoliko se neki i pokaze dovoljno dobrim, na njemu ce se sigurno vise zaraditi nego sto je placen.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Balorda, bvsic, laszlo, Noke995, riki46, Tuce11 i 34 gosta.