NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

superFrankie
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la superFrankie » 20 sep 2025, 18:10

I Sudo Musla koji proziva upravu bez razloga pred 30tak ljudi kako lose igrace dovode, iako je vecinski ista ekipa kao prosle sezone, dok u isto vrijeme brani Žeru

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 18:11

Zeric je truba,sto ga prije smjene , bolje za nas.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 20 sep 2025, 18:39

Nas par je odmah reklo da Žerić nije dorastao zadatku, ali dala mu se prilika, glavni krivac za poraz je on!

Podcjenio je ekipu Tuzle jer je izašao slabiji sastav jedinstva, prvo mahmud vidis da te je suprotni igrač pročitao svaki korak i pravis 5 faulova u napadu bez potrebe al trener ga i dalje drzi na lijevom krilu.

Mali uroš najbolji tehničar ekipe MORA IGRATI PRVI SASTAV, vidi se da nema sredine terena nikako dok god Zara nije tu nema mu zamjene jednostavno mozak ekipe i zbog toga je kod adzema igrao 90’ minuta, emanulah dobar isto za prvog sastava.

Iskreno, Keno me polako počinje nervirati totalno bez volje ulazi u mec i protiv viteza i protiv tuzle, nepovezana igra ne zna sta će sa loptom, ne pozicionira se uopste napadacki, kasni kad krila probiju po 10 m ostaje iza njih.

Najveća zamjerka igracima je to što se ne ide direktno na loptu, čeka se uvijek, nema straha!

Koliko god je ovo Žerićev poraz, bandera Spahić nam je zabiberio i to 2 komada, fizicki jak a 2 metra da je hadra ostao u igri do kraja crveni karton zagarantovan.

Idemo dalje, protiv čelika ide masakar!

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 18:43

Nemamo mi lokalaca. Krajisnika pravih u ekipi kao nekada,pa kad se seljacici iz S Hana onako valjaju i skice da mu ixhebu sve po spisku i iznesu ga sa terena. Ove boli qrac sve doslje ko mutavi gledaju sta ovi rade

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 sep 2025, 18:56

Bihac1299 je napisao/la:
20 sep 2025, 18:39
Nas par je odmah reklo da Žerić nije dorastao zadatku, ali dala mu se prilika, glavni krivac za poraz je on!

Podcjenio je ekipu Tuzle jer je izašao slabiji sastav jedinstva, prvo mahmud vidis da te je suprotni igrač pročitao svaki korak i pravis 5 faulova u napadu bez potrebe al trener ga i dalje drzi na lijevom krilu.

Mali uroš najbolji tehničar ekipe MORA IGRATI PRVI SASTAV, vidi se da nema sredine terena nikako dok god Zara nije tu nema mu zamjene jednostavno mozak ekipe i zbog toga je kod adzema igrao 90’ minuta, emanulah dobar isto za prvog sastava.

Iskreno, Keno me polako počinje nervirati totalno bez volje ulazi u mec i protiv viteza i protiv tuzle, nepovezana igra ne zna sta će sa loptom, ne pozicionira se uopste napadacki, kasni kad krila probiju po 10 m ostaje iza njih.

Najveća zamjerka igracima je to što se ne ide direktno na loptu, čeka se uvijek, nema straha!

Koliko god je ovo Žerićev poraz, bandera Spahić nam je zabiberio i to 2 komada, fizicki jak a 2 metra da je hadra ostao u igri do kraja crveni karton zagarantovan.

Vrati utakmicu pa pogledaj zasto je Keno kasnio uvijek, zaro sto se morao vracati u sredinu po loptu i igrati veznjaka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 sep 2025, 18:58

BosnianRahatluk je napisao/la:
20 sep 2025, 18:43
Nemamo mi lokalaca. Krajisnika pravih u ekipi kao nekada,pa kad se seljacici iz S Hana onako valjaju i skice da mu ixhebu sve po spisku i iznesu ga sa terena. Ove boli qrac sve doslje ko mutavi gledaju sta ovi rade
Jesu ukrali al ko nas yebe sto nismo nista odigrali. Njihovo lezanje nije glavni uzrok poraza, da smo igrali do aksama ne bi ga dali brate, oni su blize trecem bili nego mi sutu na gol!

I nismo ni proslih sezona imsli nesto lokalaca pa zivjelo se
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 20 sep 2025, 19:04

harden je napisao/la:
20 sep 2025, 18:56
Bihac1299 je napisao/la:
20 sep 2025, 18:39

Vrati utakmicu pa pogledaj zasto je Keno kasnio uvijek, zaro sto se morao vracati u sredinu po loptu i igrati veznjaka
Druze moj ja sam gledao na stadionu i ne trebam vracati nista, a on nije taj tip igrača da ce se vracat, komentari po fb govore sve a ne da sam ja to jedini vidio, napadi u prvom poluvremenu su isli preko Mahmuda i Stipića kakav Salkanovic…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2025, 19:36

Vidjelo se od pocetka utakmice da nema ko dati pas i da ne mogu igrati. Jednostavno nisu znali sta rade na terenu. To je trenerova greska. Ne znam u cemu je problem sa Zaricem ali svi znamo da je to nas glavni igrac i da MORA igrati. Zeric nema potreban autoriter i to je to. Treba vec poceti traziti zamjenu jer mi nemsmo prava na kiks. Opet ce biti borba za opstanak. Sljedecu ako izgube mi smo na dnu tabele. Ide tezak raspored. Nisu doveli zamjenu za Zarica. Sad se vide sve greske.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 sep 2025, 19:39

Uprava još nije dala Žeri otkaz? Lik ne smije jutra dočekati, kakve više priče naš je neka ga, jednostavno je ovu ekipu unazadio u svim segmentima. Nisam htio na početku biti pregrub, ali lik nek se drži Kozare i to je to.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 20 sep 2025, 19:41

NeRi_K je napisao/la:
20 sep 2025, 19:39
Uprava još nije dala Žeri otkaz? Lik ne smije jutra dočekati, kakve više priče naš je neka ga, jednostavno je ovu ekipu unazadio u svim segmentima. Nisam htio na početku biti pregrub, ali lik nek se drži Kozare i to je to.
Da los je trener ali koga dovesti ?

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 20:03

harden je napisao/la:
20 sep 2025, 18:58
Jesu ukrali al ko nas yebe sto nismo nista odigrali. Njihovo lezanje nije glavni uzrok poraza, da smo igrali do aksama ne bi ga dali brate, oni su blize trecem bili nego mi sutu na gol!

I nismo ni proslih sezona imsli nesto lokalaca pa zivjelo se
Nismo odigrali, to je posebna prica a bilo ih je i mahmurnih
Lokalaca nema i to je posebna tema a da se zivjelo, jeste ali nije u tome poanta.
Meni sneta da nas razne tetkice,skicavci kmecavci u sred Bihaca zayebavayu a nema ko da reaguje. Ko mutavi gledaju prema sudiji
To je nekada bilo nezamislivo.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 22:55

Nema slobodni trenera trenutno.

Ovako na prvu Darko Vojvodic je mislim slobodan.

Napustio Famos iz rs-a prije 2 sedmice
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 20 sep 2025, 23:09

U kojem vijeku ti liče živiš?
Kakvo nosanje po terenu i hebavanje po spisku,prošla su za vremena.Zato i jesmo ti gdje jesmo pa se čudiš što nam je na tribinama 250-400 ljudi.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 23:30

Mi i kad smo najlosiji bili i kad smo zadnji na tabeli bili onu polusezonu sa 7 bodova ,nije bilo ispod 500 ljudi.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 23:39

GEC je napisao/la:
20 sep 2025, 23:09
U kojem vijeku ti liče živiš?
Kakvo nosanje po terenu i hebavanje po spisku,prošla su za vremena.Zato i jesmo ti gdje jesmo pa se čudiš što nam je na tribinama 250-400 ljudi.
Jedino cemu se cudim je kako si dosao do te brojke

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 sep 2025, 00:07

LloriS je napisao/la:
20 sep 2025, 22:55
Nema slobodni trenera trenutno.

Ovako na prvu Darko Vojvodic je mislim slobodan.

Napustio Famos iz rs-a prije 2 sedmice
Mislim i da je Jasmin Džidić slobodan, dobar trener također..

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 21 sep 2025, 01:00

Ja sam bio zagovornik da se Žeri da prilika. I evo dobio je. 5 utakmica 6 bodova. Prva pobjeda protiv Stupcanice super start. Poraz protiv Igmana kazu njihov golman branio sve hajde ok. Pobjeda protiv Viteza , ali tu se vide problemi u drugom poluvremenu stali igrati. Poraz u Tesnju hajde ok Tosk u naletu al isti taj tosk npr danas izgubi u Vitezu ekipu koju smo mi dobili i vidno smo bili igracki bolji od njih. Po komentarima iz Tesnja isti problem stali u drugom poluvremenu. Prica kao plata im kasnila ovo oni, price za malu djecu. Danas se vidjelo prava slika Zerinog vodjenja. Koliko god da bi volio da nize rezultate nema ih. Sta je bolan ono u prvom poluvremenu? Nabij loptu naprijed ali kome? Jer salkan nije na njoj vraca se na centar po loptu. Igras nesto defanzivno i primis go. Jeli sektic igrac sa br 4? Kad je loptu izgubio pa gol primili ne krivin ni njega nigdje sredine da neko pridje pa da odigra pas. Na poluvremenu pravis 4 izmjene, ocaj ili kuzi da se zajebo? Adzem sa ovom ekipom je imao niz od 15 bez poraza Zera 3 poraza od 5 utakmica. Ovo ako nije ozbiljan alarm da uprava reaguje bojim se da na sam ceka ponovo teska borba za opstanak.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Nane17 i 14 gostiju.