Nama je 3. mjesto plafon i toga smo itekako svjesni...fks74 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:13Zato će te vi biti prvaci, pobijedili ste ih. Ali zato valja izgubiti kod njih.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:10Borac je sad itekako kvalitetna ekipa. Oni i Zrinjski su dva najjača kluba u državi u ovom trenutku...![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za to smo sami krivi mi prevashodno, a Bgm i izdajnici u savezima...Dva najveća kluba sa najboljim navijačima, sa najviše članova, sa toliko trofeja, sa takvom historijom su došla do toga da kupe mrvice....KosevoZove je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:13Zalosno da fks i zeljo nisu na prva dva mjesta svake godine da se bore za titulu, ali tako je kako je jbg.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:10Borac je sad itekako kvalitetna ekipa. Oni i Zrinjski su dva najjača kluba u državi u ovom trenutku...
Slazem se da jesu![]()
Husrefe povedi
Neka kone pobjede, bolje nego dva poraza i da se vade protiv nas
Neka kone pobjede, bolje nego dva poraza i da se vade protiv nas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ja Zrinjski nevidim kao prvaka samo zbog jedne stvari. One trenerske prevare Štimca. Inače su super ekipa.
Jeli bila i borba protiv korupcije giga giga , ako mu ne das crveni .Tuce11 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:47Ma ja.. kad nestane argumenata, daj politiku.Pact1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:21A jeli vi to niste 7 i 8 na tabeli trenutno . Samo moli boga da ti SDP pobijedi na izborima i da niksicu mogu dati fotelju jer on inace nikad nije pobjedio licno na izborima pa da vas gura kao inace . Ako se to ne desi nista ide 1 liga federacije .Tuce11 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:07
Hahahah pa kako vas više nije stid? Opsesivno lažete da bi vam pozavidjeli i sljedbenici Dobrice Ćosića. E čuj Velež zaštićen. A hija dorate. Velež je bilo presuđeno, trebao je nestati. Toliko je zaštićen da treći put u historiji pravi stadion. Čiji je Predsjednik i zbog čega suspendovan 2 god? Kome su oduzeti bodovi? Ko je igrao 6 utakmica bez publike? Radi se o Veležu i Š. Hasiću. Za sve je kriva inicijativa 4R koju je Željo napustio zbog pozajmnice iz saveza. Gdje ste zakinuti suđenjem? Rudaru nije sviran čisti penal protiv Želje. Kako ste osigurali opstanak prije 2 sezone? Kako ste dobili Velež na Grbavici zadnje 2 puta? Region se smijao priznatom gola nakon pregršaja na golmanu. Prošle sezone 2x oprošten crveni Krpiću plus neregularan gol.
Evo sam ti nacrtao.. treba li obojiti?
Vidi ovako.. više vrijedi borba Š. Hasića sa mafijom iz saveza od svakog trofeja, izlaska u evropu ili igranja u wwin ligi. Časno je ispasti. Igranje u ligi bez ponosa i dostojanstva ne vrijedi pišljiva boba.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nije losa ni ta varijantaHrammm1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:29Ma nek izgube i danas i za 7 dana , nek se bori najskuplja ekipa u historiji za opstanak![]()
Moze i to brate, iako sam u modu da velez izgubi danas, a pitari neka izgube na Grbavici
Moze i to

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 sep 2025, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nodi, daj nam link za salzburg sturmNoDi80 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:34Nije losa ni ta varijanta, iako sam u modu da velez izgubi danas, a pitari na GrbaviciHrammm1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:29Ma nek izgube i danas i za 7 dana , nek se bori najskuplja ekipa u historiji za opstanak![]()
Liveru tacka sx
Livetv tacka sx
Bude i nasa liga kad jace utakmice
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje, ko to tamo pjesmu pjeva????
Derbi za opstanak. Hajde Saraj'vo! Znam da ste prijatelji, al bolje oni u provaliju nego vi
Derbi za opstanak. Hajde Saraj'vo! Znam da ste prijatelji, al bolje oni u provaliju nego vi
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako smo došli do toga da samo Borac i Zrinjski osvajaju titule?
Nekada su trofeji u Bosni i Hercegovini bili stvar rivaliteta i sportskog nadmetanja – Željo, Sarajevo, Zrinjski(nekada), Borac(nekada) pa i Široki znali su "ući u sezonu" s ambicijama. Nije bilo lako, ali je bilo poštenije. Onda se desila transformacija – dolazak ljudi poput Vice Zeljkovića na čelo saveza, pa smo dobili ligu koja je sve, samo ne ravnopravna.
Do Vice i njegovih "kadrova", klubovi su znali da im se sezona kroji na osnovu forme, pojačanja i trenerovih ideja. Sad je to zamijenjeno nevidljivim signalima iz Banjaluke i Mostara. Zrinjski i Borac su postali "nedodirljivi", a sve ostalo služi kao kulisa. Najgore je što su suci postali ključni igrači – ne nose broj na leđima, ali znaju kad treba penal, crveni ili zaleđe koje niko nije vidio.
Nema više onog Želje koji melje. Nema ni Sarajeva iz perioda Benke, Jajala ili kasnije Tatara i Rahmanovića. Umjesto toga – gledamo titule kako se broje u Mostaru i Banjaluci, uz minimalne oscilacije.
Savez šuti, sudije "griješe" uvijek na istu stranu, a ostatak lige služi za brojanje bodova Zrinjskom i Borcu. Liga nam je postala privatno igralište za projekte koji imaju političku i sistemsku podršku.
Došli smo do toga da trofeji nisu cilj rada i razvoja, nego rezultat veze i utjecaja.
Nekada su trofeji u Bosni i Hercegovini bili stvar rivaliteta i sportskog nadmetanja – Željo, Sarajevo, Zrinjski(nekada), Borac(nekada) pa i Široki znali su "ući u sezonu" s ambicijama. Nije bilo lako, ali je bilo poštenije. Onda se desila transformacija – dolazak ljudi poput Vice Zeljkovića na čelo saveza, pa smo dobili ligu koja je sve, samo ne ravnopravna.
Do Vice i njegovih "kadrova", klubovi su znali da im se sezona kroji na osnovu forme, pojačanja i trenerovih ideja. Sad je to zamijenjeno nevidljivim signalima iz Banjaluke i Mostara. Zrinjski i Borac su postali "nedodirljivi", a sve ostalo služi kao kulisa. Najgore je što su suci postali ključni igrači – ne nose broj na leđima, ali znaju kad treba penal, crveni ili zaleđe koje niko nije vidio.
Nema više onog Želje koji melje. Nema ni Sarajeva iz perioda Benke, Jajala ili kasnije Tatara i Rahmanovića. Umjesto toga – gledamo titule kako se broje u Mostaru i Banjaluci, uz minimalne oscilacije.
Savez šuti, sudije "griješe" uvijek na istu stranu, a ostatak lige služi za brojanje bodova Zrinjskom i Borcu. Liga nam je postala privatno igralište za projekte koji imaju političku i sistemsku podršku.
Došli smo do toga da trofeji nisu cilj rada i razvoja, nego rezultat veze i utjecaja.
Prije ces ti puci belu hadid nego tvoji susjedi iz sela pokraj Mostara, pa ljudi Sarajevo na Koševu dobiju jednom u 30 godinatutankamon1905 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:41Sta se ono tamo cuje, ko to tamo pjesmu pjeva????

-
- Kontakt:
Dobro,opet mostarci nisu toliko gadljivi kao ovi iz Banja Luke koji se doslovno izruguju cijeloj ligi sa sudijskim lakrdijama.Mostarci su imali period Jakirevica i Rendulica gdje su osvajali prvenstva sa +20 bodova ali onda je taj niz koliko se sjecam prekinuo Borac sa sudijama i famoznim kradjama pred kraj prvenstva protiv Igmana i slicnih momcadi koji nisu pod njihovim utjecajem.Prosla sezona mostarci su izgleda izvukli asa iz rukava sto se tice sudija jer nisu oni toliko naivni da ih Vico pokrade sa placenim balijama i prodatim skutorima iz zapadne hercegovine i drugu godinu u nizu.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:43Kako smo došli do toga da samo Borac i Zrinjski osvajaju titule?
Problem nase lige je sto dodje sudija na Grbavicu i Kosevo kao i u Vrapcice i nateze ocigledno za Borac umjesto da takve utakmice sudi barem Peljto oni posalju ljigavce poput Cazinskog ljepotana i slicnih prodatih dusmana.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da mi ne dobismo Borca u Aprilu malo sutra bi Zrinjski uzeo titulu... Ptice na grani znaju za odnos Vico-BeusZaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:52Dobro,opet mostarci nisu toliko gadljivi kao ovi iz Banja Luke koji se doslovno izruguju cijeloj ligi sa sudijskim lakrdijama.Mostarci su imali period Jakirevica i Rendulica gdje su osvajali prvenstva sa +20 bodova ali onda je taj niz koliko se sjecam prekinuo Borac sa sudijama i famoznim kradjama pred kraj prvenstva protiv Igmana i slicnih momcadi koji nisu pod njihovim utjecajem.Prosla sezona mostarci su izgleda izvukli asa iz rukava sto se tice sudija jer nisu oni toliko naivni da ih Vico pokrade sa placenim balijama i prodatim skutorima iz zapadne hercegovine i drugu godinu u nizu.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:43Kako smo došli do toga da samo Borac i Zrinjski osvajaju titule?
Problem nase lige je sto dodje sudija na Grbavicu i Kosevo kao i u Vrapcice i nateze ocigledno za Borac umjesto da takve utakmice sudi barem Peljto oni posalju ljigavce poput Cazinskog ljepotana i slicnih prodatih dusmana.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Istok da ne izda večeras. Edo i Almedin da budu na nišanu... 

-
- Kontakt:
Kako igraju i bodove donose i to im je previse.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- kolezeljovac
- Kontakt:
Možda je snimak od prije pola sata...
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta je ba ovo, najvecu armiju navijaca imaju realno, puno kosevo iako je termin los - subota 18:30
Boga mi sam ocekivao 7/8 ljami
Yadovi

Boga mi sam ocekivao 7/8 ljami
Yadovi

Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 20 sep 2025, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 14 gostiju.