Da slika gutu može i to
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Večeras slikam osmijeh poslije deranja Veleža

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Imate dobre dresove, meni se sviđaju. Žuta neka, ko Las Palmas

Grupa iznad svakog pojedinca.
Sedam Španaca i jedan Kolumbijac. Tamnopute ne računambordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:39Bit ce nezgodan Rudar mnogima, samo polahko. Ako se ne varam imaju par spanjolaca u ekipi.
Ne znam drug,prošlo je dovoljno,a mi nikako da kliknemo. Teško golove dajemo. Doduše,niko nas nije ono baš nadigrao,ali... Ne računam prvo kolo i Borac. Ali ok,vidjećemo. Ima još 29 kola .
-
- Kontakt:
Pa kondukter u Bregava-trans je imao vecu platu. Mislim da bi ti bilo pametno traziti povisicu, srocit cemo ti mi fin mail pa u pon posalji sefu.
I rezervni dresovi su ok. Kao u ŠahtjoraRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:40Imate dobre dresove, meni se sviđaju. Žuta neka, ko Las Palmas![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Meni dovoljno sa ostalim primanjima pored osnovice... Lpbordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:44Pa kondukter u Bregava-trans je imao vecu platu. Mislim da bi ti bilo pametno traziti povisicu, srocit cemo ti mi fin mail pa u pon posalji sefu.
-
- Kontakt:
Drzi li vas Borac u šaci kao Posusje i Siroki ,ove prodate hrvate iz zapadne hercegovine?Sloga Doboj je njihova filijala sto se tice i mafijaske uprave i svega u kompletu sto ide uz Borac?Radnik ne znam kakvo je stanje ali mislim da je i njih Vico poklopio.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:43Sedam Španaca i jedan Kolumbijac. Tamnopute ne računambordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:39Bit ce nezgodan Rudar mnogima, samo polahko. Ako se ne varam imaju par spanjolaca u ekipi.
Ne znam drug,prošlo je dovoljno,a mi nikako da kliknemo. Teško golove dajemo. Doduše,niko nas nije ono baš nadigrao,ali... Ne računam prvo kolo i Borac. Ali ok,vidjećemo. Ima još 29 kola .
Ma ja.. kad nestane argumenata, daj politiku.Pact1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:21A jeli vi to niste 7 i 8 na tabeli trenutno . Samo moli boga da ti SDP pobijedi na izborima i da niksicu mogu dati fotelju jer on inace nikad nije pobjedio licno na izborima pa da vas gura kao inace . Ako se to ne desi nista ide 1 liga federacije .Tuce11 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:07Hahahah pa kako vas više nije stid? Opsesivno lažete da bi vam pozavidjeli i sljedbenici Dobrice Ćosića. E čuj Velež zaštićen. A hija dorate. Velež je bilo presuđeno, trebao je nestati. Toliko je zaštićen da treći put u historiji pravi stadion. Čiji je Predsjednik i zbog čega suspendovan 2 god? Kome su oduzeti bodovi? Ko je igrao 6 utakmica bez publike? Radi se o Veležu i Š. Hasiću. Za sve je kriva inicijativa 4R koju je Željo napustio zbog pozajmnice iz saveza. Gdje ste zakinuti suđenjem? Rudaru nije sviran čisti penal protiv Želje. Kako ste osigurali opstanak prije 2 sezone? Kako ste dobili Velež na Grbavici zadnje 2 puta? Region se smijao priznatom gola nakon pregršaja na golmanu. Prošle sezone 2x oprošten crveni Krpiću plus neregularan gol.Pact1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 13:50Evo ga danas derbi zacelja. Zanimljiva utakmica izmedju 2 ekipe koje se bore za opstanak . Jedna ekipa je zasticena ko borac , a druga najskuplja ekipa na transfermarketu iako navijac tog kluba je administrator ujedno za Bosnu i Hercegovinu . Korupcija daje ali Allah dragi ne da tako ti je to.
Evo sam ti nacrtao.. treba li obojiti?
Vidi ovako.. više vrijedi borba Š. Hasića sa mafijom iz saveza od svakog trofeja, izlaska u evropu ili igranja u wwin ligi. Časno je ispasti. Igranje u ligi bez ponosa i dostojanstva ne vrijedi pišljiva boba.
-
- Kontakt:
Sutra fasistima iz zapadnog mostara uzmite bodove.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:45I rezervni dresovi su ok. Kao u ŠahtjoraRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:40Imate dobre dresove, meni se sviđaju. Žuta neka, ko Las Palmas![]()
![]()
Bamos Rudar
Zigazaga
To i mene zanima. Vidjećemo za 2 kola. Zadnji put kad smo bili u pl,u sezoni 21/22, od tri utakmice,u dvije smo im otkinuli bodove . I u kupu ih izbacili. Sad iskreno ne znam. Bolji su,nema priče,ali vidjećemo hoće li biti žara,borbe...Zaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:46Drzi li vas Borac u šaci kao Posusje i Siroki ,ove prodate hrvate iz zapadne hercegovine?Sloga Doboj je njihova filijala sto se tice i mafijaske uprave i svega u kompletu sto ide uz Borac?Radnik ne znam kakvo je stanje ali mislim da je i njih Vico poklopio.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:43Sedam Španaca i jedan Kolumbijac. Tamnopute ne računambordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:39
Bit ce nezgodan Rudar mnogima, samo polahko. Ako se ne varam imaju par spanjolaca u ekipi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Rudar Prijedor je vazda znao ubosti strance.... Dobro rade, simpatična ekipa...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Obećam kad završim sa Travnikom karijeru preuzimam vas na Football ManageruZigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:45I rezervni dresovi su ok. Kao u ŠahtjoraRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:40Imate dobre dresove, meni se sviđaju. Žuta neka, ko Las Palmas![]()
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Zato i pitam,npr Posusje i Siroki redovito uzimaju bodove Zelji,Sarajevu,Zrinjskom ali Borcu zadnjih hajdemo reci skupa 20 utakmica imaju samo poraze,informacije kako preko kladionicarske mafije ta dva kluba protiv Borca jednostavno nemaju ambicija igrati kao i Sloga koja pobjedi Veleza,Sarajeva kuci pa protiv Borca ima 0 suteva u gol.Previse prozirno pogotovo jer je Borac prosjecna momcad kojoj amateri iz Andore postignu 3-4 gola.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:51To i mene zanima. Vidjećemo za 2 kola. Zadnji put kad smo bili u pl,u sezoni 21/22, od tri utakmice,u dvije smo im otkinuli bodove . I u kupu ih izbacili. Sad iskreno ne znam. Bolji su,nema priče,ali vidjećemo hoće li biti žara,borbe...Zaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:46Drzi li vas Borac u šaci kao Posusje i Siroki ,ove prodate hrvate iz zapadne hercegovine?Sloga Doboj je njihova filijala sto se tice i mafijaske uprave i svega u kompletu sto ide uz Borac?Radnik ne znam kakvo je stanje ali mislim da je i njih Vico poklopio.
Poštujem sve,ali to da je Borac prosječna ekipa se neslažem. Mislim na nivo pl. Borac po meni ima uz Sarajevo po imenima najbolju ekipu,a ima i kvalitet. Mislim da će uzeti titulu sa 6+ bodova minimum.Zaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:59Zato i pitam,npr Posusje i Siroki redovito uzimaju bodove Zelji,Sarajevu,Zrinjskom ali Borcu zadnjih hajdemo reci skupa 20 utakmica imaju samo poraze,informacije kako preko kladionicarske mafije ta dva kluba protiv Borca jednostavno nemaju ambicija igrati kao i Sloga koja pobjedi Veleza,Sarajeva kuci pa protiv Borca ima 0 suteva u gol.Previse prozirno pogotovo jer je Borac prosjecna momcad kojoj amateri iz Andore postignu 3-4 gola.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:51To i mene zanima. Vidjećemo za 2 kola. Zadnji put kad smo bili u pl,u sezoni 21/22, od tri utakmice,u dvije smo im otkinuli bodove . I u kupu ih izbacili. Sad iskreno ne znam. Bolji su,nema priče,ali vidjećemo hoće li biti žara,borbe...Zaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:46
Drzi li vas Borac u šaci kao Posusje i Siroki ,ove prodate hrvate iz zapadne hercegovine?Sloga Doboj je njihova filijala sto se tice i mafijaske uprave i svega u kompletu sto ide uz Borac?Radnik ne znam kakvo je stanje ali mislim da je i njih Vico poklopio.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Borac je sad itekako kvalitetna ekipa. Oni i Zrinjski su dva najjača kluba u državi u ovom trenutku...
-
- Kontakt:
Dobro,imaju iznadprosječne sudije.Prosječna momcad koja primi tri gola u zadnjih 15 minuta utakmice kao i ispadanje od amatera iz Andore.Ekipe koje im se sklanjaju Siroki,Posusje,Sloga,Radnik im osiguraju veliki bodovni saldo da se mogu boriti za prvaka.Sudija malo pogura protiv Veleza,Sarajeva i Zelje ali i to nekad ne bude dosta pa tu svako malo izgube bodove.O Zrinjskom da ne pricam,pobjede ih ljudi kad god im se ćefne.Zigazaga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:04Poštujem sve,ali to da je Borac prosječna ekipa se neslažem. Mislim na nivo pl. Borac po meni ima uz Sarajevo po imenima najbolju ekipu,a ima i kvalitet. Mislim da će uzeti titulu sa 6+ bodova minimum.Zaboljesutra je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:59Zato i pitam,npr Posusje i Siroki redovito uzimaju bodove Zelji,Sarajevu,Zrinjskom ali Borcu zadnjih hajdemo reci skupa 20 utakmica imaju samo poraze,informacije kako preko kladionicarske mafije ta dva kluba protiv Borca jednostavno nemaju ambicija igrati kao i Sloga koja pobjedi Veleza,Sarajeva kuci pa protiv Borca ima 0 suteva u gol.Previse prozirno pogotovo jer je Borac prosjecna momcad kojoj amateri iz Andore postignu 3-4 gola.
-
- Kontakt:
Zalosno da fks i zeljo nisu na prva dva mjesta svake godine da se bore za titulu, ali tako je kako je jbg.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:10Borac je sad itekako kvalitetna ekipa. Oni i Zrinjski su dva najjača kluba u državi u ovom trenutku...
Slazem se da jesu

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Zato će te vi biti prvaci, pobijedili ste ih. Ali zato valja izgubiti kod njih.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:10Borac je sad itekako kvalitetna ekipa. Oni i Zrinjski su dva najjača kluba u državi u ovom trenutku...

Trenutno korisnika/ca: Amco46, Amidzaa, b00t, feniksptica, Hrammm1921, supervizor i 27 gostiju.