Ja sam iz BiH, to si ti mene zamijenio sa nekim.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Za koju godinu ove diktatorkse i ludjacke politike otici ce nam i alem niz vodu, kad ga mage pocnu po teksasu ganjat cim vide odakle je
a socijalne mreze ce ugasit jer nece smjeti reci sta misli, moci ce jedino ovdje 

Zar vec nije bila "cancel culture", ko je to sprovodio? I to se zaboravilo

- VensanKasel
- Kontakt:
2025 godina , forumaši i dalje ne mogu da provale da ih Alem trola

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pa normala da ima. Za takve stvari se nekako rodis.Murga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 06:18Mada me to ne interesuje bas, ali prije 10+ godina mi je rodjak iz Kalifornije pricao da je tad sa svojom firmom koja radi keramiku, sklopio ugovor sa jednim velikim kompleksom stanova da se urade plocice u iznosu od preko $1M (to su naravno samo prihodi, ne zarada, ali ne sumnjam da se dobro opario tu). Ni on doduse ne radi, vec hoda i zayebaje se, rade ljudi za njega.soko je napisao/la: ↑19 sep 2025, 19:00Ja sam radim pod u podrumu. Uzeli bi mi sigurno 8K za podrum. Okrecio citav podrum za dva dana, htijeli 3k.ASD je napisao/la: ↑19 sep 2025, 18:44
Kaže onaj američki youtuber što hoda balkanom da su u Americi dijelovi jeftini, a ruke skupe. Zbog toga se ljudi odlučuju da rade sami.
Ja osobno ne znam nikog iz mog okruženja da je kao majstor otišao tamo i obogatio se.
Znam ih dosta koji su otišli početkom 2000-tih voziti kamion. Jako veliki broj njih ima svoje firme danas.
Ovo nije ni toliko bitno, koliko sam htjeo da kazem da ima nasih koji su se fino snasli sa zanatima.
Kamiondzija ima isto onih sto imaju 1 kamion, do lika koji posjeduje preko 100 (navodno, ja ga licno ne znam) i ima razradjen posao sa FedEx.
Jesi i ti u americi?
Imas onu firmu sto prave suhu meso i ostale proizvode, brother i sister. Aziz, jako sposoban covjek, oni i za drzavu proizvode meso.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
@soko čuvaj se buraz, ći.futi su na sve spremni ovih dana. Vidiš i da je Al-Qaeda odjednom ustala iz mrtvih

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Povratak Al Quaide nakon sto je Afganistan odbio Trumpu da instalira bazu ponovo.
I sad Mosad mora dici neki trzni centar u Oklahomi u zrak.
I sad Mosad mora dici neki trzni centar u Oklahomi u zrak.
Al Kaida u 2025 una 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Naravno, najdraza i najvise sam igro underground 2, mislim prekuco. To je jedina auto igra koju sam mogao igrati.alemsa je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:30https://www.facebook.com/share/r/16yvhQE1fZ/
Sjecas li se?![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vraća se i ISIS pored Al-Qaede

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I found freedom. Losing all hope was freedom.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Chifuti providni k'o celofan.
Ovo je trebao biti jedan od najvažnijih poteza glede poljoprivrede u poslijeratnoj BiH. Katastrofa.Ove jeseni su statističari trebali pokucati na vrata poljoprivrednika, ali ne očekujte ih. Bilo je to još jedno prazno obećanje...
Tresla se gora rodio se miš, ili u prijevodu ništa od pompeznog hvalisanja kako će Bosna i Hercegovina nakon više od šest decenija, ove jeseni dobiti popis poljoprivrede. Još jednom su predstavnici bh. vlasti pokazali da je njihova riječ ustvari prazno obećanje.
Ima volje, ali nema sredstava, saznanja su agroekonomiste, prof. dr Sabahudina Bajramovića sa Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. On je stava da je ovo i dalje čisto političko pitanje, a u čemu je kvaka, kaže, ni sam ne može shvatiti.
"Mislim ipak da je glavni problem što ne postoji želja da se popis uradi. To je osnovni dokument svake zemlje koja vodi računa o svojoj poljoprivredi. On bi nam trebao dati uvid u stvarno stanje, sve ovo što trenutno radimo je na bazi nekakvih procjena", ističe profesor Bajramović.
"Ovo je sramno šta rade s domaće poljoprivredne proizvodnje", poručuje Nedžad Bićo, predsjednik Udruženja poljoprivrednik FBiH. Jednako je sramno, dodaje, što u 21. vijeku "nemamo pojma s čime raspolažemo".
"Osnovne stvari ne znamo, ali hoćemo u Evropsku uniju, hoćemo evropske fondove. Pravimo kuću od krova, bez temelja i to uredno uvijek pada", navodi Bićo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 12 gostiju.