Titula, brato.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:38Koji je vaš cilj ove sezone?bordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:35Strojovodje, ako ste se ponadali da cete uzeti titulu ove godine, zivite u velikoj iluziji. Za koje kolo opet cete pljuvati Adzu. Izdrzo je Adzo i upis skolaraca xD. Strmoglav pad slijedi, samo lagano.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Malo je bezveze što im ne aplaudiramo kada upadnu na stadion Rođeni sa prvom pjesmom “yebemo vam mater u pichku”. Bezveze nam je to.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Navijači Veleža pozivali humanitarni broj za Želju sa donacijom od dvije marke. Velež rentao Grbavicu da im pomogne u ljeto 2021 kada nisu imali nikakav prilv sredstava da prežive. Mislim da pravi navijači Željezničara to cijene i da je samo problem ovih par ovdje koji su divlji
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kole nemoj nas ti vise braniti..
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Hahahahhabababa
Idi u qrac

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ima li iko muda da povede protiv Mirvica ista danas? Ili ce vam zamazati oci Bordo arenom, Zoranom, ili da zavrsi 3 boda sa raspalim Velezom.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
...Balorda je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:38S obzirom na veliko V, kole rekao bih da si ti još jedan u nizu kompjutera sa Grbavice.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:33To prijateljstvo ste prekinuli Vi poštovani @Balorda
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 20 sep 2025, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ti si mudonja koji aplaudiraš svima koji su klub za koji navijaš toliko srozali da nije titulu vidio od 2013. godine.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ja ti ne vjerujem dok nam ne postaviš neki dokaz. Bar radnu knjižicukolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:48Za tvoju informaciju jedan od najuspješnijih stručnjaka u jednoj od najvećih firmi kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu što se tiče export i import sfere metalnih proizvoda. Konkretno s dosta zasluga u firmi koja je 2. na tržištu, gdje sam direktno učestvovao u rekordnom profitu firme u protekloj godini. Naravno, to nije važno, misli o meni šta hoćeš, ali znam da ljudi kao što ste Vi @Balorda trebate proći 10% što je prošla moja malenkost za ovih 30 godina da bi mi mogli reći takve uvrede.Balorda je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:38S obzirom na veliko V, kole rekao bih da si ti još jedan u nizu kompjutera sa Grbavice.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:33To prijateljstvo ste prekinuli Vi poštovani @Balorda
Pozdrav
Sve je to lijepo, ali dok ne vidimo ključeve auta kojeg voziš, daleko si od najvećih faca foruma.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:48Za tvoju informaciju jedan od najuspješnijih stručnjaka u jednoj od najvećih firmi kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regionu što se tiče export i import sfere metalnih proizvoda. Konkretno s dosta zasluga u firmi koja je 2. na tržištu, gdje sam direktno učestvovao u rekordnom profitu firme u protekloj godini. Naravno, to nije važno, misli o meni šta hoćeš, ali znam da ljudi kao što ste Vi @Balorda trebate proći 10% što je prošla moja malenkost za ovih 30 godina da bi mi mogli reći takve uvrede.Balorda je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:38S obzirom na veliko V, kole rekao bih da si ti još jedan u nizu kompjutera sa Grbavice.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:33To prijateljstvo ste prekinuli Vi poštovani @Balorda
Pozdrav
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jos dva ipo sata i sarajevo razbija veleza
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Lijepo je poceo dan, u svim kategorijama su na vrhu zacelja

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 20 sep 2025, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tako je. Slagao samThreeplanetrees je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:03Izgleda da je slagao za sve svoje poslovne uspjehe kada nema dokaz da postavi![]()

Nema položen vozački uopšte.Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:03Izgleda da je slagao za sve svoje poslovne uspjehe kada nema dokaz da postavi![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 187 gostiju.