Ne, hajdemo urađivati klub samo vi gospodine daj pare.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Problem su rezultati genije. Treba li ti nacrtati? Mogu i to pokušati.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:26Klub vise ne placa reket HZ, odmah Mirvic problem, naravno da je problem.
Nema vise para za ove sto zive sa roditeljima, a 30te gaze.![]()

-
- Kontakt:
Bas me zanima ovi sto tjeraju Mirvica koja su godista i jesu li dolazili na Kosevo prije dolaska investitoramisstianopenaldo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Jeste istina bilo je Sarajevo i prije.
Takodje bilo je i pred GASENJEM, al zlatne ribice ne pamte.
Samo furka braca mooojjjjjjjj.
Ne možeš odmah imati rrzultate, prvo moraš biti dtabilan klub. A rezultate nisi imao ni prije a bio si živi kokuz. Na rezultate itiču mnoge druge stvari a djelimično i navijači koji bi svakih 6 mjeseci mijenjali i trenere i upravu i igrače.
-
- Kontakt:
Da ponovim neka ode samo neka dodje ovaj Princ,zaboravili su kako je bilo kad ode Nam pa dok Mirvic nije dosao i vratio dugove,nisu sigurno oni tad kad se plate nisu primale trcali i djelili igracima plate,jedno su zelje a drugo realnost. Nasa posjeta sve govori,zamisli sta bi se ovdje pisalo da nas nema nigdje 15 godina kao kona,ljudi ti zadacu zadaju kako se podrzava klub kod nas palamudjenje,razmazeno sve i svi su tu kad ide dobro.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:45Bas me zanima ovi sto tjeraju Mirvica koja su godista i jesu li dolazili na Kosevo prije dolaska investitoramisstianopenaldo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Jeste istina bilo je Sarajevo i prije.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 sep 2025, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.

Petu godinu čovjek vedri i oblači, a ovaj bilmez me uvjerava da trebam biti strpljiv i da ne mogu rezultati odmah. Hahahahahhaa
-
- Kontakt:
Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.NoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:52![]()
![]()
![]()
Petu godinu čovjek vedri i oblači, a ovaj bilmez me uvjerava da trebam biti strpljiv i da ne mogu rezultati odmah. Hahahahahhaa
Prvih 100 godina su najteze. Kasnije to sve dodje na svoje. Samo saburNoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:52![]()
![]()
![]()
Vrijeđao je i on mene ranije prvi i bez ikakve potrebe, tako da nema poštovanja za njega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
Dok je on pisao ovdje, ja sam gazio za Sarajevom, ali to svakako nije ni bitno, samo nemoj patetike i nemoj me tjerati da vjerujem tebi, a ne svojim očima. Ni on, ni ti, ni bilo ko drugi.
Ni s tobom se ne slažem u svemu, ali te nikad nisam uvrijedio, baš kao ni ti mene, tako da...

Nismo mogli registrovati igrače tada, onda su silni navijači i legende kluba uložili novac novac i spasili klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:49Da ponovim neka ode samo neka dodje ovaj Princ,zaboravili su kako je bilo kad ode Nam pa dok Mirvic nije dosao i vratio dugove,nisu sigurno oni tad kad se plate nisu primale trcali i djelili igracima plate,jedno su zelje a drugo realnost. Nasa posjeta sve govori,zamisli sta bi se ovdje pisalo da nas nema nigdje 15 godina kao kona,ljudi ti zadacu zadaju kako se podrzava klub kod nas palamudjenje,razmazeno sve i svi su tu kad ide dobro.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:45Bas me zanima ovi sto tjeraju Mirvica koja su godista i jesu li dolazili na Kosevo prije dolaska investitoramisstianopenaldo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Jeste istina bilo je Sarajevo i prije.

-
- Kontakt:
Stariji toliko a stalno gluposti pisemosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
On gazio sa Sarajevom dok sam ja pisao.NoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:01Vrijeđao je i on mene ranije prvi i bez ikakve potrebe, tako da nema poštovanja za njega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
Dok je on pisao ovdje, ja sam gazio za Sarajevom, ali to svakako nije ni bitno, samo nemoj patetike i nemoj me tjerati da vjerujem tebi, a ne svojim očima. Ni on, ni ti, ni bilo ko drugi.
Ni s tobom se ne slažem u svemu, ali te nikad nisam uvrijedio, baš kao ni ti mene, tako da...![]()

-
- Kontakt:
Vjeruj ti kome hoces,sve je to normalno i razlicita misljenja,ne vjerujem ni ja tu mnogo cemu samo sto malo vise razmisljam i znam kako je vilo dva puta,jednom nismo mogli 1000km da skupimo za dionice i bili pred gasnjenjem i da budemo Sarajevo 1946 drugi put plate nismo imali i zijanili titulu 15 plus bodova,ipak minje ova opcija puno bolja.NoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:01Vrijeđao je i on mene ranije prvi i bez ikakve potrebe, tako da nema poštovanja za njega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
Ni s tobom se ne slažem u svemu, ali te nikad nisam uvrijedio, baš kao ni ti mene, tako da...![]()
Haj ba dijasporac, dosta je i vas da nam govorite kako cemo mi u Bosni da zivimo.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:26Klub vise ne placa reket HZ, odmah Mirvic problem, naravno da je problem.
Vidis da ste slicni, mislite nas koji smo u drzavi mozete novcem kontrolirati.
Mozete ovake ko mosarajvosa
Evo ja te izazivam da obojica postavimo ovdje sliku sa kartama sa evropskih gostovanja pa da vidimo ko ih ima više.fks74 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:04On gazio sa Sarajevom dok sam ja pisao.NoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:01Vrijeđao je i on mene ranije prvi i bez ikakve potrebe, tako da nema poštovanja za njega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54
Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
![]()
![]()

Gostovanja po Bosni ti neću tražiti i tu ću te pripaziti jer se podrazumijeva da navijači prate klub po čitavoj državi iako znamo obojica da si i na tom polju u debelom zaostatku.

-
- Kontakt:
Pojma nemam ni ko si ti jer si ovdje vjerovatno 2 dana,tako da nema potrebe da se tebi neko pravda i da ti zakljucujes ko pise gluposti,odakle samo izlazite.RaymondRed je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:03Stariji toliko a stalno gluposti pisemosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:54Nemoj samo vrijedjat covjeka koji je nas brat i koji ovdje pise dugo,jos je dosta stariji od tebe,za pocetak nauci da komuniciras normalno.
-
- Kontakt:
Ribery ja da sam na tvom mjestu poslusao bi ovog Ajnstajna.HyperOS je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:24Haj ba dijasporac, dosta je i vas da nam govorite kako cemo mi u Bosni da zivimo.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:26Klub vise ne placa reket HZ, odmah Mirvic problem, naravno da je problem.
Vidis da ste slicni, mislite nas koji smo u drzavi mozete novcem kontrolirati.
Mozete ovake ko mosarajvosa
Najjaci su ovi debili sto pisu kao prodali se za kartu ovo ono ko da je karta 5k eura a ne 20km
- to dovoljno pokazuje da ste maloumni i zatucani.
Ublehasi jedni, nema rezultata jer ti klubu silje da ne budes prvi, ovdje se pise ko da je Mirvic rasprodao pola ekipe, otjerao neke legende koje su ostavile dubok trag u klubu a u sustini nam dovodi najbolje mlade i perspektivne igrace tipa Elezija, dovodi dovoljno kvalitetne trenere tipa Zekica itd.
Treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da necemo biti prvaci narednih 8 godina a mozda i vise od toga radi razno raznih struja u savezu. Ja sam to prihvatio jer znam da bilo koga da dovedemo, od trenera pa do investitora nece se nista promjenit. To nema nikakve veze sa time ko nas vodi, ko je na kojoj funkciji i ko nam je investitor.
Cisto ovako da shvatite malo stanje u bh fudbalu jer ste ocito retardirani pa pokusavate da otjerate jedinog covjeka kome je stalo u sustinu da nesta napravi. Meni je drazi jedan Mirvic od 10 hiljada Tana i princeva jer je nas covjek koji je uspio vani i sada pokusava nesta da napravi od naseg kluba ali ga svi sputavaju u tome jer ih je strah sta bi bilo kad bi bilo.
Ublehasi jedni, nema rezultata jer ti klubu silje da ne budes prvi, ovdje se pise ko da je Mirvic rasprodao pola ekipe, otjerao neke legende koje su ostavile dubok trag u klubu a u sustini nam dovodi najbolje mlade i perspektivne igrace tipa Elezija, dovodi dovoljno kvalitetne trenere tipa Zekica itd.
Treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da necemo biti prvaci narednih 8 godina a mozda i vise od toga radi razno raznih struja u savezu. Ja sam to prihvatio jer znam da bilo koga da dovedemo, od trenera pa do investitora nece se nista promjenit. To nema nikakve veze sa time ko nas vodi, ko je na kojoj funkciji i ko nam je investitor.
Cisto ovako da shvatite malo stanje u bh fudbalu jer ste ocito retardirani pa pokusavate da otjerate jedinog covjeka kome je stalo u sustinu da nesta napravi. Meni je drazi jedan Mirvic od 10 hiljada Tana i princeva jer je nas covjek koji je uspio vani i sada pokusava nesta da napravi od naseg kluba ali ga svi sputavaju u tome jer ih je strah sta bi bilo kad bi bilo.
ubipara je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:43Najjaci su ovi debili sto pisu kao prodali se za kartu ovo ono ko da je karta 5k eura a ne 20km- to dovoljno pokazuje da ste maloumni i zatucani.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.