+1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AvannGardaa46
Re: FK Sarajevo
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Koliko balija navija za Sarajevo koji bi ismiru mater prodali za pare. Debili ****, drkate na nekakve pare klub ne moze sa ovim majmunom bolje do 3, 4 mjesta i od instant ispadanja u Europi. Nije klub poceo sa ovim degenerikom **** vas on u supak sve. Znam da bi mu dali samo da vam malo tih novcanica baci po podu.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Najpametniji komentar.feniksptica je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:26Ma samo treba napravit balans. Treba par ljudi doc do njega da probaju uticati da sportska pitanja prepusti nekome drugom.
Ne kazem da nece doc doc neko drugi ( mada na danasnjem vaktu je Bgmi i potesko nac), nego je steta njega odbacit tek tako.
Najlakse je otjerat, a da ima neko ko ima pare i zna oko sporta ganjo bi timove po Europi gdje bi mu se ta investicija i isplatila mozda.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Mirvicuuuuuuuuuuu, vrijeme je.
Odlazi ubleho.
Jesi spreman za utakmicu, Ismireeeeee
Odlazi ubleho.
Jesi spreman za utakmicu, Ismireeeeee

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa nemoj tako druze, kad ste slavili rodjendan HZ ubacio sma vam u kasicu-prasicu 50 KM, valjda nije otislo na dzoint. Dajte mi jedan klub kojeg kontrolisu navijaci da je uspjesan, ja cu 100 koji su propali.guadalupe je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:58Ti si primjer kako se za djabne karte supak lize. Isfucana ti je ta fraza kad ne znate sta cete vise pa napisi otkupi ti upravljacka prava. Sarajevo nije nastalo sa ovim glupanom, Sarajevo je najveci klub u BIH , najvecom historijom, bazom navijaca, a ovaj debil unistava identitet kluba, pravi sprdanciju od kluba, pisa se po historiji, pisa se po navijacina i tebi i takvim to ne smeta ?! Navijaci su doveli Tana i iscupali klub iz govana, ako zagusti i kad zagusti ne sikiraj se djabni ulazu , navijaci pravi Sarajeva su najbolji kada je najteze, naci ce se neko.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:48Inace se investitori nude na svakom koraku, pa cemo samo izabrati ko od milijardera ce da nas vodi. Evo kone traze investitore 10 godine, pa dokle su dosle?
Nego imam prijedlog za sve ove sto seru po Mirvicu, vas 1000 da da svako po 10milja i otkupite upravljacka prava od Mirvica.
Da nam donesete dugoocekivane titule i zimu u Evropi.
Pazi razmisljanja, Mirvic ulaze milione iz svog dzepa i nema pravo da donosi odluke, eto ti ces ih donositi sto odes tri puta na utakmicu u toku sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Osvajao je i Notingham Forrest titule, pa bez privatnog kapitala bi igrao 5. ligu. **** vas maloumne.Lavcina je napisao/la: ↑20 sep 2025, 13:33Nakotilo se ovih Mirvicevih kujica haos. Samo da vam porucim jedno.
FK Sarajevo je postojalo i prije Mirvica. Osvajalo titule (koju on btw i nema) prije njega. Osvajalo kup prije njega. Igralo u Evropi i dolazili do play offa prije njega (ni to on nema). Imali kamp prije njega koji je bio u funkciji.
Sad kad on ode sta raspat cemo se? Jest al zamalo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ono kad ni ti ne vjeruješ u ono što si napisaoFRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:04Pa nemoj tako druze, kad ste slavili rodjendan HZ ubacio sma vam u kasicu-prasicu 50 KM

-
- Kontakt:
Nas narod samo gleda pravo,nikako lijevo i desno da bace pogled,daleko je ovo od dobrog medjutim dok ne dodje neko sa kesom i preuzme neka ga tu,inace bez para bi bili u rangu Celika,to je i fora ovih raznih bitova ovdje,jedva bi to svi docekali.
Čisto sumnjam da navijači traže da kontrolišu klub. Navijači traže rezultate, pogotovo kad se **** nekakvom lovom, a rezultata nema otkako je došao Mirvić pa sve do dana današnjeg.
Četiri-pet sezona je itekako dovoljno, pogotovo u našoj ligi, da stvari posložiš i kreneš pravim putem. Kod nas je trenutna situacija takva, kao da igrači igraju na kori hljeba. I to treba glasno reći, a ne pušiti **** milioneru koji ne zna gdje udara.
Četiri-pet sezona je itekako dovoljno, pogotovo u našoj ligi, da stvari posložiš i kreneš pravim putem. Kod nas je trenutna situacija takva, kao da igrači igraju na kori hljeba. I to treba glasno reći, a ne pušiti **** milioneru koji ne zna gdje udara.
Ako stranu koja podrzava investitora nazivate kujicama, sta su onda drugi? Da nisu mozda lokalni mahalci i znalci cija djeca trebaju uskociti u akademiju preko “svojih”, rasturiti sve i vratiti nas u period viršli? Uložite, nađite investitora i vjerujem da bi Vas saslušali u klubu. I uz to, nit znam direktno koga nit sam ciji predstavnik, ali znam sta danas znaci imati garant za financijske injekcije u nekom razumnom periodu.
Imati garant za finanSijske injekcije u nekom razumnom periodu znači da si svake godine četvrti na tabeli i da ispadaš od amatera iz evropskih takmičenja, a ako nisu amateri onda te nabiju 4-5-6-7 golova razlike? LjepotaadMire je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:15Ako stranu koja podrzava investitora nazivate kujicama, sta su onda drugi? Da nisu mozda lokalni mahalci i znalci cija djeca trebaju uskociti u akademiju preko “svojih”, rasturiti sve i vratiti nas u period viršli? Uložite, nađite investitora i vjerujem da bi Vas saslušali u klubu. I uz to, nit znam direktno koga nit sam ciji predstavnik, ali znam sta danas znaci imati garant za financijske injekcije u nekom razumnom periodu.

- Maroon1946
- Kontakt:
Uložite svoj novac i onda nešto pričajte. Ovdje najglasniji navijači željkana i oni koji ne mogu više prismrditi klubu.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Klub vise ne placa reket HZ, odmah Mirvic problem, naravno da je problem. 
Nema vise para za ove sto zive sa roditeljima, a 30te gaze.
Nema vise para za ove sto zive sa roditeljima, a 30te gaze.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Jeste istina bilo je Sarajevo i prije.
Takodje bilo je i pred GASENJEM, al zlatne ribice ne pamte.
Samo furka braca mooojjjjjjjj.
Takodje bilo je i pred GASENJEM, al zlatne ribice ne pamte.
Samo furka braca mooojjjjjjjj.
Ne znam iskreno, meni nekad dozvole, nekad ne…
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, skoJaa, Taree i 48 gostiju.