Bez zaje.bancije, tako širok dijapazon najgnusnijih psovki čovjek može doživjeti samo u Vrapčićima i na Bilinom. Kod pijaĆara to ipak više dolazi do izražaja jer su tribine puno bliže terenu. Definitvno publika sa dna kace.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ali momci, gdje ste držali Orvela čitavo ovo vrijeme?
Lijepo ste ga izvikli, ko džokera, u vječitoj borbi za najveće shizofreničare foruma. Čestitke, iznenadili ste sve konkurente.
Lijepo ste ga izvikli, ko džokera, u vječitoj borbi za najveće shizofreničare foruma. Čestitke, iznenadili ste sve konkurente.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da ne bude zablude, ja ne govorim o navijačkim skupinama, već o običnoj raji(simpatizerima)Rigoletto je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:31Bez zaje.bancije, tako širok dijapazon najgnusnijih psovki čovjek može doživjeti samo u Vrapčićima i na Bilinom. Kod pijaĆara to ipak više dolazi do izražaja jer su tribine puno bliže terenu. Definitvno publika sa dna kace.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne laži škutore napadali ste samog simpatizera Brage pod bijelim brijegom na tribini, napadali sa tribine članove UO Sarajeva u loži jer su se radovali golu, ulijetali u teren da linčujete igrače Veleža, igrači vam podapinjali suparničkim igračima. Kako vam je drago lagati tako. Na laži ste nastali vidim držite se tog pravca ne posustajeteRigoletto je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:31Bez zaje.bancije, tako širok dijapazon najgnusnijih psovki čovjek može doživjeti samo u Vrapčićima i na Bilinom. Kod pijaĆara to ipak više dolazi do izražaja jer su tribine puno bliže terenu. Definitvno publika sa dna kace.
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 20 sep 2025, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kole prijatelju, pa zašto nas ne voliš? 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Balorda, saljem apel deseti put da malo poradis na obrazovanju, nije daleko Mostar (iako nije neki univerzitet), valjda ces nakon obrazovanja nauciti sam nesto smisliti. Shizopitari je nadimak (mozda i najbolji opis) za navijace tvog A tima. Uz to, bilo bi dobro da naucis sta znaci shizofrenija da bi mogao koristiti tu rijec adekvatno. Kao npr sto su navijaci tvog A tima, a i vi navijsci B tima naucili sta znaci mitomanija i da nije bas adekvatno je koristiti kad ne znas znaxenje.
A evo da spustimo malo loptu i pricamo o fudbalskim stvarima, reci mi sta mislis ko ce istrcati na teren veceras u tvom A timu? Jel idu zajedno Cimirot i Ljajic ili ce ipak biti dzoker sa klupe neko od njih?
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 20 sep 2025, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Mislim da Orvel ima malo blaži oblik autizma od Nodija ali blizu su jedan drugog
- Hrammm1921
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 13:24Puno 10.000 brateHrammm1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:35Derbi zacelja danas na olimpijskom![]()
Ocekuje se danas bar (10.000 dusa) , zato malu prednost udbaskom klubu, mada su bratska go vna, podjelite bodove bratski
7500 im je plafon u ovom trenutku
Vrijeme je idealno, nemaju se sad na sta vadit , vadim im ga tetkama
Ponovno kreću deluzije gorštaka iz Opina.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neka ga pusi klasa radnicka, cuj ogranicili im broj karata, pun sektor bio, ne kontam sta ne trebalo da navijate ko korner zastavice? Ne valjamo vam kad smo vam izbili titulu jesenjeg prvaka 2019 bio sam na toj utakmici na istoku, bale su vam isle na usta koliko ste psovali i spominjali rusenje starog opet.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Troll karta sa mnom ne prolazi gospodine. Vaš odnos na svim poljima prema nama navijačima i klubu je razlog. Lp
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Protiv borca su zeljini navijaci su pokazali koja su gospoda. Sta bi tek ubacivali u teren da su jos koji primili. Jedva cekam Velez na grbavici i nadajmo se da ce Veliki Edo igrati.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidjećemo gospodu u plavom kad im uskoro zabijemo tricu na sred Grbavice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Cuj ovog, rigi tigre je li gore kad sretnes RA ili kopre nedri?
Bude li ti gore kad vidis sjaj Arene Rodjeni, ili kad vidis u kakvom je stanju stadion pod BB iako ste ga ukrali.
Najbolji igrac u historiji vam srbin to vam je najveca kazna ustvari hhh.
Seljacina iz cima nasla pisat o nekakvim gorstacima a covic mu pravio kucu da moze naselit svoje iz gruda ili ljubuskog.
Sve receno!bordocrveniGAYevi je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:43Protiv borca su zeljini navijaci su pokazali koja su gospoda. Sta bi tek ubacivali u teren da su jos koji primili. Jedva cekam Velez na grbavici i nadajmo se da ce Veliki Edo igrati.
O deluzijama pričaju ljudi koji mijenjaju ime i godinu osnivanja kluba u ovisnosti od toga koliko je Marin Topić popio loza to jutro.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Hrammm1921
- Kontakt:
Valja sad na kosevo momek.. na atmosferu ko Dzenaza
Dolazi vam bratski klub i bratske grupe da vas yebu u dupe
Derbi zacelja

Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 20 sep 2025, 14:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, inzomni, jurisicduska, Lavcina, MikiPirs, MrkiMedo, WeekendOffender, Zaboljesutra, Zeko87 i 44 gosta.