Premijer liga BiH - aktuelno

Balorda
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Balorda » 20 sep 2025, 14:00

Biće lijepo izvući ova njihova baljezganja za nekoliko kola. Zabava zagarantovana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 sep 2025, 14:03

Mi smo svjesni da će Željo pasti, znamo da realno još nismo dorasli da budemo 1. ili 2.
Realno je da za ta mjesta se bore Zrinjski i Borac, ali da se klub diže, hvala Bogu da se diže.
Poštujem sve koji poštuju mene, a Bgm ovdje ima itekako fine raje, sem Vas Veležovaca.... A dugo sam ovdje
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 sep 2025, 14:05

Threeplanetrees je napisao/la:
20 sep 2025, 13:47
Osim, Al Tuwađiri koji se stidio Grbavice, Klaun iz Travnika, Adžem gift. Pa koje su sve nakarade prodefilovale kroz taj klub i vodile ga oni nekome nešto govore :rol:

Zaboravio sam i "honaj" što se peo po krovovima :rol: :tokralju:
Osim ti je bio trener. Sjecas li se Jusufbegovica? I shvati jednu stvar, ljudi se sprdaju sa tim tvojim klubom. Tvoj klub je NAJBITNIJA zajebancija na forumu <3

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 20 sep 2025, 14:05

Bez ikakve provokacije, moze li mi neko objasniti zasto mediji ne pisu o ovim malverizacijama u FK Sarajevo? Na ovoj, a i na njihovoj temi se pisalo o blokiranim racunima, platama koje kasne, problema sa uefom itd. Ja nijedan clanak na internetu nisam vidio na tu temu. Kad se u Zelji nesto lose desava prvi mediji pocnu pisati o tome dok vecina navijaca ni ne zna za to, kao da jedva docekaju.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 sep 2025, 14:07

Osim, Al Tuwađiri koji se stidio Grbavice, Klaun iz Travnika, Adžem gift. Pa koje su sve nakarade prodefilovale kroz taj klub i vodile ga oni nekome nešto govore :rol:

slika

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 sep 2025, 14:07

Manijakdokraja9 je napisao/la:
20 sep 2025, 14:05
Bez ikakve provokacije, moze li mi neko objasniti zasto mediji ne pisu o ovim malverizacijama u FK Sarajevo? Na ovoj, a i na njihovoj temi se pisalo o blokiranim racunima, platama koje kasne, problema sa uefom itd. Ja nijedan clanak na internetu nisam vidio na tu temu. Kad se u Zelji nesto lose desava prvi mediji pocnu pisati o tome dok vecina navijaca ni ne zna za to, kao da jedva docekaju.
Para vrti gdje burgija nece. Ali i bolje je sto se ne pise, pad ce biti bolan kad do njega dodje a to ni sami nisu svjesni koliko dugo pustaju.

Da budemo otvoreni, vecina njihovih navijaca ne podrzava ali sta ti znaci kad imas CEBEP na platama.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 20 sep 2025, 14:09

kolezeljovac je napisao/la:
20 sep 2025, 14:07

slika
Jedan klaun kod nas za more onih koji su prodefilovali kroz vaš klub je ništa. Vaš klaun naravno

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 20 sep 2025, 14:09

20 sep 2025, 13:59
zemuntrg je napisao/la:
20 sep 2025, 13:36
joj kmeljovaca,fk pomozi ba stao malo na noge (ne znaju ni kako, a znaju da nece jos dugo) odma glavni na forumu. Dovoljno je vidit adzemu lobanju i tiktok lajvove, ne treba ga dalje komentarisat. A vazda su bam treneri doduse bili seljacine, od amawa, mulica pa ovog levata. Da ne bude da samo serem ko vi, imate najboljy atmosferu na tribinama i navijanje kroz utakmicu, sto jest jest. Ali kad gubite od FKV nije vam se mrsko sjetit praljka, hvoa i slicnih. Vazda ste bili hrvatski, i manji "sarajevski" klub.
Vi danas igrate tekmu i logično da ću da Vas komentarišem. Vi ste sramota(govorim o ponašanju). Niko od Vas nije javno se ogradio od situacije u tunelu, od sramotnog ponašanja Ede Vehabovića koji je kapiten u toj utakmici, od ponašanja navijača. Što kaže Riqelme to nije samo u zadnjoj utakmici, ali zadnju utakmicu ste svi pretjerali i postali ste Željovcima najomraženiji klub. Navijam da Vas FKS danas napuni do vrha. :bih:
Liga je skracena na 10 klubova, i svaka je utakmica ko liga sampiona, pitaj karamarka seljacinu sto psuje momku s kojim je igrao citavu omladinslu skolu. Dasta mi seljaci, manijaci ulaze na arenu, prva stvar "*ebemo vam mater u picku" "rodjeni su pitarske *icke"

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 sep 2025, 14:11

Orvel je napisao/la:
20 sep 2025, 14:00
Shategabri je napisao/la:
20 sep 2025, 12:29
Orvel je napisao/la:
20 sep 2025, 12:06
Ali realno ono i jeste istina. To sto ulaze u pogresan klub nastao pogresnim ideologijama i kontinuirano njegujuci pogresne ideale to nije njegov problem.

Neobrazovani navijaci sto se tice fudbala misle da gledajuci sarajevo imaju znanje da komentarisu bilo sta bez da su se ikad potrudili oko kluba osim kad je potrebno sastaviti pismo bordo prijatelja protiv drugih klubova ili se zaliti na x faktora. Oni to nemaju u sebi nit ce ikad imati. A ova ekipa kad tad ce morati proigrati, ali da je trulo, trulo je. Ali uvijek je i bilo, samo umotano u sareni papir. Od malezijaca, kuckica u savezu pa do mirvica, nikad nisu sami nesto pokusali.
Bogme ste daleko veći cirkus od nas zadnjih 10-ak godina.
Došli malo do zraka, pa sad najpametniji.
'akademici' s juga :shhh:
Od korone da, prije korone ne. A za nase probleme se zna kakvi su i sta su. Dok kod vas sve te ulozene pare eto tih 10 godina i dalje klub u rangu ostalih mentalitetom. Zapitaj se zasto je tako, a prodefilovalo je preko 200mil KM kroz vas klub. Napominjem, NJIHOVIH para. Slagali se vi ili ne, oni ulazu pare i oni odlucuju sta ce i kako ce.
Prije korone nije bila uplatnica, niste se qrčili sa parama za Duljevića i da ne nabrajam i tako redom i tako dalje?!
Pravi problemi nastaju kad baš ima para.
Pare i naš mentalitet - problemi u najavi.

Njihove pare, njihova i odgovornost. Da vidimo dokle će.
Koševo Zapad

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 20 sep 2025, 14:13

Mr. Truthful

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 sep 2025, 14:13

Svi zbog njih kao bjesne. Glavna su opsesija svima, a bez uspjeha i rezultata već četrdeset godina unatoč tome što ih iz sezone u sezonu podvode različite stranke cijelog političkog spektra. PatetiĆni pijaĆari su najveća komedija na ovoj temi. :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 sep 2025, 14:14

Balorda je napisao/la:
20 sep 2025, 14:00
Biće lijepo izvući ova njihova baljezganja za nekoliko kola. Zabava zagarantovana.
A sta je baljezganje? Situacija protiv vas gdje ste ispali nevidjena ciganija? Razumijem da je to malogradjanima uspjeh zivota. I onda kad vam neko kaze da skoknete do Mostara da se emancipujete, ljutite se.

Sami ste stvorili neprijateljstvo i iskreno sa zadovoljstvom gledam svaki vas poraz nakon tog jer ste obicna ciganija koja je nicim izazvana napravila sta je napravila. Nema potrebe da se pretvaramo vise, seoski klub sa istim takvim manirima, nebitan osim kad igra protiv Zelje ili Zrinjskog.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 20 sep 2025, 14:17

Danas imamo specificnu situaciju, filijala gostuje na Kosevu. Tu utakmicu nekad valjda nazivaju i derbijem.

Po komentarima navijaca Veleza jos uvijek su ushiceni i opsjednuti Zeljom, po svemu ovome jasno je da im nije toliko ni bitan ovaj “derbi”, onako podanicki ponasanje samo kako oni znaju.

Nek pobjedi fudbal :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 sep 2025, 14:17

Rigoletto je napisao/la:
20 sep 2025, 14:13
Svi zbog njih kao bjesne. Glavna su opsesija svima, a bez uspjeha i rezultata već četrdeset godina unatoč tome što ih iz sezone u sezonu podvode različite stranke cijelog političkog spektra. PatetiĆni pijaĆari su najveća komedija na ovoj temi. :tokralju:
Vi ste za njih gospoda druže

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 20 sep 2025, 14:18

slika

Škutor 383 puta napisao pijaćari i kaže nije mu to opsesija. **** ti Smiljko Šagolj mamu kumu lažljivu sa Goranaca :rol:

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 sep 2025, 14:19

zemuntrg je napisao/la:
20 sep 2025, 14:09
20 sep 2025, 13:59
zemuntrg je napisao/la:
20 sep 2025, 13:36
joj kmeljovaca,fk pomozi ba stao malo na noge (ne znaju ni kako, a znaju da nece jos dugo) odma glavni na forumu. Dovoljno je vidit adzemu lobanju i tiktok lajvove, ne treba ga dalje komentarisat. A vazda su bam treneri doduse bili seljacine, od amawa, mulica pa ovog levata. Da ne bude da samo serem ko vi, imate najboljy atmosferu na tribinama i navijanje kroz utakmicu, sto jest jest. Ali kad gubite od FKV nije vam se mrsko sjetit praljka, hvoa i slicnih. Vazda ste bili hrvatski, i manji "sarajevski" klub.
Vi danas igrate tekmu i logično da ću da Vas komentarišem. Vi ste sramota(govorim o ponašanju). Niko od Vas nije javno se ogradio od situacije u tunelu, od sramotnog ponašanja Ede Vehabovića koji je kapiten u toj utakmici, od ponašanja navijača. Što kaže Riqelme to nije samo u zadnjoj utakmici, ali zadnju utakmicu ste svi pretjerali i postali ste Željovcima najomraženiji klub. Navijam da Vas FKS danas napuni do vrha. :bih:
Liga je skracena na 10 klubova, i svaka je utakmica ko liga sampiona, pitaj karamarka seljacinu sto psuje momku s kojim je igrao citavu omladinslu skolu. Dasta mi seljaci, manijaci ulaze na arenu, prva stvar "*ebemo vam mater u picku" "rodjeni su pitarske *icke"
Jel ti to preslo od pitara pa stvaras neku svoju verziju historije? Svi smo gledali sta se desilo a i culi onog degenerika.

Jeste seljaci, ogranicili ste broj karata za goste i stavili da se sa clanskom ulazi na onu tribinu sto priie nikad nije bio slucaj. Bili ste placeni da budete cigani, naaaaci placeni cigani a danas valja skinuti gace.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 20 sep 2025, 14:20

Ne znam za ostale veležovce, ali ja sam jako žalostan jer nas željezničari mrze.
slika
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 20 sep 2025, 14:20

Ko o cemu skutori o postenju, malo nazi malo kabiri.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 sep 2025, 14:24

Kad nema argumenata ide skutori zemunci hahahha

Bas je glupo biti gay

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 sep 2025, 14:30

Naša ekipa nikada ranije koja se zvala 1921.tv nije imala problem da snima na svim terenima izvještaje dok je bio BH Telecom zvanični sponzor lige sve dok se nije došlo na Arenu Rođeni. Znači ljudi bez problema naprave izvještaje u BL, Tuzli, ma svugdje osim kod Vas....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, mosarajvosa83, zeljovolimte i 16 gostiju.