Pozdravio te Haris ĆorhasanovićEmir_ZENICA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ma nije druze,cisto zajebancije radi..Hvala ti

Yebem mu sestru

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pozdravio te Haris ĆorhasanovićEmir_ZENICA je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ma nije druze,cisto zajebancije radi..Hvala ti
jel ih to prodajes pa si toliko navalio ??Unica_Liverpool_ je napisao/la:Maloprije sam gulio možda više od 2 ipo sata neoljušteni kikiriki..... Blizu 700 grama sam oljuštio.....
Samo F.K.S !! je napisao/la:Da li nama treba pasos do Velikog i Malog Školja ??Citam na netu da ti otoci pripadaju BiH
Pa ako pripada BiH ne treba ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Da li nama treba pasos do Velikog i Malog Školja ??Citam na netu da ti otoci pripadaju BiH
Bosco je napisao/la:Pa ako pripada BiH ne treba ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Da li nama treba pasos do Velikog i Malog Školja ??Citam na netu da ti otoci pripadaju BiH
Pitaru de nam stavi kakvu ubitačnu od Ace tako ti Sarajeva.
Himna fm-aasylum je napisao/la:Eo![]()
Kad me Toti samog Rajziger
Mekses opet sa mnom Cilaver
Trobok ceka nove Mecelder
Ja joj Bekam ona Trezege
David Vilja hocu Vom
Dajte Laudrup za Flo
Komljenovic nek me Karambe
Da me Mesi Luis Enrike X2
Srna Sedorf, Pogrebnjak Tiram
Sta Vucinic Oleger X2
Karim Benzema, Karim Benzema, Karim Benzema
Zinedin Zidan X2
Ja nisam Fuzer, Di Napoli
Meni je Solskjer Stankovic
Ja nisam Fuzer, ja Filip Lam
a Zardel ko Odita
Ja nisam Dragan Okuka
Mene ne Tuncev Fonseka
S tobom je Berkamp Overmars
Sakic je Rene Igita i Roke Santa Kruz
Moji su Jugovic, Rebrov i Kocic
i Pavel Kuka
i kad se Sirer i kad se Guti
i kad Paljuka
Gore od Anderson, do Abel Ksavijer
kad god se Emerson, uviek se Maninger
uvek se Mandzukic
s nekim od Damir Kahriman
Da smo Zigic i Davids
jos Dzermejn Defo
Da je Hesler i Tiram
i Tore Andre Flo
Da su Majkon i Pandev
uvek Overmars
jer Ronaldinjo je Cakar i prozuji Galas
Ko te Zidan taj te Bekam
Ko te Bekam, taj te Gulit
Asparuhov Denis Berkamp
GOVEDARICA
Ako bude neki fazon odrobijacu te![]()
npr. Upala ti KARICA i slicno![]()
Problem je sto su oni teritorijalno u BIH a administrativno jos uvek u Hrvatskoj(ako su to ta ostrva),a znam da su se pre neke 2-3 godine pojavili likovi koji tvrde da je to privatno ostrvo njihovog pokojnog caleta i da imaju katastarski list koji to dokazuje.Bosco je napisao/la:Pa ako pripada BiH ne treba ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Da li nama treba pasos do Velikog i Malog Školja ??Citam na netu da ti otoci pripadaju BiH
[youtube][/youtube]Bosco je napisao/la:To je Aca Lukas ba, pitar i ja gotivimo Pejovića a ne ovog drogeraša.
Samo koliko su podaci sa interneta tacni.....Bosco je napisao/la:Pa ako pripada BiH ne treba ti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Da li nama treba pasos do Velikog i Malog Školja ??Citam na netu da ti otoci pripadaju BiH
robovi88 je napisao/la:Nije vam ovo tema muzika !!!
E jbg,strpi se malo sad ce 1. maj.Bosco je napisao/la:Joj neutralni ta druga, uffff, da mi je sad pit.
Ma seru jarani svi yebem ih zatucane, ne možemo se ništa dogovorit, na kraju ću ostat kod kuce ko da gledam. Bi se rokn'o.neutralan__ je napisao/la:E jbg,strpi se malo sad ce 1. maj.Bosco je napisao/la:Joj neutralni ta druga, uffff, da mi je sad pit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.