FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ismir Mirvic ne ulaze novac, on ga baca.
Nesposoban da napravi sportski rezultat, okruzen degenerisanim osobljem, nesposobnim i mentalno limitiranim. Za sta je svakako sam kriv. Slican je to mentalni sklop. Ovi drugi su ulizice koji mu dizu ego, neopravdano i neosnovano, isklucivo radi novca i licnih, sitnih, interesa.
Mirvic nema rezultata!!!
Mirvic je sa svojim ekipom otudjio klub od navijaca
Odvojio ga od svoje baze. Od odnosa prema nama po RAZNIM OSNOVAM, do zatvaranja skole fudbala AFH.
Mirvic je osioni, retardirani Amerikanac. Okruzen sa raznim qurvama, nesposobnom bagrom raznog kova.
Ismir Mirvic je izrazito neuspjesan predsjednik ovoga kluba, koji ga, sa svojim suradnicima, vodi u totalni propast.
Mentalitet SDA i "SDA balija" me ne zanima. Pusiti **** nekome samo jer ima novac, i nista vise, me jos manje zanima.
Sarajevo to smo mi!!!
Nesposoban da napravi sportski rezultat, okruzen degenerisanim osobljem, nesposobnim i mentalno limitiranim. Za sta je svakako sam kriv. Slican je to mentalni sklop. Ovi drugi su ulizice koji mu dizu ego, neopravdano i neosnovano, isklucivo radi novca i licnih, sitnih, interesa.
Mirvic nema rezultata!!!
Mirvic je sa svojim ekipom otudjio klub od navijaca
Odvojio ga od svoje baze. Od odnosa prema nama po RAZNIM OSNOVAM, do zatvaranja skole fudbala AFH.
Mirvic je osioni, retardirani Amerikanac. Okruzen sa raznim qurvama, nesposobnom bagrom raznog kova.
Ismir Mirvic je izrazito neuspjesan predsjednik ovoga kluba, koji ga, sa svojim suradnicima, vodi u totalni propast.
Mentalitet SDA i "SDA balija" me ne zanima. Pusiti **** nekome samo jer ima novac, i nista vise, me jos manje zanima.
Sarajevo to smo mi!!!
- FKS -
Ne znam, ali mislim da ce se danas prvi put dici raja javno protiv njega jer koga god znam svima je pun klinac debila, a vidis da glupana pogodi tekst kad je protiv njega napisan, a tek ako se pocne psovati na utakmici protiv njega kako li ce onda reagovati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovdje neki misle da ce klub praviti bolje rezultate ako Mirvic ode,da ce osvajati titule, hoce sa hrenovkama na jelovniku. Bez Mirvica i investitora ovaj klub je finansijski neodrziv. Klub kojeg ostete u 15-20 utakmica u sezoni nikad nece biti prvak dok je ova struktura u Savezu.A vi palamudite do sutra.
Isti oni koji su optuzuli vlastiti klub da kupuje utakmice, isti ti sad seru protiv investitora.
Isti oni koji su optuzuli vlastiti klub da kupuje utakmice, isti ti sad seru protiv investitora.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Je li realno da branite Ismira Mirvića?? Kakav Stockholmski sindrom nije realno. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sigurno imas mjesto u lozi besplatno pa ga branis,jedan je bio SVETOZAR VUJOVIC,ovaj rumenko je niko i nista.

Neka brate. Kara nas, ali kara sa vazelinom. Zamisli da nas kara bez vazelina

- FKS -
Ma svi koji ga brane imaju fajde nekakve, evo prvi ovi "nasi" novinari niko ga nista ne smije pitati niti hoce, jer im da besplatnih karti da podijele , placena im gostovanja, hoteli, evropa ... ovi pu.sikurci od navijaca takodjer neko dobije dres preko veze, sal, karte...
Upravo tako druze i sam sam se uvjerio kako ljudi dobijaju dzabne karte,a ja kupujem godinama i svi ostali ,prodas obraz za kartu fuj.guadalupe je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:57Ma svi koji ga brane imaju fajde nekakve, evo prvi ovi "nasi" novinari niko ga nista ne smije pitati niti hoce, jer im da besplatnih karti da podijele , placena im gostovanja, hoteli, evropa ... ovi pu.sikurci od navijaca takodjer neko dobije dres preko veze, sal, karte...

Jednu te istu stvar treba hiljadu puta napisati. Kada vlasnik napušta kluba, on ga prodaje drugom jer ga je i sam kupio-platio-uložio nazovi kako hoćeš. Niko neće otići bez novca. Hrenovki više neće biti vazda ćeš imati sistem ulaganja, ali ko zna i ko ne zna mi to vidimo na terenu. Mirvić možda ima pare i volju, ali nema znanje da postavi prave ljude na pravo mjesto. Sportski dio kod nas je užasan.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:41Ovdje neki misle da ce klub praviti bolje rezultate ako Mirvic ode,da ce osvajati titule, hoce sa hrenovkama na jelovniku. Bez Mirvica i investitora ovaj klub je finansijski neodrziv. Klub kojeg ostete u 15-20 utakmica u sezoni nikad nece biti prvak dok je ova struktura u Savezu.A vi palamudite do sutra.
Nama nije ”ovako” zbog investitora ili jer nemamo dovoljno dobar igracki kadar, nama je ”Ovako” zato sto ti ne smijes biti prvak pa makar ti abramovic bio investitor. Ali ti si glup kao i vecina ovdje da to shvatite i prihvatite zato i pljujete Mirvica.guadalupe je napisao/la: ↑20 sep 2025, 10:31Zbog ovakvih gl.upana ka vi zato nam i jeste ovako, vise uspjeha i logicnih poteza imali Baljak i Merdanovic, ovaj se hvali 4 mjestom i transferima. Go Mirvah go, imas svoje g.lupane ovakve, pisaj ih storijima i Ajlom, oni ce uvijek biti uz tebe.ubipara je napisao/la: ↑20 sep 2025, 10:08Brate sve si upravu ali glupom narodu da crtas ne bi ih uvjerio, a do dudese ima i ubacenih elemenats koji jedva cekaju da ode.Alen1987 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 10:04Ismir Mirvic u toku svog mandata je uložio najviše novca u trenere i igrački kadar. Godinama su dovođena najbolja pojačanja i najbolji treneri, s kojima su navijači bili prezadovoljni kada su potpisivati za nas. Neki nisu opravdali očekivanja, ali to nije do predsjednika.
Obezbjedi nam Dudica koji je imao uspjehe u Velezu, dovedu mu igrače po želji, ali savez nam renovira Kosevo umjesto 60 dana koliko je trajalo drugima, nas teren pravili 360 dana. Igrali domaće tekme u Zenici i Kaknju.. sve je to uticalo na rezultate...
Obezbjedi nam Rozmana koji je jednu Rijeku s uspjehom vodio koja je puno jači klub i u jacoj ligi nastupa. Čovjek se ibretio na suđenje, nije smio da kaže zbog kazni davao izjave nakon lakrdija "slika govorio više od 1000 rijeci". Tek sad za slovenske medije daje izjave kako je sve namjesteno da klub iz RS-a osvoji ligu.
Obezbjedi Zekica koji je isto tako s uspjehom vodio jače ekipe u jačim ligama. Obezbjedi Zekicu najjači tim u ligi i opet ne valja Mirvic.
Sad Husref trofejni trener i on ima realno na raspolaganju daleko najjači tim u ligi. Ali opet sudije te ubiju u pojam, opada igračima samopouzdanje, a protivnik dobije krila.
Probao je Mirvic ući i u savez KS. I to znamo zajedno s ministrom Magodom kakvim se lopovlucima i lakrdijama završilo.
Šta treba više Mirvic da uradi da budete zadovoljni? Naravno da i on ima grešaka daleko je od savršenog, ali da je obezbjedio kroz trening centar, trenere, igrače... najbolje uslove za osvajanje lige to niko ne može osporiti.
Ja nemam nista od toga da nekog branim ali nisam glup niti slijep pored ociju. Vidim jasnu sliku i imam dovoljno mozga da shvatim dok je trenutne strukture u savezu da ce nam biti ovako i ne samo ovu sezone vec narednih 8. A vi ako nekog hocete da tjerate, tjerajte savez i predsjednika istog.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ljudi moji prosle godine na utakmicama Sarajeva napravila 20 gresaka koje su direktno uticale na konacan rezultat utakmica i ovdje neki sanjaju titulu bez Mirvica. Jeste normalni?
Mirvic ima svojih greska, ali bi **** bez njega igraci se prodavali za vise od 200k eura. Trebada se sredi sportski sektor i otpusti Husref koji je dosoa u klub jer su isti ovi koji seru po Mirvicu trazili njegov dolazak.
Mirvic ima svojih greska, ali bi **** bez njega igraci se prodavali za vise od 200k eura. Trebada se sredi sportski sektor i otpusti Husref koji je dosoa u klub jer su isti ovi koji seru po Mirvicu trazili njegov dolazak.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Jel trenutna struktura gura Zelju, dvije godine zaredom, da izbija Borcu titulu? Ti si slijep pored očiju, ovog glupana ni mater rođena ne podrzava.
Nit cu ja dovodit nit me zanima, isao sam kad nije bilo marke u klubu, idem evo i kad ima, idem i kad je kisa i kad je snijeg, i kad nas je 500 na stadionu po olujama. Yebe se meni za njih sve pravo da ti kazem.robertkosar je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:06Dovedi brate ti novog investitora sa parama ili udji ti sa investicijama i rijesio si problem i sebi ovim kriticarima na forumu. Citam deset dana zaredom psovanje tjeranje mirvica a niko negleda u buducnost kluba. Nakotilo se ovdje dosta yebaca i pljuvaca saberi od njih lovu plati mirvica i mirna Bosnabvsic je napisao/la: ↑20 sep 2025, 10:59Sve to stoji, ali rezultata nema kakve fajde ima od tog?Alen1987 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 10:04Ismir Mirvic u toku svog mandata je uložio najviše novca u trenere i igrački kadar. Godinama su dovođena najbolja pojačanja i najbolji treneri, s kojima su navijači bili prezadovoljni kada su potpisivati za nas. Neki nisu opravdali očekivanja, ali to nije do predsjednika.
Obezbjedi nam Dudica koji je imao uspjehe u Velezu, dovedu mu igrače po želji, ali savez nam renovira Kosevo umjesto 60 dana koliko je trajalo drugima, nas teren pravili 360 dana. Igrali domaće tekme u Zenici i Kaknju.. sve je to uticalo na rezultate...
Obezbjedi nam Rozmana koji je jednu Rijeku s uspjehom vodio koja je puno jači klub i u jacoj ligi nastupa. Čovjek se ibretio na suđenje, nije smio da kaže zbog kazni davao izjave nakon lakrdija "slika govorio više od 1000 rijeci". Tek sad za slovenske medije daje izjave kako je sve namjesteno da klub iz RS-a osvoji ligu.
Obezbjedi Zekica koji je isto tako s uspjehom vodio jače ekipe u jačim ligama. Obezbjedi Zekicu najjači tim u ligi i opet ne valja Mirvic.
Sad Husref trofejni trener i on ima realno na raspolaganju daleko najjači tim u ligi. Ali opet sudije te ubiju u pojam, opada igračima samopouzdanje, a protivnik dobije krila.
Probao je Mirvic ući i u savez KS. I to znamo zajedno s ministrom Magodom kakvim se lopovlucima i lakrdijama završilo.
Šta treba više Mirvic da uradi da budete zadovoljni? Naravno da i on ima grešaka daleko je od savršenog, ali da je obezbjedio kroz trening centar, trenere, igrače... najbolje uslove za osvajanje lige to niko ne može osporiti.
Ulazes jer si se debilima nekim koji pojma o fudbalu nemaju okruzio i oni ti diriguju a ti sam od sebe takodjer pojma nemas o fudbalu. I hoces neki instant rezultat u jednoj sezoni, vjerovatno bi se nakon jedne europe i ispalio kad bi kao borac uzeo 6-7 miliona. Promijenio je milion trenera, SD, igraca, quraca palaca.
Jednostavno ne zna i tjt. Samo vidis one lezbace i sve ti bude jasno da napretka nema dok on ne ode.![]()
![]()
![]()
Ovo cak nije ni moje misljenje, to je cinjenica.
Nije da mislimo nego smo uvjereni. Kao drugo niko ga nece otjerati vec ce on klub “prodati” drugom investitoru.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:41Ovdje neki misle da ce klub praviti bolje rezultate ako Mirvic ode,da ce osvajati titule, hoce sa hrenovkama na jelovniku. Bez Mirvica i investitora ovaj klub je finansijski neodrziv. Klub kojeg ostete u 15-20 utakmica u sezoni nikad nece biti prvak dok je ova struktura u Savezu.A vi palamudite do sutra.
Samo se nadam, da taj drugi investiror ne bude jos gora budala nego Mirvic. Da ne bude egocentrik, operisan od fudbala, lako povodljiv za mutna posla i okruzen nestrucnim ljudima kao sto se je ovaj okruzio.
Ako me razumijes, da ne bude kao ova promjena Zekic-Musemic gdje mi nismo dobili apsolutno nista. Cak ni onaj pozitivni sok prvih par utakmica, jer Musemic jednostavno nije vise za ovaj posao.
Nek nas preuzme Nam i nek nastavi tamo gdje je stao 2020. Vidio bi razliku. Onaj je znao svoj posao.
- feniksptica
- Kontakt:
Lavcina je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:31Nije da mislimo nego smo uvjereni. Kao drugo niko ga nece otjerati vec ce on klub “prodati” drugom investitoru.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:41Ovdje neki misle da ce klub praviti bolje rezultate ako Mirvic ode,da ce osvajati titule, hoce sa hrenovkama na jelovniku. Bez Mirvica i investitora ovaj klub je finansijski neodrziv. Klub kojeg ostete u 15-20 utakmica u sezoni nikad nece biti prvak dok je ova struktura u Savezu.A vi palamudite do sutra.
Samo se nadam, da taj drugi investiror ne bude jos gora budala nego Mirvic. Da ne bude egocentrik, operisan od fudbala, lako povodljiv za mutna posla i okruzen nestrucnim ljudima kao sto se je ovaj okruzio.
Ako me razumijes, da ne bude kao ova promjena Zekic-Musemic gdje mi nismo dobili apsolutno nista. Cak ni onaj pozitivni sok prvih par utakmica, jer Musemic jednostavno nije vise za ovaj posao.
Nek nas preuzme Nam i nek nastavi tamo gdje je stao 2020. Vidio bi razliku. Onaj je znao svoj posao.
Sta pricas ti bolan..
Prvo si samouvjeren i kazes da si uvjeren da ce bit bolji, onda u sledecem pasusu se nadas da ce bit bolji.
Al eto bitno je samo pisat pljuvat mijenjat, navikli mi tako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Glup si tebra. Kazem AKO jer ne znamo ni hoce li ovaj tokmak otici, a kamo li ko ce ga zamjeniti.feniksptica je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:34Lavcina je napisao/la: ↑20 sep 2025, 12:31Nije da mislimo nego smo uvjereni. Kao drugo niko ga nece otjerati vec ce on klub “prodati” drugom investitoru.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:41Ovdje neki misle da ce klub praviti bolje rezultate ako Mirvic ode,da ce osvajati titule, hoce sa hrenovkama na jelovniku. Bez Mirvica i investitora ovaj klub je finansijski neodrziv. Klub kojeg ostete u 15-20 utakmica u sezoni nikad nece biti prvak dok je ova struktura u Savezu.A vi palamudite do sutra.
Sta pricas ti bolan..
Prvo si samouvjeren i kazes da si uvjeren da ce bit bolji, onda u sledecem pasusu se nadas da ce bit bolji.
Al eto bitno je samo pisat pljuvat mijenjat, navikli mi tako.
Zato sam napisao, da se NADAM da ce doci neka pametnija glava koja nema ovakve seljacke osobine kao nas vrli Mirvah.
A ovaj “uspjeh” sto ima Mirvic tesko da moze slabije sa ovakvim klubom.
Da ti jos nacrtam ili si skontao sad?
Pravno ga niko ne moze otjerati ali treba da vidi sta misle navijaci o njemu i njegovim ublehama i ako ima imalo obraza vec danas bi trebao staviti na prodaju dionice ili sta vec
Nadam se samo da ce doci neko ko se razumije u vodjenje kluba a ne u vozanje kamiona
Ako ode Mirvic mi ce mo se prosetati bhpl, a sudije nam tek tada nista nece moci. A ako Tan isto ode onda osvajamo LS. Ima Mirvic puno gresaka, ali najveca misterija mi je sto ne zastiti klub od karanja i kradje sa strane mnsbh.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pozz hoce li bit karata ispred stadiona
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Inace se investitori nude na svakom koraku, pa cemo samo izabrati ko od milijardera ce da nas vodi. Evo kone traze investitore 10 godine, pa dokle su dosle? 
Nego imam prijedlog za sve ove sto seru po Mirvicu, vas 1000 da da svako po 10milja i otkupite upravljacka prava od Mirvica.
Da nam donesete dugoocekivane titule i zimu u Evropi.
Pazi razmisljanja, Mirvic ulaze milione iz svog dzepa i nema pravo da donosi odluke, eto ti ces ih donositi sto odes tri puta na utakmicu u toku sezone.
Nego imam prijedlog za sve ove sto seru po Mirvicu, vas 1000 da da svako po 10milja i otkupite upravljacka prava od Mirvica.
Da nam donesete dugoocekivane titule i zimu u Evropi.
Pazi razmisljanja, Mirvic ulaze milione iz svog dzepa i nema pravo da donosi odluke, eto ti ces ih donositi sto odes tri puta na utakmicu u toku sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.