FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vec danas po drustvenim mrezama vidim da ljudi postavljaju zastave po prozorima i balkonima 

-
- Kontakt:
Jel ovo opet neki vatromet u nasoj reziji po gradu.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Hrammm1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Po svemu sudeći,derbi subota 18:30h.
Zašto čekati 10 godina. Jug će biti završen iduće godine i dovoljno je od tada još 4 godine za zapad. Abd sve gotovo do 2030
-
- Kontakt:
Zato sto je zapad poseban projekat, nije obicna tribina. Sve se tamo nalazi od kancelarija, svlacionica, prostora za medije, komentatore, pa onda milion nekih sitnica sto uefa zahtjeva ako hoces da stadion ispunjava uslove za evropu. Kostao bi bar 3-4 puta vise od istoka.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako nije šarena laža ono što je Mirvić predlagao ako uđe u klub, onda bi se i zapad radio... Ali gledajući mu burazera, počinjem biti skeptičan....
nemoj biti skeptican, radi se o dvije razlicite osobe, mada ja vise i ne vjerujem da ce on uci u klub. oteglo se to sve. sto se zapada tice, to je novinarska patka koliko ja znam.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:15Ako nije šarena laža ono što je Mirvić predlagao ako uđe u klub, onda bi se i zapad radio... Ali gledajući mu burazera, počinjem biti skeptičan....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nije šuplja, haman je ušao u klub.svemalim1 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:36nemoj biti skeptican, radi se o dvije razlicite osobe, mada ja vise i ne vjerujem da ce on uci u klub. oteglo se to sve. sto se zapada tice, to je novinarska patka koliko ja znam.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:15Ako nije šarena laža ono što je Mirvić predlagao ako uđe u klub, onda bi se i zapad radio... Ali gledajući mu burazera, počinjem biti skeptičan....

Plus velika je razlika Grbavica i Kosevokolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:38Nije šuplja, haman je ušao u klub.svemalim1 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:36nemoj biti skeptican, radi se o dvije razlicite osobe, mada ja vise i ne vjerujem da ce on uci u klub. oteglo se to sve. sto se zapada tice, to je novinarska patka koliko ja znam.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:15Ako nije šarena laža ono što je Mirvić predlagao ako uđe u klub, onda bi se i zapad radio... Ali gledajući mu burazera, počinjem biti skeptičan....![]()
Grbavica stadion Zeljeznicara, a kosevo je gradski stadion
Nece niko da ulaze u nesto sto im ne pripada
Zeljeznicar je savrsen klub za ulaganje sa najvecim potencijalom u BiH
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
znam ja sta se prica, ali dok ne udje zvanicno pusem na hladno. kako god, nema potrebe za strahovima i poredjenjima sa torpedom. niti smo mi oni, niti je sanin ismir.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:38Nije šuplja, haman je ušao u klub.svemalim1 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 14:36nemoj biti skeptican, radi se o dvije razlicite osobe, mada ja vise i ne vjerujem da ce on uci u klub. oteglo se to sve. sto se zapada tice, to je novinarska patka koliko ja znam.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 11:15Ako nije šarena laža ono što je Mirvić predlagao ako uđe u klub, onda bi se i zapad radio... Ali gledajući mu burazera, počinjem biti skeptičan....![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Mene je strah ovakvih stvari da nas ne poklope kao što je njih poklopilo. A sjeti se situacije oko Čelika kad su Turci kao vlasnici došli i za kratak period Čelik propao još više... Jedino me tih stvari strah. Naravno da parolom nikom te ne damo nećemo nigdje stići, ali kažem da se treba biti oprezan.svemalim1 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:42znam ja sta se prica, ali dok ne udje zvanicno pusem na hladno. kako god, nema potrebe za strahovima i poredjenjima sa torpedom. niti smo mi oni, niti je sanin ismir.
Ma trenutno samo podrska ekipi i strucnom stabu. O Mirvicu kad udje, nadam se da ce se to ostvariti.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:50Mene je strah ovakvih stvari da nas ne poklope kao što je njih poklopilo. A sjeti se situacije oko Čelika kad su Turci kao vlasnici došli i za kratak period Čelik propao još više... Jedino me tih stvari strah. Naravno da parolom nikom te ne damo nećemo nigdje stići, ali kažem da se treba biti oprezan.
Fk Željezničar.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ja da imam ikakvih miliona viška, a nemam, uložio bih u FK Željezničar bez razmišljanja. Pa ko je bio na Grbavici sad protiv Borca i osjetio tu emociju, pa mislim da mu ne bi bilo žao ni zadnju marku dati za takvu veličinu (a da ne govorim da kad smo se borili za opstanak da je Grbavica uvijek bila puna i svi disali kao jedan). Kad vidim u šta ljudi ulažu i gube milione, ja mislim da samo idiot može biti na gubitku sa ovim što ima FK Željezničar. Pri tome ne mislim samo na imovinu, već i na sportski segment.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Lokomotifa i 35 gostiju.