Oni ovo pokusavaju od kad je on krocio u klub,neka ode al kad dodje ovaj sto je jaci od njega,do tada nek i dalje udaraju sa svih strana.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 19:44Oni mole Boga da nam ode Mirvic
Znaju da nismo imali srece i znanja, plus sudije i savez...
Ali znaju da ce nas kad tad procepiti jer imamo pare dok imamo Mirvica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mrze nas upravo zato sto imamo Mirvica vjerujte mi. Ne mogu da gledaju diva nikako. Nastanu sto mislim da nije dobro za klub da biznismen vodi. Jer kad biznismen napravi dobru ekipu od 18 igraca, i ako mu u medjuvremenu izleti igrac dobar za jeftine pare, iako ce tjanigrac pokvaiti atmosferu u ekipi, on ce ga kupiti. E to je greaka. Ostalo sve ok
-
- Kontakt:
Kao direktor ili predsjednik moras biti dobar biznismen prije svega. Nije to samo tako u sportuGalantni je napisao/la: ↑19 sep 2025, 20:54Ma mrze nas upravo zato sto imamo Mirvica vjerujte mi. Ne mogu da gledaju diva nikako. Nastanu sto mislim da nije dobro za klub da biznismen vodi. Jer kad biznismen napravi dobru ekipu od 18 igraca, i ako mu u medjuvremenu izleti igrac dobar za jeftine pare, iako ce tjanigrac pokvaiti atmosferu u ekipi, on ce ga kupiti. E to je greaka. Ostalo sve ok
Da sam na mjestu protivnika, ja Mirvića nikada ne bih dirnuo sa mjesta predsjednika i vlasnika kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ismir prvo mora navijati za Fk Sarajevo, da bi ga vodio.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Za klix rade 90% strumfovi. Kad vidite N.M,N.K nikad dobro o nama.Generalno i kad je nesto dobro napise se radi reda.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Navija za FK Donaciju sa druge strane Miljacke i smislja neke objektivne tekstove o nasem lutanju, i bore se za evropu svake godine a trofeja se ni sami ne sjecajuOldTownDistrict je napisao/la: ↑19 sep 2025, 20:28Zasto ne pise o sudisjkom masakru ove lige i ovog kluba, zasto nije napisao da smo uzeli kup i da bi smo uzeli duplu da nas sudije nisu iskasapile. Pise pred utakmicu jado, kvazi novinar.

...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Danas poceo balet fest. Treba nase balerine prijaviti mozda tamo osvoje koji bod!
U novi boj ...
Ako dobijemo ove dvije. Sve ce biti kao prije..
Sutra svi na Koševo!
Ako dobijemo Velež onda ćemo i gurbete.
Ako dobijemo Velež onda ćemo i gurbete.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Kakve su ovo prozivke na insta, vrlog preCjenika ? 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: lakilone, StarmoCity i 13 gostiju.