Nail Omerović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Nail Omerović
Zavisi od toga koji klub u Holandiji.
Moze zavrsiti jedino u onim fenjerasima tipa Waalwijk, Heracles i slicni. Ali jako tesko i tu. On ce u Turskoj zavrsiti. Da je veci kvalitet, kao da ga ne bi neki skaut upratio dosad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta će mu Hajduk, da dovedu nekog starohana Hrvata kojeg su istrošili klubovi iz Serie A ili La Lige pa da Nail grije klupu? To je smiješan klub koji ima tu sreću što su svi ostali klubovi iz Dalmacije propali, pa haman pola države navija za njih, kupuje članske itd.
Ljudi dovode Perišića, Rakitića, Rebića, htjeli Džeku dovesti, mi pričamo o njima kao da su neki ozbiljan razvojni tim.
Ljudi dovode Perišića, Rakitića, Rebića, htjeli Džeku dovesti, mi pričamo o njima kao da su neki ozbiljan razvojni tim.
Kad je Hajduk prodavao Palaversu i slicne u City, ili onog klinca u Tottenham, ovi holandsko-belgijski osrednji klubovi su gledali kako da isplate plate igracima.
Govorim samo da je Hajduk bolja odskocna daska za neki Europa Liga klub nego svi turski zajedno osim Fenera i Galate gdje Nail svakako sad ne moze zavrsiti. O Belgijskim ne treba ni govoriti jer svakako ne moze zavrsit u Bruggeu ili Unionu.
Govorim samo da je Hajduk bolja odskocna daska za neki Europa Liga klub nego svi turski zajedno osim Fenera i Galate gdje Nail svakako sad ne moze zavrsiti. O Belgijskim ne treba ni govoriti jer svakako ne moze zavrsit u Bruggeu ili Unionu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prodavao svoju djecu.
Bukvalno.. Odlazak u Hajduk bi bio definitivno pucanje u nogeNeznam55 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:44Šta će mu Hajduk, da dovedu nekog starohana Hrvata kojeg su istrošili klubovi iz Serie A ili La Lige pa da Nail grije klupu? To je smiješan klub koji ima tu sreću što su svi ostali klubovi iz Dalmacije propali, pa haman pola države navija za njih, kupuje članske itd.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], xinxee i 13 gostiju.