Promašili ste kat kolega.

Promašili ste kat kolega.
Ne sute, ponekad i klimnu glavom.
Adzem vs Husref
fuj, obrisi poruku ne brukaj seManijakdokraja9 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:40Evo ide opet guzovace ulaz na hadison ne bil se skupilo vise od 2 milje ljudi
Zar netko moze mrziti mostarski Velež?kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:45Šta očekivati na Koševu? Velež koji igra toplo-hladno, a realno imaju baš dobru ekipu, Sarajevo s druge strane sa mnogo jakim rosterom, ali s trenerom koji nije dorastao ekipi(moje mišljenje). Ne znam, ali ipak mislim da će Sarajevo slaviti jer su za nijansu bolja ekipa, a mislim bez obzira na sve da će fina brojka biti na stadionu i očekujem pritisak čuvenog Istoka.
Lično navijam da FKS pobjedi jer od najomraženijeg prijatelja ili ti ga najdražeg neprijatelja njihovi protivnici, odnosno Veležovci su nakon zadnje tekme protiv nas u Vrapčićima postali klub koji najviše mrzim u BiH.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.![]()
Izvinjavam se, tek sad vidim sto je besplatan ulaz. Ne bih nikad inace napisao, rahmetli Adnu sam licno poznavao preko 10 godina.
Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:47Zar netko moze mrziti mostarski Velež?kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:45Šta očekivati na Koševu? Velež koji igra toplo-hladno, a realno imaju baš dobru ekipu, Sarajevo s druge strane sa mnogo jakim rosterom, ali s trenerom koji nije dorastao ekipi(moje mišljenje). Ne znam, ali ipak mislim da će Sarajevo slaviti jer su za nijansu bolja ekipa, a mislim bez obzira na sve da će fina brojka biti na stadionu i očekujem pritisak čuvenog Istoka.
Lično navijam da FKS pobjedi jer od najomraženijeg prijatelja ili ti ga najdražeg neprijatelja njihovi protivnici, odnosno Veležovci su nakon zadnje tekme protiv nas u Vrapčićima postali klub koji najviše mrzim u BiH.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.![]()
I laik moze vidjet da se Zrinjskom štimaju i ozbiljniji igraci, pored svega drugog. To je dogovoreno i prije neg' su Mamici postali krimosi i oficijelno.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:40Imaju oni svojih igraca i u Zelji,Sirokom,Velezu,Posusju i Zrinjskom samo imam osjecaj da rade vece stvari za Zrinjski i da njima dovode vece profesionalce.
Izgleda da se moras napregnuti puno vise od samo množine i jednine. Precijenio sam te.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.