FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad stave Ljajića na krilo znam da kurcca ne znaju.
Ne sudim?Vanja8 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:30Po cemu sudis da je propalo ?Bordo10 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:26Jel sigurno da ovaj Ismail dolazi?Vanja8 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:19Mozda ce Mamic voditi treninge, posttavljati formaciju, a Hus ce primati platu...![]()
Zoran Mamic je savjetnik princu Ismailu i u sustini jako dobar odabir, a kao sto sam nedavno najavio, klub ce voditi profesionalci u svim segmentima i to ljudi koji znaju sta i kako u ovoj mocvari od lige...
Mirvic ce se tu jos malo vrtiti, ali kao sto se vidi po preuzimanju Dugopolja priprema se teren za njegov odlazak...
E sad, prije godinu dana sam ovdje citao da bi Mamice na ledjima donijeli, da se sanja da nam ustroje klub i sl....
Medjutim, sad smo moralna vertikala koja poziva Mirvica da "podmazuje", a Mamici su zlo...![]()
![]()
![]()
Boze, koje kontradiktornosti...![]()
![]()
![]()
![]()
Neko napisa da je Hus tu do 12/2025, slozio bih se sa njim, ali moguce je i ranije da ode iz "zdravstvenih" razloga...
Ili je propalo?
Pitam imal ista od toga?
-
- Kontakt:
Nemoj generalizovati,to je sve sto sam ja htio reci i svojim komentarom ostavljati dojam kao da nas 95% tako misli.Zutti je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:51Ajd polahko, da ti probam objasniti.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:33Kad citiras nekoga ubaci i nick,kao sto si i moj,a ostale nisi.
Nemoj na seljakluk pokusavati izjednaciti sve autore ovih citata.
Boli me neka stvar sta je ko rekao ili sta ko misli.
Ja stojim iza onoga sto ja napisem.
Ja sam rekao da većina ljudi ne želi da bude pošteno nego da mi krademo. Ti si krenuo kontrirati tome i govoriti da pričam gluposti. Ja konstatovao da si se pronašao u toj većini (jer koji bi qurac ispravljao to što sam rekao ako nisi dio te većine? Što bi branio tuđe stavove?). Nakon toga, ti govoriš da nisi dio te većine i pišeš rečenicu "jel neko traži krađu ili da ne budeš pokraden?", kojom ponovo potvrđuješ svoj stav kako nije tačno ono što ja govorim. Nakon što sam ti ja izvukao postove te iste većine u kojoj ljudi otvoreno traže krađu ti napišeš "nemoj na seljakluk pokušavati izjednačiti sve autore ovih citata" i još gluposti oko toga čije sam nickove stavljao, a čije ne i hvataš se samo priče oko toga gdje sam te ja svrstao ili nisam i kako ti zapravo ne misliš tako.
Jesi li skontao gdje si napravio zayeb ili da probam još jednostavnije?
Ne misle ni ovi tako to je vise rezultat revolta jer onanisu godinama po nama.
Opet kazem nemam se sta pronalaziti jer sam prethodno vec ostavio ovdje svoje misljenje koje ne poziva na kradju nego da nam se dozvoli korektno da se takmicimo. Nista vise.
I sta znaci to Mamic je personifikacija kradje u nasu korist?
Ti meni da pojednostavis,jer sam sta,glup?
U principu korektan si forumas,ali nemoj biti hinjav,nije ti to dobro.
Vlastiti ego bi te mogao progutati.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Da se Siroki spasava ispadanja ,za to je tu Zoran Zekic a za sve ostalo imamo mastercardDzemoSmjecanin je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:54Djelis je s poštenjačima kao što si i sam, jelde? Ljudi imaju pravo na svoj stav, slagao se ti s njim ili ne. U vezi svih posljeratnih titula klubova u BiH, generalno, malo je bilo onih 100% čistih. Ja ne znam gdje ti živiš, osvrni se oko sebe, ne živiš u ružičnjaku i bajkovitoj priči. Niko nije rekao trebamo klati druge kao Borac, ali da barem imaš normalno suđenje i da na sportski način dobijaš, da nas ne kolje zbog šugavog SB koji trebao ispasti lani i sl. Da kad Mamić kaže Sabriji, slušaj balijski konju, nemoj da oštetiš Sarajevo, najebo si..Onda će on razmisliti čije će poslušati, ili će mu se javiti xy osoba to isto poručitiZutti je napisao/la: ↑19 sep 2025, 11:20Maroon1946 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 10:31Ne trazi niko da mi krademo. Trazimo da imamo zastitu kao Zrinjski. Protiv njih se ne sude sumnjivi penali, ne daju se zuti i crveni na pravdi Boga. Pa onaj crveni sto je Kupresak dobio protiv Borca je bio dovoljan da se odmah istupi iz lige dok se savez ne promijeni. Ovako znas da kad ides u Banja Luku da ces dobiti 9 zutih kartona, da se moze desiti da ti igracu polome nogu a da nece ni opomenu dobiti, da ce ti svirati nepostojeci penal itd. Ako Mamić(i) mogu osigurati Sarajevu da nas konstatno ne kradu odmah smo u prednosti.Dobro. Ja sam pogrešno shvatio. U pravu ste.
Ne zanima me kako jel posteno ili nije . Niko ne igra posteno pa ne moramo mi .Nek je osudjen za ratne zlocine ne zamima me ako radi u najboljem interesu mog klubaMa ja nek svi namjestaju lobiraju poklapaju mi cemo jedini bit posteni idalje i izigravati neku gospoduU okolnostima u kojima jesmo nikad mi nece biti bitan nacin na koji je titula osvojena. Pise se i pamti se brojka. Koga ce bolit qrac za 10 godina kako je Borac osvojio titulu? Niko se sjecat nece svih ovih lakrdija.S kim ja dijelim planetu...Sve poptisujem napisano.
Qrac me zaboli na koji nacin, samo neka se titula donese.

Koliko je godina imao tad, a koliko sad. Gledaš li ti naše utakmice i koliko se on kreće?
Btw ,ova prica oko Mamica,kriminala i kradja me podsjeca na jedan dobar vic:
Pita sin oca ; Mozes li mi objasniti razliku izmedju teoretskog i prakticnog. Odgavara otac -Hocu,to je lako. Eno idi pitaj majku i sestru bi spavale sa onim i onim komsijom za 2000 maraka. Pita sin mamu,ona malo ko necka se,pa kaze bi,pita sestru ,ona odmah skoci,hocu,gdje je . Vrati se sin ocu i isprica mu sta su rekle. Onda otac veli vidis mi teoretski u kuci imamo 4 hiljade maraka a prakticno imamo dvije qurve
Zalosno. Cast,postenje i Sarajevo se ne prodaje.
Sto se tice te price ,treba sacekati razvoj situacije,pa cemo onda pricati.
Treba se okrenuti Velezu,sportu i fudbalu. Pobjedom hvatamo prikljucak. Favoriti smo ,po kladionicama,bolji smo. Nadam se da ih je naš Husref ,malo psiholski smirio i da cemo odigrati u skladu svojih nemalih mogucnosti.
Subota ce biti lijep jesenji dan,pravi momenat za odlazak na Koševo !!
Pita sin oca ; Mozes li mi objasniti razliku izmedju teoretskog i prakticnog. Odgavara otac -Hocu,to je lako. Eno idi pitaj majku i sestru bi spavale sa onim i onim komsijom za 2000 maraka. Pita sin mamu,ona malo ko necka se,pa kaze bi,pita sestru ,ona odmah skoci,hocu,gdje je . Vrati se sin ocu i isprica mu sta su rekle. Onda otac veli vidis mi teoretski u kuci imamo 4 hiljade maraka a prakticno imamo dvije qurve

Treba se okrenuti Velezu,sportu i fudbalu. Pobjedom hvatamo prikljucak. Favoriti smo ,po kladionicama,bolji smo. Nadam se da ih je naš Husref ,malo psiholski smirio i da cemo odigrati u skladu svojih nemalih mogucnosti.
Ja koliko znam pozicija deset u svijetu fudbala (modernom) ne postoji, beskoristan je tu jer uvijek ima puno igrača oko sebe.... Kroz posjed graditi situacije u kojima će on ostajati 1 na 1 sa te lijeve strane. Nije ni naša liga aman zaman u nekom tempu.
Zdravko i Zoran su napravili jednu od najboljih reprezentacija u Evropi i svijetu poslednjih 20-tak godina, i klub koji je svake godine igrao grupnu fazu nečega, rušio Arsenale, Chelseae... tako da je suludo dovoditi u pitanje njihovu stručnost u tom dijelu. O politički motivisanom postupku u drugoj državi (kao protiv Sanadera) treba pričati struka, a ne neko sa srednjom školom uz dužno poštovanje. Fokus ovoga svega za sada treba biti zaštita ekipe od sudijskih marifetluka u praktično svakom kolu, ako je to uopšte cilj...
Nece oni ovdje raditi ono sto su radili tamo. Ni priblizno isti im posao nece biti. Tamo odlucivali sve, kupili sav kajmak, ovdje jedan od njih savjetuje egomanijaka.071 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 13:35Zdravko i Zoran su napravili jednu od najboljih reprezentacija u Evropi i svijetu poslednjih 20-tak godina, i klub koji je svake godine igrao grupnu fazu nečega, rušio Arsenale, Chelseae... tako da je suludo dovoditi u pitanje njihovu stručnost u tom dijelu. O politički motivisanom postupku u drugoj državi (kao protiv Sanadera) treba pričati struka, a ne neko sa srednjom školom uz dužno poštovanje. Fokus ovoga svega za sada treba biti zaštita ekipe od sudijskih marifetluka u praktično svakom kolu, ako je to uopšte cilj...
Ayla bi prezivjela jer ona zna oko popunjavanja vakuma...jurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ja bih volio da krenu na sastanak kod tog princa privatnim avionom Mirvic, Kotmani, Tan, Ajla, Melisa, par lezebjki, oni mafijaši iz bungalova, i da se sruši avion. I braća Mamić i njihovi savjetnici.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.
E vidi ti njemu izjave ? Kako je on dosao nema problema ali ne moze zalaganje s treninga prenijeti na utakmicu ?!
Koga on yebe vise... Idi ubleho, pregazilo te vrijeme !!!
E vidi ti njemu izjave ? Kako je on dosao nema problema ali ne moze zalaganje s treninga prenijeti na utakmicu ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kojeg znanja? Kojeg tata ima!
U suštini ono što je bit trenerskog posla javno priznaje da nije u stanju uraditi.NazorUso je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:12Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Moderan fudbal nije za husrefaZeko87 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:54U suštini ono što je bit trenerskog posla javno priznaje da nije u stanju uraditi.NazorUso je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:12Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.
Tragično je da se svakom zaseoku šilji protiv Sarajeva, najvećeg kluba u BiH, sramno i nedopustivo da se naš svaki gol provjerava po pet min a svaka situacija u našem kaznenom svira kao penal i svaki jači start kartonira.
Tome se mora stati u kraj, ne zanima me kako. Ne tražimo da za nas tako rade nego da nas barem puste da igramo fudbal.ć, pa nek ispadnemo iz lige ako treba.
Tome se mora stati u kraj, ne zanima me kako. Ne tražimo da za nas tako rade nego da nas barem puste da igramo fudbal.ć, pa nek ispadnemo iz lige ako treba.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 19 sep 2025, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nemoj vise o vicevima BgtAntikloc je napisao/la: ↑19 sep 2025, 13:09Btw ,ova prica oko Mamica,kriminala i kradja me podsjeca na jedan dobar vic:
Pita sin oca ; Mozes li mi objasniti razliku izmedju teoretskog i prakticnog. Odgavara otac -Hocu,to je lako. Eno idi pitaj majku i sestru bi spavale sa onim i onim komsijom za 2000 maraka. Pita sin mamu,ona malo ko necka se,pa kaze bi,pita sestru ,ona odmah skoci,hocu,gdje je . Vrati se sin ocu i isprica mu sta su rekle. Onda otac veli vidis mi teoretski u kuci imamo 4 hiljade maraka a prakticno imamo dvije qurve![]()
NazorUso je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:12Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.

Kakav bivo dan te yebo. Javno kaze da ne zna raditi svoj posao

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 18 gostiju.