NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da bogda se ovo(titula) ponovilo sljedeče godinebistrikboy je napisao/la:Jučer, prije tačno 37 godina Željezničar je u Beogradu savladao Partizan i došao do prve titule u historiji kluba!!
Većinu utakmica je nastupao ovaj sastav: Janjuš, D. Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković, a igrali su još i S. Kojović, Hrvat, M. Radović, Ibrahimović i Rodić. Trener je bio pokojni Milan Ribar.
Željo je odigrao 34 meča, i zabilježio 21 pobjedu, 9 neriješenih i samo 4 poraza uz gol razliku +35 (55:20)
zna li neko koji je igrac ovaj prvi sa lijeva. Raul lici na njegabistrikboy je napisao/la:Jučer, prije tačno 37 godina Željezničar je u Beogradu savladao Partizan i došao do prve titule u historiji kluba!!
Većinu utakmica je nastupao ovaj sastav: Janjuš, D. Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković, a igrali su još i S. Kojović, Hrvat, M. Radović, Ibrahimović i Rodić. Trener je bio pokojni Milan Ribar.
Željo je odigrao 34 meča, i zabilježio 21 pobjedu, 9 neriješenih i samo 4 poraza uz gol razliku +35 (55:20)
Taj dan su igraci Torpeda učili o pravilima nogometne igrebistrikboy je napisao/la:Nadam se da camac zna i da ce nam ponesto napisati o ovom danu i onome sta su igraci Torpeda radili taj dan
A i vi ste to radili dva puta znaci utvrdjivali gradivoSINE je napisao/la:Taj dan su igraci Torpeda učili o pravilima nogometne igrebistrikboy je napisao/la:Nadam se da camac zna i da ce nam ponesto napisati o ovom danu i onome sta su igraci Torpeda radili taj dan
Prvo PROMJENE SE NISU DESILE otisao je samo Faruk u klubu ostaju Dzelo,Samir, Eso ljudi koji su trebali prvi pakovati kofere, Samir ostaje u IO, tako da se nije nista promjenilo da li ce e to cu da sacekam da vidim!!!19TM87 je napisao/la:promjene u klubu su se desile...ostaje da vrijeme pokaze da li ce biti bolje ili cemo jos dublje potonuti ako se moze dublje...
Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je vrijeme da se zavrsi ova rasprava oko nove uprave,al' fakat,sto se tice Zuje i novog zaduzivanja,ruke su mu svezane za takvo nesto,Brkovic obecao gen.sponzora i mnoge stalne sponzore kao i sto veci broj nocnih utakmica(vise gledalaca=vise para),do petka cemo znati sastav IO(predsjednistvo)
Što se trenera tiče, mislim da smo tu jednoglasni, Amar Osim.SINE je napisao/la:Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.
Hajmo sad o igračim i eventualnim pojačanjima, treneru i sl. stvarima.
To bi mogao biti Damir Tosunovic..On je nezadovoljnik u Slobodi, Mirza Mesic mu uzeo mjesto u jedanestorci, a nije nista bolji od njega..Virtu4l je napisao/la:Što se trenera tiče, mislim da smo tu jednoglasni, Amar Osim.SINE je napisao/la:Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.
Hajmo sad o igračim i eventualnim pojačanjima, treneru i sl. stvarima.
Šta mislite koje bi igrače trebali zadržati. Čujem da su već naciljali nekog klinca iz Slobode, ne da mi se tražiti ime i prezime, kažu da je ekstra igrač i nešto je nezadovoljan u Slobodi...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.