FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 17:17

Ovaj put nije kao "onaj" put,navijaci su na oprezu,to je dovoljno,bar meni...
NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,NIJE TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 17:22

BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION, OPET ŠAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Moj kolega cijeli dan se slomi pjevajući ovo. A ired bi bio da se ovo desi
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 17:27

Jučer, prije tačno 37 godina Željezničar je u Beogradu savladao Partizan i došao do prve titule u historiji kluba!!

Većinu utakmica je nastupao ovaj sastav: Janjuš, D. Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković, a igrali su još i S. Kojović, Hrvat, M. Radović, Ibrahimović i Rodić. Trener je bio pokojni Milan Ribar.

Željo je odigrao 34 meča, i zabilježio 21 pobjedu, 9 neriješenih i samo 4 poraza uz gol razliku +35 (55:20)

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 17:29

bistrikboy je napisao/la:Jučer, prije tačno 37 godina Željezničar je u Beogradu savladao Partizan i došao do prve titule u historiji kluba!!

Većinu utakmica je nastupao ovaj sastav: Janjuš, D. Kojović, Bećirspahić, Bratić, Katalinski, Hadžiabdić, Jelušić, Janković, Bukal, Sprečo i Deraković, a igrali su još i S. Kojović, Hrvat, M. Radović, Ibrahimović i Rodić. Trener je bio pokojni Milan Ribar.

Željo je odigrao 34 meča, i zabilježio 21 pobjedu, 9 neriješenih i samo 4 poraza uz gol razliku +35 (55:20)

slika
Da bogda se ovo(titula) ponovilo sljedeče godine :D
SAMO ŽELJO

anem
Kontakt:

Post Postao/la anem » 16 jun 2009, 17:54

bistrikboy je napisao/la:Jučer, prije tačno 37 godina Željezničar je u Beogradu savladao Partizan i došao do prve titule u historiji kluba!!

slika
zna li neko koji je igrac ovaj prvi sa lijeva. Raul lici na njega :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 17:57

Nadam se da camac zna i da ce nam ponesto napisati o ovom danu i onome sta su igraci Torpeda radili taj dan ;)

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 19:12

Čamac pričaj :D
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 19:25

bistrikboy je napisao/la:Nadam se da camac zna i da ce nam ponesto napisati o ovom danu i onome sta su igraci Torpeda radili taj dan ;)
Taj dan su igraci Torpeda učili o pravilima nogometne igre ;)
SAMO ŽELJO

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2009, 19:32

promjene u klubu su se desile...ostaje da vrijeme pokaze da li ce biti bolje ili cemo jos dublje potonuti ako se moze dublje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2009, 20:18

Samo cu reci cega se sjecam nakon odlaska te famozne Zujine ekipe iz Zeljezicara..Uprava koja je dosla poslije njih je nasla racune/fakture na osnovu kojih su utvrdili da su se cak kupovale i vecernje haljine,toalete i ko zna sta jos..

Zvuci nevjerovatno, ali ne moze biti daleko od istine.

To je bio jedan tekst u avazu, koji mi je onako, kao Zeljinom navijacu ostao urezan u sjecanje. I nemojte mi sad poceti pricu avaz ovo, avaz ono jer me to nimalo ne interesuje, ovo sam rekao jer smatram da ce dodati zara diskusiji.. :evil: :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 20:35

@tanzla

Predugačak je spisak svega što se u to vrijeme kupovalo Željinim novcem, novcem koji je otišao brže nego što je došao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 16 jun 2009, 20:35

SINE je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nadam se da camac zna i da ce nam ponesto napisati o ovom danu i onome sta su igraci Torpeda radili taj dan ;)
Taj dan su igraci Torpeda učili o pravilima nogometne igre ;)
A i vi ste to radili dva puta znaci utvrdjivali gradivo :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 20:40

Ja mislim da je vrijeme da se zavrsi ova rasprava oko nove uprave,al' fakat,sto se tice Zuje i novog zaduzivanja,ruke su mu svezane za takvo nesto,Brkovic obecao gen.sponzora i mnoge stalne sponzore kao i sto veci broj nocnih utakmica(vise gledalaca=vise para),do petka cemo znati sastav IO(predsjednistvo) ;)

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 16 jun 2009, 20:43

19TM87 je napisao/la:promjene u klubu su se desile...ostaje da vrijeme pokaze da li ce biti bolje ili cemo jos dublje potonuti ako se moze dublje...
Prvo PROMJENE SE NISU DESILE otisao je samo Faruk u klubu ostaju Dzelo,Samir, Eso ljudi koji su trebali prvi pakovati kofere, Samir ostaje u IO, tako da se nije nista promjenilo da li ce e to cu da sacekam da vidim!!!
Drugo moze i dublje da se tone od svakog zla ima vece, to je da stave stadion pod hipoteku i zavrnu lovu, jedan covjek koji je proveo zivot u Zelji rece odose lopovi dodjose lopovi.Sta ti hocu reci Zujo je namazan lik i obecaje sve ja dok ne vidim Amara na trenigu ne vjerujem, da ce mo dobiti dobrog sponzora ne vjerujem dok ne vidim, da ce doci Greda za direktora ne vjerujem dok ne vidim, da ce dovesti prave igrace a ne pokusaje igraca i to ne vjerujem dok ne vidim i ovako bih ti mogao pisati do u beskonacno...
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 21:05

bistrikboy je napisao/la:Ja mislim da je vrijeme da se zavrsi ova rasprava oko nove uprave,al' fakat,sto se tice Zuje i novog zaduzivanja,ruke su mu svezane za takvo nesto,Brkovic obecao gen.sponzora i mnoge stalne sponzore kao i sto veci broj nocnih utakmica(vise gledalaca=vise para),do petka cemo znati sastav IO(predsjednistvo) ;)
Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.
Hajmo sad o igračim i eventualnim pojačanjima, treneru i sl. stvarima.
SAMO ŽELJO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 21:09

SINE je napisao/la:Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.
Što se trenera tiče, mislim da smo tu jednoglasni, Amar Osim.

Šta mislite koje bi igrače trebali zadržati. Čujem da su već naciljali nekog klinca iz Slobode, ne da mi se tražiti ime i prezime, kažu da je ekstra igrač i nešto je nezadovoljan u Slobodi...?
Voli te tvoje Sarajevo.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jun 2009, 21:11

Virtu4l je napisao/la:
SINE je napisao/la:Upravu si, treba sačekat da se vidi šta če biti u narednih nekoliko dana, i tek onda početi polako raspravljati, mislim da je sada potpuno drugačija situacija u odnosu na onu od prije nekoliko godina.
Što se trenera tiče, mislim da smo tu jednoglasni, Amar Osim.

Šta mislite koje bi igrače trebali zadržati. Čujem da su već naciljali nekog klinca iz Slobode, ne da mi se tražiti ime i prezime, kažu da je ekstra igrač i nešto je nezadovoljan u Slobodi...?
To bi mogao biti Damir Tosunovic..On je nezadovoljnik u Slobodi, Mirza Mesic mu uzeo mjesto u jedanestorci, a nije nista bolji od njega..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 21:20

Mislim da se radi o Muhamedu Mujiću, dečko ima 18 godina. Bio je član ove novinarske selekcije.
Voli te tvoje Sarajevo.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 21:24

Sto se tice aktuelnog igrackog kadra ostavio bih Bekrica,Bucana,Besliju,Cocalica i Mulalica...ostalima bih se zahvalio i rekao da mogu slobodno traziti drugi klub...

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jun 2009, 21:28

Takodjer ono sto ocekujem je to da izbace Esu Ibrahimovica iz Strucnog staba jer apsolutno nije zasluzio da bude u klubu kakav je Zeljo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.