Nikad je ne osvojili Amin ako ćemo je osvojit ko Vico i Beus. Ispali u 6 rang takmičenja al uzdignute glave, sad je i to upitno kako je Mirvic došao, ne možemo ni to vise reci.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:54Sve poptisujem napisano.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ma ja treba posteno ko i do sad.Da te kara ko stigne.99% raje pise fol mafija,nemaju pojma ni ovi iz Zg za sta su ga tuzili.Ljudi im reprezentaciju napravili,Dinamo ko city bio.I nikad vise nece biti ni blizu.Previse se zamarate glupostima a plus se niko ne razumije,nego na indexu clanak procitali. Nek rade sta hoce,kako hoce samo neka titule donose.Svakakonse boris protiv mafije...
Qrac me zaboli na koji nacin, samo neka se titula donese.
U ligi gdje Vico i Beus godinama unazad kroje sve, mi glumimo neke moralne vertikale a niko pojma ni o cemu nema.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Pusti se te price,treba pustiti da nas ponizavaju i da mi zgade fudbal kad vidim kako nas ponizavaju iz tekme u tekmu,trebam gledat protiv Veleza 22 kartona,crvene penale,dao Bog da sve pokrade koga boli uvo,dosta smo posteni bili od rata pa do sad.jurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:55Nikad je ne osvojili Amin ako ćemo je osvojit ko Vico i Beus. Ispali u 6 rang takmičenja al uzdignute glave, sad je i to upitno kako je Mirvic došao, ne možemo ni to vise reci.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:54Sve poptisujem napisano.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ma ja treba posteno ko i do sad.Da te kara ko stigne.99% raje pise fol mafija,nemaju pojma ni ovi iz Zg za sta su ga tuzili.Ljudi im reprezentaciju napravili,Dinamo ko city bio.I nikad vise nece biti ni blizu.Previse se zamarate glupostima a plus se niko ne razumije,nego na indexu clanak procitali. Nek rade sta hoce,kako hoce samo neka titule donose.Svakakonse boris protiv mafije...
U ligi gdje Vico i Beus godinama unazad kroje sve, mi glumimo neke moralne vertikale a niko pojma ni o cemu nema.
-
- Kontakt:
Trebaju tebe angazovati da objasnis kako da se zastitimo u savezu i kako Mandicu da utrpamo koji dinarjurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:52Ove naše smo vidjeli na djeluHajdeee je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:46jurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ja bih volio da krenu na sastanak kod tog princa privatnim avionom Mirvic, Kotmani, Tan, Ajla, Melisa, par lezebjki, oni mafijaši iz bungalova, i da se sruši avion. I braća Mamić i njihovi savjetnici.![]()
Ovi osuđeni kriminalci
I vidis ti bosnje kako on to podržava, ovu zemlju i ljude u njoj treba pogusiti plinom
Najbolje bi bilo i Vicu da zaposle kad mu mandat istekne
Šta je slijedece ?
Debilu jedan imaš pare
Zaštitiš se u savezu na neki način milom / silom
Dovedeš normalne i razumne ljude na funkcije koji su sportski radnici
Postavis normalnog SD-a i normalnog trenera
Daš im 2 godine ciklus
Ne miješaš im se u rad
Akademiju ustrojis tako da dovedeš trenere školovane
Organizujes selekcione kampove gdje trener ne zna imena djece nego se pod brojem prijave
Izabereš najbolje juniore, kadete u državi platiš im stipendije obezbjedis uslove
Sjedneš s Mandicem dogovoriš kako da se taj istok pokrije malo daš i njemu koji dinar
Ima vas 3 multi nešto multi milioner, milijarder i ono dovede Mamica da mu kroji klub
Majku **** glupu i ljudi to vole
Nije klub za nas, sve su mu uzeli, otjerali navijače, izgubili identitet, srozali na najniže grane rezultatski poobarali sve rekorde negativne, promijenili 200 igrača i 10 trenera , ja tek danas saznam da Unusic nije nas igrač vise slučajno, ne znam ja koji pratim sve zamisli ljudi koji onako prate, na to ti dovede Mamica pazi, pa jebote brat.
-
- Kontakt:
Navijaci Sarajeva mole Boga da idemo u 6. rang
Ja bi takve odstranjivao s teme
Ja bi takve odstranjivao s teme
Moze i ta varijanta, al nema onda galamit, psovat, aplauscic lagani i ciao. Medjutim, realnost je drukcija, nakon svakog prangijanja ovdje se pored psovanja familija svakom ko ima i najmanju poveznicu s klubom, zele smrti, pogibije, teske bolesti i slicno. Eh sad da je kako nagodit da uzdignute glave, a protiv 15tak ljudi svaku utakmicu, mimo komisija koje ce to aminovat, sumnjam da moze. Mene licno da se pita, ne bih nikom sao aut da izvede, bar deset godinajurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:55Nikad je ne osvojili Amin ako ćemo je osvojit ko Vico i Beus. Ispali u 6 rang takmičenja al uzdignute glave, sad je i to upitno kako je Mirvic došao, ne možemo ni to vise reci.ajdohordas je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:54Sve poptisujem napisano.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ma ja treba posteno ko i do sad.Da te kara ko stigne.99% raje pise fol mafija,nemaju pojma ni ovi iz Zg za sta su ga tuzili.Ljudi im reprezentaciju napravili,Dinamo ko city bio.I nikad vise nece biti ni blizu.Previse se zamarate glupostima a plus se niko ne razumije,nego na indexu clanak procitali. Nek rade sta hoce,kako hoce samo neka titule donose.Svakakonse boris protiv mafije...
-
- Kontakt:
Bar nisam osuđeni kriminalac za najteža djela u vezi sa finansijskim malverzacijama. Bolje nikog ne zaposlit nego Mamice i njihove poznanike.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:01Trebaju tebe angazovati da objasnis kako da se zastitimo u savezu i kako Mandicu da utrpamo koji dinarjurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:52Ove naše smo vidjeli na djelu
Ovi osuđeni kriminalci
I vidis ti bosnje kako on to podržava, ovu zemlju i ljude u njoj treba pogusiti plinom
Najbolje bi bilo i Vicu da zaposle kad mu mandat istekne
Šta je slijedece ?
Debilu jedan imaš pare
Zaštitiš se u savezu na neki način milom / silom
Dovedeš normalne i razumne ljude na funkcije koji su sportski radnici
Postavis normalnog SD-a i normalnog trenera
Daš im 2 godine ciklus
Ne miješaš im se u rad
Akademiju ustrojis tako da dovedeš trenere školovane
Organizujes selekcione kampove gdje trener ne zna imena djece nego se pod brojem prijave
Izabereš najbolje juniore, kadete u državi platiš im stipendije obezbjedis uslove
Sjedneš s Mandicem dogovoriš kako da se taj istok pokrije malo daš i njemu koji dinar
Ima vas 3 multi nešto multi milioner, milijarder i ono dovede Mamica da mu kroji klub
Majku **** glupu i ljudi to vole
Nije klub za nas, sve su mu uzeli, otjerali navijače, izgubili identitet, srozali na najniže grane rezultatski poobarali sve rekorde negativne, promijenili 200 igrača i 10 trenera , ja tek danas saznam da Unusic nije nas igrač vise slučajno, ne znam ja koji pratim sve zamisli ljudi koji onako prate, na to ti dovede Mamica pazi, pa jebote brat.
-
- Kontakt:
Kontroverzan potez ovo s Mamicem,nema sta.
Koga boli qrac kakav on spor ima u susjednoj drzavi!?
Gdje to mi zivimo,drzava lopova i lopovluka.
Medju dvije-tri najkorumpiranije zemlje u Evropi.
Ako je ovo istinski potez da se unaprijedi klub i izadje iz ovog prije svega kadrovskog kanala,gdje se vidi iz aviona da klub ne ide ispravnim putem,onda podrzavam.
Ako iza svega postoje odredjene intrige,a sto ce se naravno i pokazati vrlo brzo,onda vjerujem da ce ovo biti najvjerovatnije posljednji potez ove uprave.
Ali,gledajuci sve skupa i do sad,djelovanje,spletke,petljanja,oprez je primaran.
Koga boli qrac kakav on spor ima u susjednoj drzavi!?
Gdje to mi zivimo,drzava lopova i lopovluka.
Medju dvije-tri najkorumpiranije zemlje u Evropi.
Ako je ovo istinski potez da se unaprijedi klub i izadje iz ovog prije svega kadrovskog kanala,gdje se vidi iz aviona da klub ne ide ispravnim putem,onda podrzavam.
Ako iza svega postoje odredjene intrige,a sto ce se naravno i pokazati vrlo brzo,onda vjerujem da ce ovo biti najvjerovatnije posljednji potez ove uprave.
Ali,gledajuci sve skupa i do sad,djelovanje,spletke,petljanja,oprez je primaran.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
E cuj ti njega,malo das mandicu,malo ovo.malo ono,a mamic ti smeta?
Majstore evo pokusavas 10 godina posteno,pisaju ti se u usta.I nikad nece biti posteno jer se samo mijenjaju,malo ovi,malo oni.Tebi i slicnima ako se da gledat svaka cast.Ja ne mogu vise gledat da protiv svake ekipe strepim hoce li odma biti penal ili crveni.I kad zabijes go,da se vraca var samo da ti ponisti.Da Bog da i Zdravko Mamic uso u klub.
Majstore evo pokusavas 10 godina posteno,pisaju ti se u usta.I nikad nece biti posteno jer se samo mijenjaju,malo ovi,malo oni.Tebi i slicnima ako se da gledat svaka cast.Ja ne mogu vise gledat da protiv svake ekipe strepim hoce li odma biti penal ili crveni.I kad zabijes go,da se vraca var samo da ti ponisti.Da Bog da i Zdravko Mamic uso u klub.
- huntingseason
- Kontakt:
MIRVIĆU ZNAJ SVEMU JE KRAJ
ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ!
ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ!
Jedno je pokusavat posteno na glup nacin a drugo je planski pa fulit, mi planski nismo doveli fotografa a kamo li trenera za trenerom, igraca za igraca, pogledali gdje cemo prodati nekog od nasih dragulja i sl, i povrh toga dovedese lika/ove koji su osudjeni za fin malverzacije, sta ih sputava da to urade tebi/Tanu ili ovom Princu i zadignu jos vece pare?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:13E cuj ti njega,malo das mandicu,malo ovo.malo ono,a mamic ti smeta?
-Sto se njih tice ili je pocelo manjkat para ili su uvidjeli priliku da zgrnu jos vecu lovu znaci da ima nesto od tog Princa, da im se radilo u BiH preuzeli bi Svinjski ili neku sl ekipu vec odavno.
Biće ovo dobro, ljudi moji kod nas uvijak veselo. 
Očekivao sam na početku sezone Zdravka da preuzme klub, a Zorana na klupi.
Ovaj Princ Ismail je za mene otkriće, biće on naše svjetlo na kraju tunela. Pa lik je uspostavljao red na svoj način, a to u Bosni svi razumiju jako dobro.
Zoran ima znanje o nogometu, ima svoj interes jer kažu u ovoj priči je i Hr drugoligaš Dogopolje, samo treba pod hitno naći nekog trenera koji je skroz lud, a trenerski potkovan i poznaje taktike i marifetluke.
Sve dok je Husref trener, ja se ništa ne nadam niti očekujem.
A Ajla neka radi ono što najbolje zna, samo neka se više ne miješa u nogomet.
Očekivao sam na početku sezone Zdravka da preuzme klub, a Zorana na klupi.
Ovaj Princ Ismail je za mene otkriće, biće on naše svjetlo na kraju tunela. Pa lik je uspostavljao red na svoj način, a to u Bosni svi razumiju jako dobro.
Zoran ima znanje o nogometu, ima svoj interes jer kažu u ovoj priči je i Hr drugoligaš Dogopolje, samo treba pod hitno naći nekog trenera koji je skroz lud, a trenerski potkovan i poznaje taktike i marifetluke.
Sve dok je Husref trener, ja se ništa ne nadam niti očekujem.
A Ajla neka radi ono što najbolje zna, samo neka se više ne miješa u nogomet.
-
- Kontakt:
Duse postene,Saninu Mirvicu uslov da udje kod kona je da sve procese u klibu vodi Nijaz Brkovic pa malo razmislite sta i kako. Zoran Mamic je maher trenerski, po cemu je to on kriminalac?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 19 sep 2025, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Normalno ako hoćeš natrkit stadion , moraš zakitit gdje treba. Takva država. Ali sto se tiče zelenog terena tu apsolutno treba bit pošten pa ispo ispo. Ne gleda se ni meni penal i crveni ali to će proći. Nije 4 godine i 8 godina zivot. Borac će zauvijek Ostat ovo u šta ga je ovaj Vico pretvorio , igračka, klub koji namješta, nikad to saprat neće. Ja ne bih za nas da postanemo taj klub, a vjerujem da će jedan dan pobijedit bolji klub, uredniji. Mada dokle nas je Mirvic doveo sad bi nas Borac u regularnim uslovima pobijedio 10/10 puta.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:13E cuj ti njega,malo das mandicu,malo ovo.malo ono,a mamic ti smeta?
-
- Kontakt:
Ako si posten nema potrebe nikoga da kitis jer je i to kriminal. Samo kriminalce,u ovoj drzavi samo to prolazi. Mozda trebam gledati izivljavanje debelog krmka Rahimica iz Veleza i Niksica da ti svire 22 faula,penale,crvene i SB,Sloge,Radnike,daj Boze da budu najvece lakrdije mada od toga nema nista.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:25Normalno ako hoćeš natrkit stadion , moraš zakitit gdje treba. Takva država. Ali sto se tiče zelenog terena tu apsolutno treba bit pošten pa ispo ispo. Ne gleda se ni meni penal i crveni ali to će proći. Nije 4 godine i 8 godina zivot. Borac će zauvijek Ostat ovo u šta ga je ovaj Vico pretvorio , igračka, klub koji namješta, nikad to saprat neće. Ja ne bih za nas da postanemo taj klub, a vjerujem da će jedan dan pobijedit bolji klub, uredniji. Mada dokle nas je Mirvic doveo sad bi nas Borac u regularnim uslovima pobijedio 10/10 puta.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:13E cuj ti njega,malo das mandicu,malo ovo.malo ono,a mamic ti smeta?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 19 sep 2025, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije isto podmazat za dozvolu nekakvu , jer drugačije ne može. Nećeš ga nikad napravit bez tog. I lupam poklopit sudije i namjestat utakmice. Ovdje u prvoj varijanti nisi nikog prevario a u drugoj si prevario sam sebe, mene, tebe, druge ljude, sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:27Ako si posten nema potrebe nikoga da kitis jer je i to kriminal. Samo kriminalce,u ovoj drzavi samo to prolazi.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:25Normalno ako hoćeš natrkit stadion , moraš zakitit gdje treba. Takva država. Ali sto se tiče zelenog terena tu apsolutno treba bit pošten pa ispo ispo. Ne gleda se ni meni penal i crveni ali to će proći. Nije 4 godine i 8 godina zivot. Borac će zauvijek Ostat ovo u šta ga je ovaj Vico pretvorio , igračka, klub koji namješta, nikad to saprat neće. Ja ne bih za nas da postanemo taj klub, a vjerujem da će jedan dan pobijedit bolji klub, uredniji. Mada dokle nas je Mirvic doveo sad bi nas Borac u regularnim uslovima pobijedio 10/10 puta.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:13E cuj ti njega,malo das mandicu,malo ovo.malo ono,a mamic ti smeta?
Slažem se s tobom da je i to kriminal al je neuporedivo.
-
- Kontakt:
Nema potrebe da mi namjestamo bilo sta,samo neka nam sude normalno, drugi ce namjestati kao i do sada,uostalom kad mozes Mandica podmazat moze i sudije jer kod nas je izgleda to metoda,u normalnim zemljama za to podmazivanje bilo koga ides u zatvor,mada kod nas imaju i razlicite vrste podmazivanja izgleda. Za nas se pocelo pricat da nas jos vise treba derati gdje stignu jer nece da Mirvic daje pare,bukvalno reketarenje.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:29Nije isto podmazat za dozvolu nekakvu , jer drugačije ne može. Nećeš ga nikad napravit bez tog. I lupam poklopit sudije i namjestat utakmice. Ovdje u prvoj varijanti nisi nikog prevario a u drugoj si prevario sam sebe, mene, tebe, druge ljude, sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:27Ako si posten nema potrebe nikoga da kitis jer je i to kriminal. Samo kriminalce,u ovoj drzavi samo to prolazi.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:25
Normalno ako hoćeš natrkit stadion , moraš zakitit gdje treba. Takva država. Ali sto se tiče zelenog terena tu apsolutno treba bit pošten pa ispo ispo. Ne gleda se ni meni penal i crveni ali to će proći. Nije 4 godine i 8 godina zivot. Borac će zauvijek Ostat ovo u šta ga je ovaj Vico pretvorio , igračka, klub koji namješta, nikad to saprat neće. Ja ne bih za nas da postanemo taj klub, a vjerujem da će jedan dan pobijedit bolji klub, uredniji. Mada dokle nas je Mirvic doveo sad bi nas Borac u regularnim uslovima pobijedio 10/10 puta.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 19 sep 2025, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma da je nama veleza dobiti hahahahah
-
- Kontakt:
Da im hoce svirnut 22 faula,penal i crveni da ocepimo
A sta ako oni urade ovako kao sto ti napisa? Onda ces biti zadovoljan i podrzat kriminal?jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:29Nije isto podmazat za dozvolu nekakvu , jer drugačije ne može. Nećeš ga nikad napravit bez tog. I lupam poklopit sudije i namjestat utakmice. Ovdje u prvoj varijanti nisi nikog prevario a u drugoj si prevario sam sebe, mene, tebe, druge ljude, sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:27Ako si posten nema potrebe nikoga da kitis jer je i to kriminal. Samo kriminalce,u ovoj drzavi samo to prolazi.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:25
Normalno ako hoćeš natrkit stadion , moraš zakitit gdje treba. Takva država. Ali sto se tiče zelenog terena tu apsolutno treba bit pošten pa ispo ispo. Ne gleda se ni meni penal i crveni ali to će proći. Nije 4 godine i 8 godina zivot. Borac će zauvijek Ostat ovo u šta ga je ovaj Vico pretvorio , igračka, klub koji namješta, nikad to saprat neće. Ja ne bih za nas da postanemo taj klub, a vjerujem da će jedan dan pobijedit bolji klub, uredniji. Mada dokle nas je Mirvic doveo sad bi nas Borac u regularnim uslovima pobijedio 10/10 puta.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, HyperOS, Proximic, Zaboljesutra i 57 gostiju.