Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ajlina nastavlja da igra igricu,nakon sto je investitor propao,malo ce ih umiriti Mamicem kao nekakv savjetnik 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad je na derbiju bilo vise od 25k?nokee je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:14Pa ko trazi isto.?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:50Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
Ako sa novim jugom Grbavica bude na 16k posteno bi bilo nama 4.5-5k ili negdje oko 1/3 kapaciteta.
Ako je Kosevo na 32 33k nama 21, vama 11k
Vratio vi cari pravog derbija. Ovo sada je obicna utakmica klubova iz istog grada.
Izgubili smo derbi radi klosara navijaca i jos vise radi glupana u oba kluba, a mup je to odlicno odradio, skinuo odgovornost i sad nema zajednicke tribine i svega ostalog.
Sa novom Grbavicom treba dati 1.5k (zdenku za navijace) i 2-2.5 istoka za navijace sa porodicom i one normalne. Sta ce oni s Kosevom, ne zanima me. Imaji i sad uslove, nece nista da urade. Vidjet cemo jesu li nasi pametniji i znaci li im derbi vise nego njima.
A na kraju MUP treba pozvati i dogovoriti s njima sve. A ne hinjski svi da prebavuji lopticu jedni na druge.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Oni trebaju biti sretni, što nam svi planovi propadaju. Ništa morat ćemo aktivirati humanitarni broj.feniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate
feniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate
Samo se prepustiti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cirkus se nastavlja.... 

-
- Kontakt:
Treba im dati zivota mi, da vide kako je na normalnom fudbalskom staidonu pratiti utakmicu.zeljovac21 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:12Nevjerovatno da se raspravlja s pitarskim mozgovima koji izjednacuju 10 000 i 32 000. Oni bi citavu tribinu najuslovniju, natkrivenu od 5000 mjesta od ukupnog kapaciteta od 13000 hahaha. Pa yebo majku ovo nigdje nema, ne znam vise jel se prave glupi il su fakat glupi. Nije vam trebalo dozvoliti prismrditi Grbavici nakon onog cupanja stolica pa makar nemali vise derbi.
I da jedina razlika je sto mi nas stadion napunimo dosli ne dosli, a njihov zjapi prazan.
mamici ako dodju ukidaju seanse sa dabicem!
@zeljoplodimte mozak na kvadratzeljovolimte je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:32Treba im dati zivota mi, da vide kako je na normalnom fudbalskom staidonu pratiti utakmicu.zeljovac21 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:12Nevjerovatno da se raspravlja s pitarskim mozgovima koji izjednacuju 10 000 i 32 000. Oni bi citavu tribinu najuslovniju, natkrivenu od 5000 mjesta od ukupnog kapaciteta od 13000 hahaha. Pa yebo majku ovo nigdje nema, ne znam vise jel se prave glupi il su fakat glupi. Nije vam trebalo dozvoliti prismrditi Grbavici nakon onog cupanja stolica pa makar nemali vise derbi.
I da jedina razlika je sto mi nas stadion napunimo dosli ne dosli, a njihov zjapi prazan.

-
- Kontakt:
Citam komentare na Indexu vezano za Mamica i Sarajeva, kako sam razumio svi se slazu da su napravili pun pogodak sa njim.
Prema našim saznanjima, Mirvić preuzima NK Dugopolje, koje se natječe u Prvoj nogometnoj ligi Hrvatske, što je drugi rang natjecanja.
Kako neslužbeno doznajemo, neki igrači i treneri iz novoformirane B momčadi Sarajeva uskoro bi se trebali priključiti Dugopolju.”
Kako neslužbeno doznajemo, neki igrači i treneri iz novoformirane B momčadi Sarajeva uskoro bi se trebali priključiti Dugopolju.”
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa svako ko ocekuje takav ishod zivi u iluzijama, dozovite se, MUPu je odavno postalo lakse ovako kad se daje minimalan broj ulaznica s obje strane, oni odrade laganica dan prst u uho, nije odavno bilo ganjanja nikakvih na dan derbija i oni su shvatili da je recept za to upravo ovaj.nokee je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:14Pa ko trazi isto.?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:50Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
Ako sa novim jugom Grbavica bude na 16k posteno bi bilo nama 4.5-5k ili negdje oko 1/3 kapaciteta.
Ako je Kosevo na 32 33k nama 21, vama 11k
Vratio vi cari pravog derbija. Ovo sada je obicna utakmica klubova iz istog grada.
Vi prvo ne gledate realno na kapacitete oba stadiona, ponasate se isto ko da i mi imamo 30k kapacitet al eto pic.ke smo i ne damo vam 3500 ko vi nama. Ne mozes ocekivati 1/3 stadiona ovdje nikad, zaboravite na to, to je utopija.
-
- Kontakt:
Da bi vas mi posavjetovali na tu temu morate prvo imat svoje pare, svoju imovinu i odblokirane racune, odnosno ne smijete ovisit o krimosima interesdzijama, ovako nek vam je Bog na pomocifeniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate

A inace u njemackoj bundesligi gostujuci navijaci dobijaju maksimalno 10 posto stadiona. Mi pitarima dajemo trenutno to jest prethodnih sezona dajemo oko 15 posto stadiona . Zauzvrat oni nama nek dadnu 5 posto nekad 10 posto zavisi kako se mirvicu digne ujutru . A inace pitari traze kad bi se napravio jug i zapad malo vise od cetvrtine stadiona to jest citav sjever sa zdenkama .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Mirvic vodi klub ko kad Haso mijesa malter, samo neka se vrti
-
- Kontakt:
Ekipe iz nase lige dovode pojacanja iz Prve hrvatske lige, a eto kao njima bi trebalo pojacanje predstavljati igraci koji nemaju mjestu u Sarajevu...daj druze, uozbilji se.rishovski je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:08Prema našim saznanjima, Mirvić preuzima NK Dugopolje, koje se natječe u Prvoj nogometnoj ligi Hrvatske, što je drugi rang natjecanja.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bolje je neimati investitora i nekako se krpiti i sastavljati kraj sa krajem, puniti NAŠ stadion, pa na taj način pomagati klubu, nego imati investitora kakvog sad ima FK Sarajevo i još gore dovoditi se u vezu sa ljudima koji su pravomoćno osuđeni za pranje novca. Jeli ovim potezom Mirvić hoće da kaže da je pranje novca preko kluba normalno i poželjno.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:14Da bi vas mi posavjetovali na tu temu morate prvo imat svoje pare, svoju imovinu i odblokirane racune, odnosno ne smijete ovisit o krimosima interesdzijama, ovako nek vam je Bog na pomocifeniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate![]()
Evo glave svaki koji kaze pranje novca ne zna ni sta to znaci, vec procitao od pasceta il knjigovodjeHrasno15 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:29Bolje je neimati investitora i nekako se krpiti i sastavljati kraj sa krajem, puniti NAŠ stadion, pa na taj način pomagati klubu, nego imati investitora kakvog sad ima FK Sarajevo i još gore dovoditi se u vezu sa ljudima koji su pravomoćno osuđeni za pranje novca. Jeli ovim potezom Mirvić hoće da kaže da je pranje novca preko kluba normalno i poželjno.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:14Da bi vas mi posavjetovali na tu temu morate prvo imat svoje pare, svoju imovinu i odblokirane racune, odnosno ne smijete ovisit o krimosima interesdzijama, ovako nek vam je Bog na pomocifeniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21
Kako da se nosimo kad nam propadnu planovi s investitorom ??
Pomagajte, vi to znate![]()
Ajla vam je majka, Ismir vam je babo
Ovi pisu kao da se oni i misljenje navijaca nesto pita. CEBEP je na platnoj listi, dosta mjaukanja
Ovi pisu kao da se oni i misljenje navijaca nesto pita. CEBEP je na platnoj listi, dosta mjaukanja
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, HyperOS, ik0ik0 i 70 gostiju.