FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da Man City napravi od nas nista ne znaci ako ne poklopi u savezu najmanje 50-50 sudjenje 36 kola.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Što ne bih pisao nije ti babin forum i od ovog degenerika iznad.Herson je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:24Ali, moderatori koji se kao lože da nešto rade, a ovaj 2 i po godine piše po temi. Nestvarno.fks74 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:21Idi medjede sa teme, pivrdi hipera i još neke.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:18Cirkus Colorado se nastavlja to Mirvahu princu Hrasnički![]()
![]()
kriminalac-kriminalu, cirkus se nastavlja
Trenutno, bilo koji potez Mirvica sa debelom sumnjom treba uzeti.
Jedini uslov je odlazak Mirvica.
Uslov Mamica, ako je vec on taj SD, mora biti tjeranje Musemica.
Jedini uslov je odlazak Mirvica.
Uslov Mamica, ako je vec on taj SD, mora biti tjeranje Musemica.
ABd TunkuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:18Evo vidim. Ma da je upitno kojeg investitora iz Malezije, Tan je već tu![]()
Ili ipak Tunku![]()
Prije svega Mamici imaju vise para od Mirvica, znaju kako se utopit, imaju konekcije Bog zna kakve i mogu Vicu, Irfu i Beusa poslati po novine a da im niko nikad u ovoj drzavi ne udje u trag.
Koja je ovo tuga da kriminalci upadaju nam u klub i da raja jos to podrzava. Mogao je vala i onaj Tito kartel upast i raja bi odobrila takav potez.
Koja je ovo tuga da kriminalci upadaju nam u klub i da raja jos to podrzava. Mogao je vala i onaj Tito kartel upast i raja bi odobrila takav potez.
-
- Kontakt:
Jedno je sigurno svi u ligi bi voljeli da imaju Mirvica, Tana, tog princa, tog Mamica...samo bi mi voljeli da ih nemamo
-
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:59Jedno je sigurno svi u ligi bi voljeli da imaju Mirvica, Tana, tog princa, tog Mamica...samo bi mi voljeli da ih nemamo
Ma baš smo se urećili,eto ja od srca želim svim ostalim da se usreće ko i mi.
Od princa do Mamica a igraci ko balerine. Na sta ce izaci ovo na kraju ptice znaju 

U novi boj ...
Kao što sam i govorio, ako već ne znaš idi u najjače klubove regije i prepiši recept. Vidim neki spominju Mamiće i novac, ekipa mješate kruške i jabuke. Mamić je doveden da ustroji klub od vrha do dna, da se zna ko šta radi, ko kome odgovara i da procijeni ko nije sposoban da prati ambicije kluba svojim znanjem i radom.
Treba čovjeku dati vrijeme i podršku, jer će mu trebati sad kad se domaći mahalaši i uhljebi prepadnu za svoje pozicije pa krenu opstrukcije. Iskustvo koje donosi iz kluba kao što je Dinamo je neprocjenjivo, jer mi smo trenutno na novou amaterske organizacije i neće mu biti jednostavno.
Treba čovjeku dati vrijeme i podršku, jer će mu trebati sad kad se domaći mahalaši i uhljebi prepadnu za svoje pozicije pa krenu opstrukcije. Iskustvo koje donosi iz kluba kao što je Dinamo je neprocjenjivo, jer mi smo trenutno na novou amaterske organizacije i neće mu biti jednostavno.
Zadnja izmjena: Djulboni, dana/u 18 sep 2025, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci od mafije, preko mafije, do mafije.
E moj Mirvah ne znas gdje udaras vise.
E moj Mirvah ne znas gdje udaras vise.
-
- Kontakt:
Ayla dobra sa mamicem sto znaci jos dugo ce biti u klub. Divota
-
- Kontakt:
Kod nas sve neka mafija a ostali svi posteni pogotovo borac i zrinjski
Mnogo puta sam cuo kako bi nasi navijaci voljeli da krenemo od kantona ali da se rjesimo Mirvica i da navijaci odlucuju. Takvo razmisljanje je pogubno. Mi moramo uvijek biti u vrhu lige i igrati svake godine evropu i nekad ce procepiti a kad procepi...
- napoleon72
- Kontakt:
Niko ne poredi "maherstvo", nego da smo vec imali covjeka koji nije dao da mu se iko mijesa u posao, i na kraju je otisao. Sta moze Mamic ako mu Mirvic bude naredjivao? Otjerat Mirvica iz njegovog kluba? Moze i on otic i to je to. I Murinjo je fudbalski maher pa kad je Abramovic poceo sr.at i nametat svoja pojacanja, covjek je otisao, nije otjerao Romana a on ostao.boki86 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:18Zekic, uz duzno postovanje, je najobicnija kari*a i bezveznjakovic za mamice, sto se tice fudbala i maherstva. Ne moze se poreditinapoleon72 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:07Nije ni Zekic neko kome se mozes mijesat u posao i Shrek je to znao, pa se ipak mijesao i evo kako je to zavrsilo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Ja bih volio da krenu na sastanak kod tog princa privatnim avionom Mirvic, Kotmani, Tan, Ajla, Melisa, par lezebjki, oni mafijaši iz bungalova, i da se sruši avion. I braća Mamić i njihovi savjetnici.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2025, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma ja treba posteno ko i do sad.Da te kara ko stigne.99% raje pise fol mafija,nemaju pojma ni ovi iz Zg za sta su ga tuzili.Ljudi im reprezentaciju napravili,Dinamo ko city bio.I nikad vise nece biti ni blizu.Previse se zamarate glupostima a plus se niko ne razumije,nego na indexu clanak procitali. Nek rade sta hoce,kako hoce samo neka titule donose.Svakakonse boris protiv mafije...
jurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ja bih volio da krenu na sastanak kod tog princa privatnim avionom Mirvic, Kotmani, Tan, Ajla, Melisa, par lezebjki, oni mafijaši iz bungalova, i da se sruši avion. I braća Mamić i njihovi savjetnici.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ove naše smo vidjeli na djeluHajdeee je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:46jurisicduska je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ja bih volio da krenu na sastanak kod tog princa privatnim avionom Mirvic, Kotmani, Tan, Ajla, Melisa, par lezebjki, oni mafijaši iz bungalova, i da se sruši avion. I braća Mamić i njihovi savjetnici.![]()
Ovi osuđeni kriminalci
I vidis ti bosnje kako on to podržava, ovu zemlju i ljude u njoj treba pogusiti plinom
Najbolje bi bilo i Vicu da zaposle kad mu mandat istekne
Šta je slijedece ?
Debilu jedan imaš pare
Zaštitiš se u savezu na neki način milom / silom
Dovedeš normalne i razumne ljude na funkcije koji su sportski radnici
Postavis normalnog SD-a i normalnog trenera
Daš im 2 godine ciklus
Ne miješaš im se u rad
Akademiju ustrojis tako da dovedeš trenere školovane
Organizujes selekcione kampove gdje trener ne zna imena djece nego se pod brojem prijave
Izabereš najbolje juniore, kadete u državi platiš im stipendije obezbjedis uslove
Sjedneš s Mandicem dogovoriš kako da se taj istok pokrije malo daš i njemu koji dinar
Ima vas 3 multi nešto multi milioner, milijarder i ono dovede Mamica da mu kroji klub
Majku **** glupu i ljudi to vole
Nije klub za nas, sve su mu uzeli, otjerali navijače, izgubili identitet, srozali na najniže grane rezultatski poobarali sve rekorde negativne, promijenili 200 igrača i 10 trenera , ja tek danas saznam da Unusic nije nas igrač vise slučajno, ne znam ja koji pratim sve zamisli ljudi koji onako prate, na to ti dovede Mamica pazi, pa jebote brat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sve poptisujem napisano.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:40Ma ja treba posteno ko i do sad.Da te kara ko stigne.99% raje pise fol mafija,nemaju pojma ni ovi iz Zg za sta su ga tuzili.Ljudi im reprezentaciju napravili,Dinamo ko city bio.I nikad vise nece biti ni blizu.Previse se zamarate glupostima a plus se niko ne razumije,nego na indexu clanak procitali. Nek rade sta hoce,kako hoce samo neka titule donose.Svakakonse boris protiv mafije...
Qrac me zaboli na koji nacin, samo neka se titula donese.
U ligi gdje Vico i Beus godinama unazad kroje sve, mi glumimo neke moralne vertikale a niko pojma ni o cemu nema.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kolezeljovac, Napapijri, RaymondRed, Vanja8 i 28 gostiju.